dijous, 28 de desembre del 2017

2018: Inicis d'un nou cicle



El nostre món s’està accelerant per a enlairar les seves energies i la de tots aquells sers que en ell habiten.
Després d’un canvi de mil·lenni amb l’aparició d’un nivell energètic demés alta vibració en el nostre planeta, hem arribat a un nivell on les nostres voluntats (emanades del nostre cor), ens han portat fins el nostre beneït 2017. Al llarg de tot aquest any, molts sers, qui van ser, ja no són. Aquell qui vareu ser ja no es troba entre nosaltres perquè la predisposició i la redefinició del vostre camí a realitzar amb la guia del vostre cor, ens ha permès arribar a un ser amb el seu ADN activat per a materialitzar la seva realització i portar a terme allò que cadascú ha vingut a fer.
Sent conscients d’aquesta activació interior en cadascú, podreu arribar a sentir el nou estat interior i tenir l’esperança, el ple convenciment conforme la vostra vida va donar un gir, per a molts radical, on us enlairareu al realitzar la vostra missió,, la vostra direcció a seguir. El vostre cor us indicarà el sender a prendre en cada suposada bifurcació que us podeu arribar a trobar al llarg del vostre nou camí. No estareu sols, i els nostres germans de la Llum, la Llar de la qual tots procedim ens ho adverteixen i ens confirmen aquest canvi en el qual ens trobem immersos en aquests temps que vivim. Ens parlen d’aquest nou cicle que estem iniciant, i sobre tot, el començarem a notar i a veure a partir d’aquest nou any que entrarem: el 2018.
Vull fer-vos arribar unes paraules de la nostra Llar on ens parlen del moment que ens trobem i vers on es dirigeix la direcció de la Nova Terra i la Nova Humanitat.
Gràcies per ser i estar en aquests moments tan àlgids per a l’enlairament del nostre planeta i poder col·laborar en aquest despertar consciencial perquè tots puguin obrir el seu cor i puguin sentir la veritable naturalesa, l’essència que tots som i portem innata en el nostre interior.
Aquí us deixo amb part de les comunicacions transmeses dels nostres germans celestials:

“Responsabilitat.
Restabliment del vostre món. L’essència innata de cada ànima que habita aquest pla on us trobeu anirà abraçant cada recó on la inestabilitat i el desamor puguin arribar a predominar.
Dirigents i situacions de domini rígid i imposició relacionades amb el que enteneu com a política, economia i servei als més necessitats, aniran perdent la seva presència fins a desaparèixer dels primers llocs de popularitat que venien estant fins ara, aquest any 2017.
La relació amb la Terra canviarà. La morfologia d’algunes zones dels vostres continents anirà variant. La Terra farà un gran despertar per a adaptar-se també, als nous temps i poder viure en harmonia amb els sers que vagin establint la nova raça: la Divinitat manifestada en cadascú de vosaltres.
El cor començarà a donar passos cap endavant per a prendre el paper que li correspon pel gran canvi planetari.
La humanitat s’anirà unificant.
Tots els sers del vostre món us anireu apropant i establint una relació més propera i de respecte a com ha estat sent fins ara.
La Terra reaccionarà a les energies d’aquest nou cicle, on hi haurà més moviments sísmics, com erupcions volcàniques. El canvi climàtic, com dieu, anirà a més, però sapigueu que serà necessari que així sigui per a la Nova Terra, on un nou tipus de ser s’anirà establint cada vegada més l’humà deixarà lloc al diví. No vulgueu negar o frenar un procés amb un sentit superior pel major bé de la vostra vida en la matèria.
Ara podreu creuar els llindars negats o bloquejats fins ara.
El vostre potencial activat us permetrà adonar-vos de qui sou i de que la vostra realització és part del vostre procés individual.
Sentir la vostra essència i el benestar en vosaltres és part del vostre veritable sentit pel qual vareu encarnar. Us es innat.
El vostre món canviarà obtenint un sentit comú segons sentiu en el vostre interior. Us dirigiu vers l’ordre mundial, on la vostra veritable presència s’anirà manifestant cada vegada més a la vostra vida actual.
Tal com s’està portant i actuant a nivell econòmic, té els dies comptats. El diner anirà deixant de tenir el valor que se li està donant fins ara. Amb el temps, es prevaldrà el que sentiu en el vostre interior des del recordar i la integritat individual, fent que les grans diferències entre uns sers i d’altres, a nivell econòmic, vagin escurçant-se, vers la desaparició de les classes socials.
El vostre món s’anirà apropant més, els uns amb els altres, predominant el servei als altres i sense interessos personals ni lucratius com en alguns àmbits està predominant en aquests moments del vostre gran despertar.
Ens anirem apropant i creant un món nou de més igualtat amb una consciència superior a l’actual. Això farà que la visió de la vida canviï i predominin els valors essencials del vostre cor. Aquest canvi d’actitud i visió de la vida permetrà que lo “salvatge”, desaparegui, i els animals, fins ara denominats així per l’humà deixaran de ser-ho cada vegada més. Ja ara podeu veure algunes mostres de sers que conviuen o es relacionen amb animals denominats pels qui viviu en una civilització, com a salvatges. Deixaran de ser-ho perquè percebran un canvi energètic en tots vosaltres.
El més important per a l’enaltiment del vostre món és l’anar al vostre interior i començar a sentir-lo. Sentiu i sabreu!  Allà trobareu la clau que us enlairarà i us permetrà enlairar aquest planeta i manifestar l’essència de la vostra ànima, acordant-lo en el moment de néixer.
Un món de Llum us espera amb cada passa donada de cadascú de vosaltres per a portar el Cel, l’energia de la Llar, aquí a la Terra.
Nosaltres estem i estarem amb vosaltres per a la realització del nou Món.”
  
 
Que l’Amor i l a Pau siguin en tots vosaltres.