dilluns, 4 de desembre del 2017

Gràcies a tots



Vull donar-vos les gràcies a cadascú de vosaltres, a tots els que heu, en algun moment, expressat algun comentari en els missatges, escrits i comunicacions que he anat presentant al llarg d’aquest any 2017. Tots han estat llegits per mi.
Vull donar-vos les gràcies per obrir el vostre cor i voler compartir amb mi i a tots els que ho han volgut llegir, els vostres comentaris, paraules, expressions i icones, tant d’alegria, com de benedicció i els millors auguris vers el meu ser.
Moltes gràcies a tots per la vostra presència a la meva vida en aquests moments planetaris d’apropament entre tots. Les xarxes socials han permès que sabéssim els uns dels altres i ens poguéssim arribar, a vegades, en el més profund del nostre cor.
Així ha estat en mi, on alguns dels vostres comentaris emanats del més profund dels vostres cors, han arribat al meu.
Gràcies per ser i estar.
M’agradaria abraçar-vos a tots, i dir-vos que el meu amor està amb cadascú de vosaltres.
Gràcies. Gràcies. Gràcies, volent el millor per a tots vosaltres i que el vostre cor guiï els passos a donar a partir d’ara en el vostre procés, arribant a sentir la vostra veritable essència i a aquell qui en veritat sou.

Bones festes!, tenint present que el major regal que podreu arribar a rebre és sentir el vostre veritable ser, i aquest any nou 2018 serà un any on predominarà el vostre veritable ser i la realització del mateix, sobre tot, per a tots aquells que durant aquests darrers temps i any que estem acabant heu anat al vostre interior i heu definit i sentit la vida que voleu per a vosaltres mateixos. La porta del vostre veritable ser restarà oberta per a poder-lo manifestar. Sent així, sent vosaltres mateixos, només podeu esperar el millor, sentint la joia de viure i un major benestar dins vostre que us enlairarà a vessar la vostra energia procedent de la Llar.  

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres, estimada família.

Gràcies.