dijous, 29 d’octubre del 2015

En el present trobareu la Llum



-         Hola, amic i mestre – dic a Jesús.
-         No deixis que la quietud i la solitud t’inquietin – em respon.  Els moments que vius t’apropen més al Pare. Jo, encara que sabia qui era, hi havia aspectes que els vaig entendre al cap de poc de viure-ho. Em vaig adonar que el suposat anhel de voler estar sol m’apropava més a l’essència del Pare en mi.
-         Preguntaves coses de futur, coses que passarien al Pare?
-         Sabia del meu camí i l’únic que volia era servir-lo i portar a terme el que havia vingut a fer. En algun moment vaig expressar algun “per què” o “què succeirà...”, però cada vegada que ho feia sentia una força que m’empenyia cap a dins meu per a sentir al Pare en mi. Era l’únic que existia: el Present. Confiava que tot estava anant bé.
-         Què diries sobre aquella ànima que vol saber alguna cosa relacionada amb el seu futur?
-         A vegades s’espera una resposta que es doni esperança i seguretat sobre els passos donats. S’espera una conformitat referent que “han fet bé o l’adequat”. (Pausa). Quan se sent al Pare, l’essència del Pare en un mateix, hi ha la certesa que el fet és l’adequat i no hi ha dubtes, ni inseguretat o incertesa sobre el pas donat. (Pausa). Quan més es pregunta, més es mostra el grau d’allunyament o incertesa sobre aquell qui cadascú és. Quan sents l’energia de la Llar en tu, no hi ha preguntes a fer.
-         ...
-         Som ànimes vivint el present, i només existim en el present. Quan t’endinses dins teu, t’adones de qui ets, i llavors al sentir, connectes amb la saviesa que cadascú és.
-         Tot i així, al rebre alguna resposta, pot encoratjar-te per a continuar – dic.
-         Aquell a qui se li hagi de dir, se li dirà sense buscar-ho.
-         ...
-         Quan sentis al Pare, em sentiràs a mi i a tots aquells que el serveixen. Allò que necessiteu us serà donat. Feu allò que sentiu en el vostre cor i deixeu que la Voluntat del Pare sigui al vostre món.
-         I si algú vol saber algun fet o procés de la humanitat per a transmetre-ho i ajudar a la resta de les ànimes encarnades? – insisteixo dient.
-         Que s’arreceri en el seu cor, que visqui des del cor, i les respostes aniran fluint segons la preparació i el moment de cadascú. Heu de recordar que cada un de vosaltres ha vingut amb una finalitat concreta. Amb un sentit superior. Aquest és diferent per a cada ú. Així ha de ser. Voleu fer la part de l’altre i no el que vareu acordar. Aniria en contra del sentit pel qual ara sou aquí on sou. Tots us necessiteu. Junts creareu el fi, segons a Voluntat del Pare. (Pausa). Sigueu pacients i no vulgueu abastar més enllà del vostre present.
-         ...
-         Tots podeu, i arribarà el dia que començareu a manifestar l’essència que sou en tots els indrets del vostre planeta. De moment deixeu que cadascú segueixi el seu camí.
-         ...
-         I què em diries sobre el procés evolutiu de les ànimes a partir de l’any 2016?
-         Moltes d’elles, en multituds,  deixaran enrere el que van fer i ser, buscant la Font de Vida que les alimenti per a sempre més. Hi ha “Llums” que es començaran a conèixer, amb una puresa més cristallina i neta a les fonts actuals. Els que fins ara han alimentat a les ànimes continuaran el seu procés, però hi hauran qui fins ara obraven en la discreció i es mostraran davant el camí de l’alliberament i l’obertura perquè el Cel sigui a la Terra, però aquest cop, a partir d’aquests moments, no serà de fora a dins, sinó de dins a fora, instaurant el Cel en el vostre mon des de la nova essència interior obtinguda per les ànimes ja acordades des de les esferes superiors. Ja ara, però a partir del vostre 2016, la puresa de la vostra essència anirà obtenint una prioritat i un seguiment per moltes més ànimes que ara. Arribareu a nivells molt superiors al present, a sentir l’univers, aquell qui sou, d’una manera molt més nítida i intensa. Serà la manera d’adonar-vos del veritable camí a seguir. Les propostes que us envoltaran (activitats de formació personal, opcions de aprenentatge evolutiu) deixaran de crear incerteses, i les noves llums que es manifestaran, us ajudaran a veure clar el camí a seguir.
-         ...
-         El procés continua i el camí va sent ocupat per ànimes evolucionades que el van aplanant i preparant-lo pel gran peregrinatge espiritual que hauran de passar per ell. Fins ara ha hagut un despertar, però multituds estan a punt de donar aquest pas. S’està preparant el terreny. S’està fent un gran treball energètic per part d’ànimes conscients en el present. Estem preparant el terreny. Arribarà el dia que el 10% dels qui sou es manifestaran i el vostre mon ja no serà el que ara és. Només es necessita un 10% perquè la vella energia vagi desapareixent a un ritme accelerat, creant una nova vida basada en la igualtat, germanor i la integritat, sentint la Unicitat amb tots els sers que l’habiteu. En el vostre proper any 2016 s’establiran més les bases perquè el procés es porti a terme segons el Gran Pla Diví. Centreu-vos i arrecereu-vos en el vostre cor quan la foscor vulgui “donar un cop de puny sobre la taula” per a fer-se imposar. Només serà com un darrer sospir final de la seva decadència. La Terra, Gaia com molts l’anomeneu, ja no té marxa enrere. Les consciències despertes enlairareu el vostre planeta i el sentit de la humanitat en ell. Aneu al vostre interior, perquè serà des d’ell on els canvis anunciats seran possible.


