dijous, 1 de març del 2018

La Saviesa del teu Sentir




Més enllà de les teves creences es troba l’Amor, l’espai de la teva veritable essència i la procedència de la teva ànima.
No hi ha cap espai, en el més profund del teu interior, on predomini l’adquirit en aquest pla terrenal. L’humà té els dies comptats en el teu interior. Només la teva veritable naturalesa, la immensitat del teu univers es manifesta per a fer-te saber de la senzillesa i la totalitat del teu potencial diví.
La Llum que irradies procedeix del fons del teu interior, del teu cor, no de la teva ment racional que ha anat adquirint les creences establertes al llarg dels anys en la teva dimensió.
El teu fi és endinsar-te en tu mateix i recordar aquell qui ets amb tot el teu resplendor.
El sentit de la teva presència en aquest lloc de l’univers és arribar a sentir en tu la teva essència i portar la Llar, de la qual tots procedim, en aquest món terrenal on la forma predomina davant el fons.
Mostra’t tal com ets, aquell qui ets, i el fons del físic s’anteposarà davant els ulls humans per a veure la Veritat de les seves existències.
Aprèn a viure en aquest pla on ara et trobes i podràs delitar-te del teu acord inicial per a aquest planeta on ara experimentes.
Només existeix la naturalesa del teu interior. Tot allò que no es correspon amb l’essència, amb la qual vas néixer, procedeix de l’acceptació de l’extern a tu.
Només l’innat del teu interior et permetrà alliberar-te novament pe a recuperar aquell qui ets i portar a terme l’acordat moments abans de la teva vinguda en aquest món actual.
Només existeix l’Amor.
La teva Llum il·luminarà el camí a seguir. Deixa que et permeti veure la direcció segons la teva presència en aquest pla que ara et trobes.
Escolta i sent tot el que et xiuxiueja aquell qui ets.
Tu ets qui porta el timó del teu procés. Qui ets, sempre t’acompanya per a escriure’t el camí i ser la guia del teu procés d’Ascensió.
Mai estàs sol.
Ets una ànima on la Llar et té present  per a la seva realització aquí a la Terra.
Ets estimada per tota la Germanor Celestial i més enllà del teu univers dimensional.
Gràcies per ser i estar.
El teu interior demana pas per a mostrar al veritable ser que ets i poder realitzar, am tot el seu resplendor, allò pel qual vas decidir venir a aquest món, encarnat, i ple de benediccions.
Recorda qui ets i escolta al teu cor. Ell et portarà de la mà vers la teva realització.
Mai has estat sola, estimada ànima. No ho has estat ni ho estaràs.
Pertanys a una Llar on cada ser t’acompanya estiguis on estiguis.
No ets creences. Només el teu sentir et farà saber de tu.
Que l’Amor i la Pau siguin en tu.