dijous, 14 de desembre del 2017

Moments d'una ànima conscient



Quan una ànima recorda la seva essència i la seva procedència,....
Quan una ànima encarnada se li ha concedit la consciència de la seva presència aquí en aquest pla Terra, va adonant-se com els sers que l’envolten semblen estar allunyats de tota realitat existencial, predominant els seus aferraments mentals i la llunyania amb la realitat. Defenen amb totes les serves forces el seu passat adquirit, rebutjant tota opció, al nivell que sigui, relacionat amb d’altres maneres de percebre i viure la vida. Ja no dic sentir,perquè els seus cors encara no són percebuts pels sers als qui pertanyen.
Quan un ser despert i conscient del sentit pel qual està encarat, de la seva missió en aquesta vida actual i en aquest pla dimensional, es troba en un ambient on el que predomina és la forma i l’imperatiu de voler que els altres es sotmetin i acceptin el que ells creuen, llavors, el procés d’aquesta ànima pura pot convertir-se en un avanç on, sovint, pot semblar-li que es troba fora de lloc, no sent comprès ni acceptat per qui és, sinó segons els patrons establerts pels que l’envolten o els seus tutors si encara és un nen o nena que fa mesos o poc temps que van aparèixer en aquest món  de baixa vibració en relació a la Llar d’on acaben de deixar.
L’únic camí per a aquestes pures energies és l’acceptació, i sovint, l’ometre les seves paraules degut que no seran acceptades o enteses.
En aquests temps actuals, hi ha qui és conscient de la seva estança en aquest pla terrenal i la seva missió a realitzar al llarg de tot el seu procés encarnat. Són ànimes irradiant la seva puresa, el seu amor i la seva saviesa per a aquells que vulguin escoltar-la des dels seus cors.
Aquests sers il·luminats, degut al seu ple record del sentit de la seva presència en aquest planeta, es converteixen en grans observadors del seu entorn i trobar a les ànimes decidides a ser elles. L’univers les atraurà. Les seves energies els delataran i la seva ànima pura i plena de llum irradiant a cada passa donada, percebran aquests sers, que també en el silenci, han decidit reservar per a ells la saviesa adquirida del seu aprenentatge al llarg dels anys viscuts fins el present.
Quan el nostre ser conscient s’adona que existeixen altres sers disposats a ser ells mateixos, llavors, és quan s’apropa a ells i arriben a sintonitzar transmetent el seu amor i saviesa, fent que les seves vides canviïn i s’estabilitzin.
Mentre, la nostra ànima encarnada ha tingut que prendre la decisió d’anar al seu interior per a recordar contínuament el lloc d’on procedeix i el sentit de la seva presència en aquesta vida. És aquí, en el seu interior, on pot veure d’un manera clara i nítida els passos a donar mentre es troba en aquesta dimensió evolutiva vers la cinquena. Molts encara es troben en la tercera dimensió per no voler deixar el seu passat i fer que el que va ser, sigui, actualment quan les energies ja no són les mateixes. Els seus raciocinis no els hi permeten ver o adonar-se d’alguna cosa diferent al que ells pensen. Les seves pors i els seus egos els dominen.
El nostre ser conscient, per moments, demana clemència a la Llar d’on procedeix perquè pugui ser portat a d’altres terres més afins al que sent en el seu interior. Aquí on es troba no hi ha una sortida per a ell, però sí la sanació i la Llum de tots aquells que l’envolten. El nostre estimat ser demana ser portat més enllà d’on ara està. Demana amb totes les seves forces que pugui realitzar-se i transmetre com ell ho sent, d’una manera lliure i plena, allò que se li ha instruït des de les altes esferes de la Llum.  
Un se sent sol, però acompanyat pels seus germans celestials.
Un es tanca en el seu interior per a poder connectar amb la seva Llar i tenir les comunicacions per a establir la seva situació actual, que encara que la sap, no se sent identificat amb el lloc on està. A vegades sol succeir que arribi el moment que ja en cert grau notable de consciència no et sentis identificat amb el lloc on vius i desitgis tornar a la Llar i estar en un lloc segons sents interiorment.
