dijous, 31 de març del 2016

A la Llar, sobre la Vida


-         Què és la Vida per a vosaltres? – els pregunto.
-         Els fruits del vostre procés són deguts a la manifestació de la vostra essència. El camí a seguir perquè així sigui, és la vida, perquè no hi ha cap ser en el Cel que no tingui camí vers el seu enlairament i el dels altres. (Pausa). Cada instant és un fruit creat anteriorment pel vostre lliure albir. La vida és el moviment del vostre obrar per a arribar a la consecució de la Intencionalitat Divina Superior. tots pertanyem a la Gran Família Estel·lar, però cada grup de humanitat (de vida) segueix un ritme i un procés diferent segons el Gran Pla Diví. Tots convergeixen vers un mateix fi. Tots aporten el seu gra per a la Gran Unificació Universal.
-        
-         El que sento està sent aquí on ens trobem, i en dimensions superiors, fins i tot, on vosaltres esteu, és l’ara on us trobeu enlairant la vostra ànima. Aquell qui coneix els seus orígens i la seva naturalesa, obre les portes de la Llar en el seu interior.
-        
-         Esteu seguint les lleis que regeixen el firmament. Tots els universos estan abraçats per aquestes lleis, on el seu final és arribar a la comprensió de l’existència, estigueu on estigueu, deixant que l’Amor abraci i guiï els vostres passos. Serà aquest Amor qui us obrirà totes les portes vers la vostra realització i plena manifestació en el vostre camí. Tots esteu units i us complementeu els uns als altres, fent entre tots, l’exaltació de la vibració suprema: l’Amor.
-        
-         La vostra vida és única. Tots estem atents a la vostra evolució. Veiem que avanceu ràpidament després de segles de ceguesa. En poc temps heu deixat enrere, molts, la irrealitat de la vostra visió de vida i esteu ajudant a les altres ànimes a enlairar-se i despertar de la inconsciència.
-         Si haguéssiu d’expressar amb una de les nostres paraules el moment del procés actual, amb quina paraula el definiríeu? – els pregunto.
-         Cor – em diuen.
En aquests moments sento com un càlid calfred sabent que així està sent i que aquesta és la paraula adequada. Sabent el que volen dir-nos, afegeixo:
-         Començar a viure des del cor?
-         Començar a sentir la vida des del cor – em responen
-        
-         Sentint i obrant des del cor seguireu el camí establert en cadascú quan estàveu amb nosaltres. Així ha de ser i continuar sent. El vostre procés us porta a l’enlairament de la vostra ànima, a adquirir un major grau de consciència, i cada vegada anirà a més. Aquesta evolució us permetrà sentir l’amor en vosaltres. A mesura que l’aneu sentint més, nosaltres i vosaltres ens anirem apropant fins a la plena unicitat. És l’Amor el que ens uneix i permet que Cel i Terra siguin Un. Aquesta és la direcció que esteu seguint. Tota la Família Celestial estem amb vosaltres. Valorem tot el que esteu fent i veiem com esteu portant la Llar a la vostra dimensió. Alguns de vosaltres us dedicareu en ple i sereu Llum en el vostre camí per a obrir les portes de la puresa perquè tota ànima que vulgui arribar a ella i la saviesa existencial pugui fer-ho. El vostre món s’està definint i dividint no temeu perquè tot el que ara esteu vivint us portarà a l’alliberament de la vostra ànima i a l’Amor en el vostre planeta. La Font us està alimentant perquè així sigui. No esteu sols, estimats germans. La Família, la Llar de la qual procediu, us està guiant, estimant i protegint. No esteu sols. Escolteu el vostre cor i sabreu del camí a seguir. (Pausa). No us centreu en el que no coincideix amb el vostre sentir i el que el vostre exterior valora, perquè l’important sosté el valorat des de la ment. El vostre cor us parlarà i us dirà el camí a seguir a cadascú. Observeu el vostre entorn, perquè el Cel ja ha enviat als sers de Llum purs de cor. Ells us ajudaran a obrir les portes de l’alliberament de la vostra ànima i el poder sentir aquell qui en veritat sou.
-        
-         Us estimem i obriu el vostre cor perquè allà ens trobareu. Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres, estimades ànimes.
-         Gràcies germans. Al·leluia! Al·leluia! Al·leluia! Així és i serà – acabo dient.