dissabte, 9 de gener del 2016

Modificacions del nou projecte DE TORNADA A LA LLAR

Fa poc us vaig presentar el nou projecte “DE TORNADA A LA LLAR”. Us vaig comentar les dues opcions inicials per a la seva realització, és a dir, podent ser un taller o un seminari, iniciant aquest mes de gener la posada en marxa d’aquest projecte.
Vull anunciar-vos unes variacions al respecte.
A la presentació us vaig comentar la possibilitat de dues opcions, però aquestes propostes han estat modificades. Ja no serà un taller o un seminari, sinó que el projecte, tot ell passarà a denominar-se Seminari DE TORNADA A LA LLAR”, realitzant-se en dues parts, triant cadascú, si vol fer la formació complerta o només una de les dues parts.

Cadascuna de les parts es realitzarà en un sol dia, recordant-vos que el dissabte dia 30 d’aquest mes realitzarem la primera part del mateix.

A la primera part es veurà quina és la nostra naturalesa, així com les set llavors del nostre ser que hem de regar i tenir present en el nostre procés per a activar la nostra Divinitat i poder manifestar-nos segons el veritable ser que som, sent una de les finalitats per les quals estem encarnats. Ha arribat l’hora d’anar directes a l’essència del procés en el nostre camí i no distreure’ns o endinsar-nos en aspectes complementaris al camí.
La segona part veurem la nostra veritable essència, l’Essència Crística, així como utilitzar-la per a les realitzacions a la nostra vida, les atraccions, tenint present les claus innates del nostre interior per a portar a terme tot el contingut del seminari a la nostra vida actual. Hi haurà pràctiques, tant individuals com entre els assistents a la trobada, fent us de l’energia, havent tractat abans, el tema de la sanció, així com la comprensió del que atraiem a la nostra vida.
En aquesta segona part es veuran aspectes relacionats de com utilitzar l’energia i poder activar el nostre potencial espiritual.

Tot és energia, i depèn de com es faci servir o no es faci servir, dependrà la nostra qualitat de vida i la del planeta.

Aquestes modificacions han estat creades per a facilitat la comprensió i l'assistència al seminari per part de tots aquells que ressoni en el vostre interior.

Seminari DE TORNADA A LA LLAR (I Part) = 30 de gener

Seminari DE TORNADA A LA LLAR (II Part) = 27 de febrer

                                   BENVINGUTS AL SEMINARI!


           

       (Aquells que vulgueu més informació al respecte, per a inscriure’s o que el seminari es realitzi en el vostre centre o població, haureu d’enviar un e-mail a:     emaeljordimm@gmail.com )