dijous, 18 de maig del 2017

I així va ser....

I així va ser com les ànimes, fins ara guerreres, es varen convertir en servents del firmament en el seu món aïllat de tota existència de dues llunes.
La brisa del canvi va aparèixer en la seva dimensió per a poder enlairar l’energia de les seves existències.
Es va parlar durant molt de temps, i al final, en mig d’un procés d’Ascensió, amb la voluntat de les pròpies ànimes, aquell planeta es va enlairar, obrint les portes de la Llar Celestial en cadascun dels presents.
Durant segles tot es va anar preparant per a donar el gran salt, i ara, els temps que vivim, són els anunciats per la nostra Germanor de la Llum. Ara és el moment esperat per a la realització del sentit de la vida que cada ànima va acordà en els seus preludis d’encarnació.
Tot es va confabular per a donar vida a un procés que portaria als sers humans a deixar la seva humanitat per a mostrar la Divinitat que cadascú d’ells en el fons era. En el més profund de les seves entranyes, arrecerat en els seus ADN, esperaven cada aspecte del ser poder ser activats i mostrar-se per a arribar al ser multidimensional que en el fons eren.
Els temps anunciats és el nostre present per a anar més enllà del nostre passat. L’alliberament de qui vàrem ser ens permetrà arribar al cim de la nostra màxima presència encarnada. La nostra matèria arribarà a mostrar la seva més subtil essència, podent mostrar al veritable ser que cada ànima és en mig de l’experiència terrenal.
Res haurà estat en va. Durant segles tot es va preparar minuciosament per a donar cabuda al resplendor de l’essència de cadascú.
Molts us adonareu dels resultats que anireu obtenint al llarg dels propers set anys. Hi haurà una resurrecció en cada ser alliberat de la seva ment on la llum dels seus cors els portaran a la materialització del que hauran vingut a fer. Seran canvis radicals en molts d’ells, degut a la transmutació de les seves vides. Els seus cors els parlaran clar i alt.
Seran sers protegits pel seu propi amor i guiats pel seu propi cor. Les ànimes s’enlairaran fins a arribar a la plena Unicitat amb la Llar de la qual tots procedeixen, així com sentir la plenitud i les presències de tots els ers que vetllen i tutelen aquest món que viviu i a tota la humanitat.
Grans canvis es produiran i un gran despertar de consciència hi haurà al llarg de tot el planeta.
Alegreu-vos pel temps que viviu!
Escolteu el vostre cor que serà el xiuxiueig del vostre camí en mig del procés universal!
No dubteu i no defalliu, perquè els temps anunciats i esperats per tots vosaltres, ha arribat!
Revisa la teva vida, i t’adonaràs cóm ha anat canviant en pocs anys. Recorda el que sents ara i el que senties temps enrere. Això és un símptoma dels grans avanços que tots vosaltres heu creat per a una Terra plena d’Amor, Paz i Unicitat.
Amor. Pau. Unicitat.
La vostra vida cada vegada us pertany menys, perquè la vostra dedicació a la Gran Voluntat Superior, farà que aquesta sigui qui us guiï i es manifesti a través vostre.
No temeu! Tot va bé.
Sentiu l’assossegament i l’harmonia en vostre interior.
Sentiu l’Amor, la vostra essència innata. Llavors, tot serà i les portes de la Llar s’obriran de bat a bat per a ja no tancar-se més.
Gràcies per ser i estar.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.