El nostre ser de Llum sap del per què està on està. Sap del per què ha atret a la seva vida tot el que està vivint. Sap tot l’aprés al llarg del seu procés, amb totes les seves vivències, gran part d’elles no volgudes. Sabent-ho i sentint l’amor en el seu interior, l’harmonia i la pau absoluta dins de si, hi ha moments que predomina més el d’on ve, volent tornar-hi, que el sentit pel qual està on està.
Aquest ser sap del que serà la seva vida. Sap de la seva realització i els resultats a obtenir. La seva saviesa li permet arribar a conèixer els seus passos i els resultats que s’obtindran a través d’ell, tot i així, encara que vibri amb una gran alegria, emoció pel que viurà i totalment agraït pel que se li està concedint, a vegades, se sent molt lluny d’aquí, d’aquest planeta, adonant-se que no encaixa on va decidir venir i que no pertany a aquest món. La seva consciència, a vegades, el fa sentir i viure instants com aquests. Tot i així, la nostra ànima desperta i conscient vol continuar estant encarant per la missió que té per a realitzar i que ja està realitzant cada vegada més, amb una major manifestació del seu resplendor i majestuositat.
Hi ha sers de llum encarnats que , degut a com està actuant el seu món actual, recorden la seva Llar per a recordar la seva essència i la seva missió en aquesta vida.
Pot semblar com una contradicció el fet de servir a la Divinitat Superior i tenir melangia de la seva veritable Llar. Estant en ella, encarnat, els consola i els dóna coratge per a continuar els seus processos segons ells varen acordar i trobar-se dins de la matèria per a portar la veritable Llar aquí a la Terra.
Són sers de Llum i d’un gran Amor.
Són fonts silencioses i comprensives actuant des de la humilitat, la fortalesa i la fermesa de les seves presències.
Arribarà un dia, on cada vegada seran més les ànimes que recordaran les seves essències i les seves procedències. Quan hi hagi un nombre concret, llavors, el món en que viuen donarà un salt quàntic en la vibració de la seva energia i tot el passat desapareixerà establint la Nova Terra on tots els sers que en ella habitaran es relacionaran d’una manera harmoniosa i amorosa, complementant-se entre si i establint relacions conscients a través de les energies. L’humà deixarà de ser humà, i apareixerà una nova raça, única, on tots serem Un i no hi haurà diferències materials, perquè estarem units pel nostre cor.
La vida que s’establirà en el seu moment en aquest planeta serà des del cor, i no pels seus càrrecs o les seves possessions materials, perquè arribarà el dia que tot lo material passarà a un segon terme i el que predominarà serà el potencial diví de cadascú manifestant-se d’una manera natural i lliure.
Mentre, hi ha sers celestials que han encarnat per a posar llum en aquest món i mostrar la direcció a seguir per cada ànima per a arribar a un mateix i poder sentir la Llar d’on tots procedim.
Aquests sers de llum accepten el seu propòsit terrenal i, cadascú a la seva manera, transmeten la finalitat per la qual van encarnar. Ells han portat a terme el procés d’anys per a poder arribar a un despertar de les consciències perquè després, individualment, puguin continuar per sí sols, cadascú, el seu camí d’Ascensió.
Han estat sers que han tingut que viure una vida no sempre agradable, però tenint al seu favor, tot l’acompanyament celestial i amorós de l’Univers, de la Llar de la qual pertanyem.
S’han sentit sols i incompresos sovint, i han tingut que silenciar les seves paraules per a esperar el dia que aquestes poguessin arribar a ser compreses.

El dia ha arribat, i tota la saviesa interior d’aquestes fonts de vida, han de ser transmeses, i les seves presències, el manà esperat durant tant de temps.
Ha arribat l’hora d’una nova vida conforme un mateix pot sentir-se realitzat amb tota la seva majestuositat. Així ho sentiran els seus cors. Ha arribat l’hora de la nostra plena realització d’una nova vida on començar a avançar des del nostre interior, sense els llastres del nostre passat. En aquests moments ja és un fet.
La porta està oberta per a tu. Al llarg del teu camí aniràs trobant-te amb d’altres sers que sentiran el mateix que tu, i junts, enaltireu la vostra ànima i la de tots aquells que amb vosaltres estiguin.
Gràcies per ser i estar.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.