dijous, 11 d’abril del 2019

Amb David novament sobre els moments que vivim


Fa temps us vaig presentar una sèrie de trobades amb David, on la seva missió en aquesta vida és d’ajudar a la humanitat i al planeta en el seu procés d’enlairament.
D’això ja fa uns anys, i ara, m’agradaria tornar a presentar-vos una nova trobada tinguda amb ell, sent aquest ser d’una gran Llum i confirmació del nostre veritable ser, on aquell que se li apropa, sent la seva presència com alguna cosa diferent a tot lo terrenal, a tot lo mundà i a la vida que s’està portant habitualment en aquest planeta.
Per a mi és un plaer estar amb ell i presentar-vos aquestes paraules, que de ben segur ajudaran a algú que les pugui arribar a necessitar. Aquí us deixo amb part d’aquest encontre on es va tractar aspectes essencials pel nostre procés d’Ascensió, tant individual, com del planeta i de la mateixa humanitat.

-         Hola David. M’alegra novament estar amb tu i poder divulgar aquesta trobada a tots aquells que puguin estar interessats en aspectes relacionats amb el que està passant en el nostre món actualment. Per a començar, què diries del moment que la humanitat està vivint?
-         Més enllà de la visió que s’està fent des dels mitjans de comunicació, aquest planeta té motius per a estar content amb el que succeeix. Sí que és cert que no tots els esdeveniments que estan succeint són fruit de la presencia de l’Amor. Sovint un pot veure els fets des d’una perspectiva terrenal, però més enllà de la matèria, hi ha un fons on dóna sentit a tot el que succeeix.
-         Vols dir que el que veiem no es correspon amb la realitat?
-         Amb la Veritat, Jordi – em diu somrient-me i amb una gran calidesa.
Després continua dient:
-         El que els ulls físics poden veure es basen en l’aprés, però no es correspon amb el veritable sentit de la nostra existència en aquesta vida. (Pausa). Dins d’un procés arriba el moment que tot el passat comença a quedar relegat degut que la manera d’actuar, fer i veure la vida no és la més adequada. Molts coneixen aquest fet com “foscor”. Gaia està enlairant les seves vibracions, i tot el que succeeix dóna pas a la realització d’una neteja per a poder crear el planeta segons el Gran Pla Diví. La nostra presència en aquest món té un sentit superior on la nostra presència obre portes d’activació per a fer que cada ser humà pugui arribar a connectar amb aquell qui és.
-         Llavors David, tot el que succeeix només és la manifestació del que no és perquè tots els sers conscients puguin transmutar tot allò que no sintonitzi amb l’Amor?
-         D’alguna manera així és. El que està succeint actualment serveix perquè la humanitat reaccioni per a no continuar amb allò que no és i va ser. Allò que va ser en aquest món ja no té sentit per a continuar el seu camí. Encara que els dirigents vulguin fer creure conforme el que fan és l’adequat, el que s’està fent en veritat, es voler continuar amb un passat ja obsolet i de baixa vibració.
-         Manifestant-se com estan actuant, vols dir que està servint per a fer reaccionar a la major part de la humanitat i així crear una energia d’alta vibració en aquest món que vivim, fent que hi hagi una Unicitat cada vegada més ferma, així com un Respecte i Solidaritat per a tots?
-         Això és part del que serà. Aquest món està canviant més del que un pot arribar a saber. Tot s’està accelerant. Cada vegada que s’ha destacat algun fet, situació notable en aquest món, és un invitació a donar nous passos vers l’evolució del nostre ser.
-         De quina manera podem ajudar a enlairar a aquest planeta que ens trobem?
-         Qui sou en veritat encara no s’està mostrant en la major part dels sers humans. Quan més sigueu vosaltres mateixos, més anireu sentint aquell qui sou. Quan així sigui, llavors, tot el que pogués succeir, a nivell de noticies del món, deixarà de tenir el dramatisme i la visió basada des de la forma. Llavors es podrà veure el sentit pel qual ara està succeint el que succeeix. (Pausa). Sentiu qui sou i sabreu del per què de tot el succeït! El que succeeix a nivell d’esdeveniments on sembla predominar el dolor, la tristesa i la injustícia, no és exactament el que en veritat sembla.
-         Per a alguns pot semblar que  tu no estàs implicat o et desentens de tot el que succeeix. Què els hi diries?
