dijous, 2 de novembre del 2017

Amb David sobre la situació actual



Després d’un temps de no saber res sobre David, a continuació us presento la darrera trobada tinguda amb ell:
-         Hola David! Fa poc més de set mesos vàrem publicar la nostra darrera trobada per a ser transmesa. Des de llavors, suposo que ha hagut coses, situacions, que han canviat al llarg dels mesos. Quines ressaltaries en relació al que està succeint?
-         Estem alliberant el passat de cadascú. L’interior de cada ser, de cada persona, està fent una gran neteja, en el sentit d’alliberar i ja no acceptar algunes de les situacions que fins ara ha anat vivint i mantenint.
-         Pots especificar una mica més aquestes paraules?
-         Cada vegada hi ha més silenci a l’interior de cadascú. Cada vegada s’endinsa més a l’interior d’un mateix per a trobar la pau, l’assossegament i no voler conviure, o allunyar-se de tot allò que fins ara no el feia sentir bé. Hi ha un canvi de direcció. Fins fa poc es dirigia encara, d’una manera generalitzada, vers l’exterior d’un mateix. La gent està descobrint un paradís en el seu interior on no hi ha cabuda res del que ell mateix ha creat a la seva vida diària. Això representa crear un estat on el benestar, diguem felicitat i pau, és possible. (Pausa). El que està succeint és una transformació del paper de la forma perquè no sigui sobrevalorada com fins ara ha estat, donant lloc i permetent avançar uns passos vers la primera línia, el fons de tot el viscut.
-         Exactament, què vols dir amb el fons del viscut?
-         Sovint ens quedem amb el que veiem a simple vista, però tot el que podem observar o percebre amb la nostra vista, només és fruit d’alguna cosa superior pel ser que està experimentant el viscut. S’està començant a no quedar-se amb la forma, amb el material, el vist, sinó amb el sentit del succeït que va més enllà del que sembla, sovint, a simple vista. Quan valorem la imatge, estem deixant de tenir present el motiu que ha creat aquesta imatge i el per què s’ha arribat fins a aquí, fins aquest punt que ha creat un malestar, un dolor a un dels involucrats o a tots ells. El que els nostres ulls perceben només és una resolució de tot un procés per a arribar a aquesta punt. Llavors, ens tindríem de preguntar: què m’està dient aquesta situació? Quan ho observem sense creences, sense judici ni crítica, sense prendre partit per un o per l’altre, llavors, ens adonarem que més enllà del succeït hi ha una base, un motiu d’aprenentatge per a entendre la nostra vida, la d’aquell o aquells que es vegin involucrats en el fet. Quan es troba l’arrel del succeït, llavors, aprenem i podem donar els passos vers la seva prevenció per a altres vegades i crear un major benestar en nosaltres. Això significa frenar aspectes del nostre passat perquè no intervinguin en el nostre present. Significa no permetre que el que va ser, ara sigui, perquè cadascú ja no és el mateix que temps enrere.
-         Vols dir que estem alliberant el nostre passat perquè no intervingui a la nostra vida actual?
-         Aquell que vàrem ser va ser creat amb un tipus d’energia aquesta ja no és la mateixa que anys o decennis enrere. Tot ha canviat, per això, les profecies de Nostradamus no es van complir. Les energies han canviat perquè puguem arribar a aquell qui cadascú és, i alhora, tots som. (Pausa). Ara són temps de definir la nostra vida, els passos que volem seguir i la qualitat que cadascú vol tenir. Per tant, el passat ja no té sentit en els temps que vivim per a ser nosaltres mateixos.
Després d’una pausa més llarga, en David continua dient:
-         El vostre cor us dirà què fer. Escolteu-lo i no dubteu de la seva guia. Aquell a qui es dirigeix és a vosaltres.
-         Et conec des de fa temps, ja fa uns anys. He conegut part del teu procés i alguns dels passos o moments viscuts al llarg d’ell. A vegades, per a aquells que puguin llegir aquestes paraules, pot ajudar-los a saber cóm algú com tu ha pogut sobreposar-se en moments dels que es coneixen com a durs o difícils. Podries comentar o detallar algun dels aspectes que tu has pogut seguir al llarg del teu procés en aquests temps, i per moments, tan moguts?
Després d’un nou silenci allargat, em comenta:
-         Pertanyem a una Llar que no és d’aquí. La nostra veritable Família no es troba en aquesta encarnació. Rarament els nostres Familiars es troben encarnats en aquest planeta on vivim. Anar a la nostra Llar ens ajudarà a recordar i a veure el viscut des d’una altra visió més alliberada de tota creença o limitació que puguem arribar a tenir. Alguns coneixeu als nostres Familiars estimats com a àngels, mestres ascendits o d’altres sers de Llum que conviuen amb nosaltres en aquest espai que vivim en mig del nostre univers. He tingut que anar al meu interior per a saber de mi i de tot el que estava succeint a la meva vida i el meu entorn. Vaig poder veure amb claredat el motiu de tot. El fons del que es podia percebre a través dels nostres ulls físics. Més enllà vaig poder trobar el veritable sentit de tot el que estava succeint a cada present del meu procés o del moment que amb ells estava. Anar al nostre interior ens permetrà alliberar-nos de l’adquirit per a sentir l’essencial de nosaltres: la nostra veritable essència: l’Amor, aquell qui som.
