dijous, 25 d’abril del 2019

El món perfecte pel vostre procés


Aquest món que viviu és el decorat perfecte i l’energia adequada per a poder veure la Veritat de la vostra existència.
Les constants contradiccions, les demagògies, interessos personals i abusos abunden en aquest espai d’una sola lluna.
Allò pel que heu encarnat en aquest planeta us permet apreciar l’energia de la vostra essència i arribar a sentir el procedent de la vostra ànima. Només en un lloc totalment contrari a la vostra essència, un pot adonar-se del que és la naturalesa innata de cada ser humà. Vàreu néixer humans, però cada vegada us esteu dirigint amb més assiduïtat vers la manifestació d’aquell qui en veritat sou.
Havent-vos donat el lliure albir, amb ell podeu obrir totes les portes que la vostra voluntat decideixi. Amb quina energia voleu viure?
Molts de vosaltres veieu el que no és en el vostre món. Tot són parers però no realitats. El vostre procés es troba immers en un món que va començar amb una dimensió concreta. La vostra presència l’està enlairant adonant-vos de tots aquells aspectes que ajuden i beneficien a tot ser encarnat pel major bé de tots. El fet de predominar els interessos personals ha permès que desperteu de la vostra letargia inicial.
El vostre món està despertant més enllà d’uns inicis. El seu resplendor comença a veure’s des d’aquí on ens trobem.
Les vostres decisions basades en el vostre lliure albir han encès la comprensió del camí a seguir, podent veure tot l’ocult fins ara. Així està reaccionant el vostre món en aquests moments.
Gràcies a l’aportació de tots aquells que el vostre cor s’ha activat està portant les energies del vostre planeta a nivells alts, posant el vostre món a les portes d’una nova dimensió.
El que els vostres ulls físics poden arribar a veure no es correspon amb el Sentit Superior de cada situació manifestada. Més enllà d’ella es troba l’oportunitat per a tots aquells que es vegin implicats, permetent als seus lliures albirs donar un nou pas vers l’essència innata de cadascú i no de la imposada procedent del vostre exterior. 
Estimats habitants d’aquest món físic, el vostre món de matèria no us ha de confondre sobre l’essència de la vostra naturalesa. Un mirall no reflectirà el vostre interior, només el vostre estat segons l’adaptació del vostre entorn.
El fet d’accedir a aquest món d’una sola lluna ha fet que la Voluntat Superior s’estigui portant a terme. El paper de cadascú us està unint. L’obra de la creació la creeu cadascú de vosaltres despertant i sentint la Veritat de la vostra existència.
Ha estat en l’adversitat que heu arribat a saber de vosaltres mateixos i de l’essència de l’Amor per a enlairar el vostre ser i aquest planeta Terra. Amb aquest ambient i el decorat trobat, us ha permès anar definint la presència del paradís aquí on us trobeu.
Més enllà del que veieu, us trobeu vosaltres com a part de la Llar de la qual tots procediu. Per això esteu aquí, per a mostrar en el vostre món aquell qui en veritat sou, i alliberar-vos d’aquell qui han creat en vosaltres.
L’alegria es troba en cadascú de nosaltres, dels que ens trobem en les dimensions superior a les vostres actuals.
Esteu plantant l’essència Divina en el vostre món al mostrar-vos aquell qui sou. La vostra presència ens honra i volem dir-vos que no esteu sols perquè sempre hem estat amb cadascú de vosaltres disposats a ajudar-vos en el vostre procés evolutiu per a la consecució del Gran Pla Diví Universal.
El viscut per cadascú us ha portat a un canvi d’actitud i visió del que representa la vostra vida actual arribant a entendre el per què de tots aquells que us envolten i actuen com ho fan. Ells us estan ajudant pel vostre procés. Sigueu vosaltres davant d’ells i no deixeu de sentir la vostra essència Divina: l’Amor.
Quan aprengueu a ser vosaltres, el que enteneu com a foscor deixarà el vostre món perquè el Cel sigui a la Terra.
Us estimem. Sou beneits per la Font de Vida de la qual tots procediu. Vosaltres sou la Llum i l’Amor en aquesta dimensió on us trobeu per a transmutar-la i enlairar la seva vibració, deixant que el major bé per a tots s’estableixi en el vostre món, i no els interessos minoritaris.
Els moments que viviu obriran les portes a grans canvis en diferents àmbits del vostre món.
Nosaltres, a l’igual com ara estarem amb tots vosaltres, i cada vegada més hi haurà qui ens sentireu, i fins i tot, veure.
La vostra multidimensionalitat obrirà les portes de la intemporalitat i lo il·limitat de la Presència Divina.
No esteu sols.
El nostre Amor està amb tots vosaltres.
Gràcies per ser, estimada ànima encarnada. Seguint el camí de la Llum que puguis arribar a sentir en el teu interior, et farà sentir aquell qui en veritat ets cada vegada més.
El vostre món es beneficiarà de la Divinitat de cadascú, perquè junts, manifesteu el Cel a la Terra, creant amb el temps, una nova humanitat i un nou món on aquells que l’habiten siguin Un amb l’Univers.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.