-         Res. Deixem que cadascú segueixi el seu ritme i el seu procés. Gran part de la humanitat ja ha començat a despertar la seva consciència. Alguns, pocs, són els que viuen segons la seva essència. La Germanor està amb ells. La seva Divinitat és qui guia i dirigeix les seves vides. Són sers discrets, al servei d’aquest planeta i la seva humanitat. En el seu moment varen lliurar la seva vida i tot el seu ser a les mans de la Divinitat. Ells són les grans Fonts de Llum Saviesa i Amor.
-         La humilitat és part d’ells – dic.
-         Cert, i és perquè no ho fan per a aconseguir un estatus. No ho fan per a ser importants, sinó que la seva presència no és la del ser humà sinó de la seva Divinitat. Mostren el seu físic, però el seu interior i els seus actes, com alguns dirien, no són d’aquest món. Ells saben del seu sentit en aquesta vida.
-         Cap on ens dirigim?
-         Vers la realització del Pla Diví Superior, i cadascú, aporta la seva part en aquest gran esdeveniment universal. Respecte al que està succeint en aquest món, farà canviar el funcionament del planeta. Hi hauran reconsideracions i noves actituds en aspectes com la política, economia, justícia i solidaritat. Gaia es dirigeix vers una transmutació on les energies de baixa vibració s’alliberaran i permetran que les d’alta vibració prevalguin per a unir a totes les ànimes encarnades que en ella es troben. 
-         Què diries de l’actitud a tenir en aquests temps que vivim?
-         No vulgueu respondre a tot el que sigui dolor, injust, decadent o míser. Senzillament sigueu vosaltres. Actueu segons aquell qui sou. Escolteu el vostre cor i sabreu què fer a cada moment. No critiqueu ni jutgeu, perquè tot el que succeeix és part del procés d’Ascensió de Gaia. Sent segons la vostra essència el món respondrà.
-         Amb això vols dir que no posem l’atenció en allò que no està funcionant, sinó en el que sí està sent i nosaltres podem aportar?
-         Les teves paraules són sàvies. S’està produint un canvi d’energia en aquest món físic. Quant més us centreu i poseu la vostra atenció en tot l’Amor que en aquest món hi ha, més anireu irradiant aquesta energia allà on estigueu. Vosaltres sereu una font d’assossegament, esperança, fortalesa i Amor. Això és una conseqüència del gran canvi que s’està produint a l’interior del ser.
-         L’humà està deixant pas a lo Diví – intervinc en la seva pausa.
-         Lo Diví ja es troba en cadascú. Aquest despertar i augment de la consciència permetrà que la vostra essència pugui manifestar-se. Ja no consistirà en saber qui sou i quina és la vostra veritable essència, sinó que, en aquest gran canvi que s’està produint passareu a manifestar-la en la vostra existència quotidiana.  Aquest serà un dels grans passos a donar, cadascú en el seu moment.
Després d’un llarg silenci, David prossegueix dient:
-         La vostra presència en aquesta vida té un Sentit Superior més enllà d’obtenir els vostres objectius terrenals. Aquests formen part de la vostra ment. El veritable món que s’apropa consistirà, no en el predomini de la ment sinó del vostre interior. És el que es coneix com viure des del Cor. Serà l’essència de la vostra ànima qui il·luminarà el camí a seguir per a establir l’Ordre Diví en aquest món.
-         Per a finalitzar la trobada d’avui, cóm definiries tot el que està succeint en aquests moments a Gaia? – li pregunto.
-         Donar pas a la Llum. La seva intensitat cada vegada serà major i aquell qui vulgui obtenir-la, ara és un bon moment per a obrir el seu interior i omplir el buit tingut al llarg dels segles i encarnacions. Molts comencen a estar disposats a ella. Es comencen a construir diferents fonts al llarg de tots els continents per a donar de beure al sedent d’un mateix. La llavor comença a brotar i en el seu moment florirà i donarà els seus fruits. Aquests són els temps que vivim. Ens anirem unint cada vegada més, més enllà de les llengües i tradicions. El nostre cor ens anirà apropant cada vegada més i unint per a donar de la mà a tots aquells altres que vulguin arribar a ells però necessiten una mà. La separació ja no tindrà lloc, així com la crítica o el judici, perquè cadascú veurà la Llum de la seva responsabilitat amb aquest món i la seva vida.
Després d’un silenci, sentint el fons d’aquestes paraules, li pregunto ja finalitzant:
-         Vols afegir alguna cosa més en aquests moments per a finalitzar la trobada?
Ell em somriu i em respon:
-         Aquell qui sou us dirà. Aneu a ell perquè us rebrà amb una gran abraçada.
-         Gràcies David. Gràcies per les teves paraules i per permetre que part d’aquesta trobada sigui divulgada.