Vosaltres sereu els artífexs de la transmutació de la Terra.
Noves Llums apareixeran amb una puresa superior. Seran les noves Llums del vostre món que il·luminaran el camí de la tornada cap a la Llar i la unió entre tots els sers de l’univers, donant sentit i realitzant aquesta Voluntat Divina Superior, en la qual tots estem inclosos.


Que l’Amor i la Pau sigui en cadascú de vosaltres.

dijous, 22 d’octubre del 2015

La Presència de la Llar

La Llar cada vegada està més present, per això ara sou més els que sentiu els anhels de poder connectar amb els vostres guies o entitats celestials com són els àngels i mestres ascendits.
Sentiu un impuls de voler aprendre a comunicar-vos amb els germans de la Llum que us acompanyen en el vostre procés i estan amb vosaltres des del vostre naixement. És ara quan una força inusual fa que sentiu el voler connectar amb ells, sentir-los i poder-vos comunicar per a saber què us tenen que dir.
És ara quan l’encarnat sublima el seu ser per a ascendir nous esglaons vers la Llar.
És ara quan la crida de la Llar ressona en el vostre interior degut als canvis d’energia del nostre planeta i l’augment de consciència de part de la humanitat. És ara, sí, ara.
Hi ha una gran il·lusió, emoció per a poder saber dels nostres estimats germans “invisibles”, als ulls regits per l’humà.  
El planeta ascendeix acceleradament, en relació a com ho estava fent fins fa pocs anys. Aquest augment de vibració fa que els interiors de l’encarnat s’activin, es remoguin i comencin a donar passos vers una direcció diferent a la que han seguit fins fa no gaire. Hi ha un gran despertar interior, un denominat “Despertar de la Consciencia” cada vegada més.
Part d’aquest procés és obrir el nostre cor, començar a escoltar la seva veu càlida, la seva guia i saviesa. Aquesta obertura obrirà noves portes en el nostre sender vers nosaltres mateixos. Estem obrint portes que ens fan avançar vers el nostre recordar i sentir la nostra naturalesa prístina i potencial que sempre ha estat albergat en nosaltres, però enterrat i apartat per les pautes inculcades i acceptades del nostre exterior.
Ara ha arribat l’hora del Gran Despertar.
Les nostres energies es van apropant més a les dels nostres germans de la Llum, per això ens anem apropant i ells cohabiten amb nosaltres, també cada vegada més, perquè senten l’apropament energètic. També comencen a sentir-se millor entre nosaltres. Continueu amb el vostre procés, la vostra intencionalitat d’arribar a ser vosaltres!, i aquests sers amorosos que vetllen pel nostre ser, seran sentits, i fins i tot vistos, cada vegada per més humans donant passos vers la seva divinitat.
La resposta és ben senzilla, quan es pregunta: què puc fer per a connectat o conèixer als meus guies o comunicar-me amb els àngels?: SIGUES TU!
Tu no ets un ser dens, limitat, a mitges o sense capacitats. Res d’això ets. Senzillament és que no hem recordat qui som i l’esforç realitzat ens ha portat a creure el poc que érem. No perquè no hagis recordat totes les teves funcions innates, el teu potencial que es troba en la teva naturalesa, vulgui dir que no les tinguis. És el mateix que un cotxe sortit de fàbrica. Pot tenir moltes prestacions però si no te les expliquen o llegeixes les instruccions només sabràs fer servir les funcions més bàsiques: accelerador, fre, parabrises, clàxon, canvi de marxes o intermitents. Ets molt més que tot això!!
El mateix que un ordinador. Té infinites possibilitats de realització, però alguns es troben bloquejats perquè no saben que és possible, ja no només redactar el teu camí en una pàgina en blanc, sinó que, a més amés, pots posar-li color, gràfics, d’altres imatges i diferents tipus de lletres, segons el paràgraf.