-         Comenta’ns alguna pauta de cóm poder anar al nostre interior.
-         Si t’asseus en un lloc còmode o on un es troba bé, posant una música suau o que t’agradi sense ser molt estrident ni moguda, tancant els ulls i deixant-te anar, segur que et trobaràs bé i amb ganes que aquests moments puguin allargar-se. T’imagines aquest estat de tranquil·litat, de pau i assossegament durant tot el dia? Amb aquest hàbit quotidià i posant la nostra intencionalitat per a tenir un espai per a nosaltres cada dia, ens ajudarà a sentir-nos bé i poder viure aquell dia sense quedar-nos amb una visió distorsionada del que ha estat o has viscut. Busqueu moments per a estar amb un mateix i fer activitats, coses que us facin sentir bé. Això permetrà recuperar el vostre empoderament interior i, amb la pràctica, rebutjar, canviar vivències no volgudes o crear noves situacions que us permetran tenir una millor qualitat de vida, o com a mínim la anireu introduint cada vegada més a la vostra vida. Al final, escoltant el vostre cor, sabreu el que millor us convé o no i quina direcció seguir a la vostra vida. Només amb la calma i pau interior podrem veure més enllà del que se’ns presenta davant nostre.
-         Haig de dir que he vist canvis en tu – intervinc dient. Canvis importants que m’han fet apropar-me més al teu ser i voler estar amb tu cada vegada més. Ho dic obertament i des del cor. Realment quan un s’allibera del que es coneix com a karma, llavors només queda ell i tot el seu resplendor.
-         ...
-         I haig de dir-te: GRÀCIES per ser, i amb el temps, poder-te arribar a conèixer. GRÀCIES.
-        
-         Què penses de la Nova Energia que ens trobem? – li pregunto.
-         Aquells que poden adonar-se d’ell sintonitzaran amb el seu interior perquè veuran que aquesta coincideix amb la nostra veritable essència, la nostra veritable energia interior. La Nova Energia no és una etiqueta més per a definir els nous temps. No és alguna cosa teòrica ni intel·lectual. La Nova Energia és literal, pertanyent a la nostra essència innata, degut a un augment de la consciència del nostre planeta i a una predisposició, cada vegada més, d’una major part dels habitants voluntaris d’aquest món, d’aquest pla Terra. Aquesta Nova Energia ens activa el nostre ADN i ens està permetent a tot aquell que així ho desitgi, donar passos, diguem quàntics, en el seu procés ascensional per a poder manifestar la Divinitat que cadascú és. El que està succeint a les nostres vides és l’alliberament de tot el limitat i dens que pugui arribar a existir en el nostre interior i en el planeta per a enlairar les seves energies i crear una nova Terra i una nova raça on tots siguin UN i es convisqui d’una manera harmònica amb tots els sers vius existents d’aquesta dimensió.  
-         Què diries dels moviments i esdeveniments que estan succeint en los latituds de cadascú?
-         El que anomeneu com a foscor està adonant-se que està perdent el seu poder i necessita donar un cop de puny sobre la taula per a fer-se notar i impressionar a tots aquells, que cada vegada són més, que volen un canvi a les seves vides i un estat interior on senti el benestar i l’amor en el seu dia a dia, a la seva vida quotidiana. La vella energia ja no té cabuda en els temps actuals. Hi ha qui encara vol viure en ella i vol portar el passat en el present perquè tot continuï igual. No volen els canvis per por. El nou els aterra i el seu ego es rebel·la fent-se escoltar allà on pugueu arribar a estar. Aquests són els temps actuals, on el canvi és un fet i no hi ha volta enrere. La baixa vibració es rebel·la i cria l’atenció perquè se la tingui en compta, però tenen els dies comptats. El procés pot ser lent però el viscut ja no té lloc en aquesta nova Terra que s’està forjant al llarg de tots els continents d’aquest món, perquè a cada racó hi ha una llum irradiant-se vers la intencionalitat d’una Unicitat amb tots els sers encarnats, i cada un d’ells és aquesta Llum que permetrà, en el seu moment, donar el canvi tan esperat pel nostre veritable ser.
-         Per tant, David, no hem de témer amb el que succeeix perquè és el prolegomen del que serà segons la Voluntat Superior que regeix l’univers.
-         Vivim moments de grans canvis, i encara hi hauran més i d’importants en relació a cadascú de nosaltres. El que et diria és el que ja t’he dit abans: escolta el teu i sabràs què fer en tot moment i tota situació. El que veiem en la forma conté un fons que dóna sentit a la nostra existència i al que vivim. Aprenguem a obrir-nos per a saber del veritable sentit de tot el que veiem i experimentem.
-         Gràcies David per les teves paraules i permetre que aquestes puguin arribar a tots aquells que puguin necessitar-les. Gràcies pel teu ser. Gràcies per aquesta trobada novament.
-         A tu – em respon finalitzant la trobada.