Ara s’està despertant d’una manera massiva, i ja sou molts que ho percebeu, o teniu sensacions, conforme no estem sols i hi ha d’altres entitats amb vosaltres que us acompanyen. Alguns comenceu a saber que molts dels senyals que us trobeu en el dia a dia, són ells que us fan saber que estan amb vosaltres, molt a prop de vosaltres, i que sovint, us abracen per a consolar-vos, animar-vos i us xiuxiuegen a cau d’orella conforme tot està anant bé. Oh, sí! Ja ho crec que cada vegada sou més! Per a mi és una alegria i una gran emoció al poder sentir i veure les vostres vides enlairar-se com ho estan fent.
Per a connectar amb la Llar, només has de ser tu. Sent l’Amor dins teu i irradia’l en el teu dia a dia en la terra fèrtil del teu entorn. El teu Amor irradiat i la teva Llum estenent-se a cada pas que donis, sembra el terreny preparat per a tu, perquè allò que has vingut a fer pugui ser portat a terme amb tota la seva plenitud.
Sent la Llar en tu. Sent la teva essència amorosa en tot el teu ser, sent la clau mestre que t’unirà amb tots aquells sers de la Llum que t’acompanyen vagis on vagis, sent els teus desitjos complerts. Sigues pacient. No t’inquietis, i si en algun moment no sents res (segur?) o “no veus absolutament res”, queda’t tal com estàs, sentint aquests moments de pau, serenitat, harmonia i assossegament . gaudeix d’aquests moments, perquè podràs sentir-los, potser fins i tot veure’ls, quan la boira que envolta la teva ment activa es dissipa i pots sentir el batec del teu cor i el silenci de la Llar en el teu interior. Aquest estat t’ajudarà a obrir les portes del teu benestar i canvi a la vida. Torno a dir-vos que heu de ser pacients. Primer prepara el teu ser, i quan t’hagis acostumat a tu, acceptant-te, llavors, aquesta acceptació t’ajudarà, també, a acceptar a aquells que estan amb tu “i no veus”.
Sigues tu! Acostuma’t a la teva presència! No provoquis res, cap imatge ni sensació, només deixa’t anar i, més tard o més d’hora, començaràs a saber d’ells personalment! No dubtis. Confia i obra’t a ells perquè formin part de la teva vida d’una manera conscient. Llavors, la teva vida canviarà. Ja res serà igual, perquè hauràs obert les portes de la Llar dins teu. Només pots esperar el millor.
Sigues pacient. No t’inquietis. Sent només l’Amor en tu i la calma en el teu interior. Sent tu atrauràs als teus germans de la Llum per a saber d’ells.
He arribat a conèixer ànimes que no sabien el que era l’Amor. Van haver de començar per aquí. Amb el temps, aquest sentir amorós cada vegada més en ells, va fer que poguessin arribar a percebre i sentir les presències amoroses dels germans de la Llum que ens envolten. Quan més siguis tu, més seràs Un amb ells. La vostre comunió es basarà a través del cor, de l’Amor, que és l’essència que tots som, encarnats i no. 
No vulgueu tenir pressa. Serà amb la pau i l’Amor, que a ells us unireu conscientment. Ara ja estan amb vosaltres i sobre tot ho dic per a tots aquells que encara no els sentiu i veieu. El més important és sentir-los. deixeu que ells es manifestin de la millor manera per a ells i vosaltres. Estigueu atents a la vostra quotidianitat. Viviu conscients i desperts, perquè el nostre dia a dia està ple de senyals i simbologia que ens parlen.
           
Sigues tu i deixa’t portar. Escolta el teu cor i fes allò que et xiuxiueja i diu d’una manera molt clara i alta, i cada vegada més, a mesura que vagis sent tu i recordant l’amorés ser que ets.
Recordar és acceptar el bo que hi ha en tu i l’adonar-te del sentit amorós de tot el que vius en el teu caminar.

Jo Sóc part de la Llar. Sóc Un amb ells, amb tots els meus germans, i puc dir, que l’Amor que sento en mi, va més enllà de tota terrenalitat coneguda. Avanço amb l’assossegament de la meva consciència despertat i la meva vida va transformant-se a cada pas donat. L’impossible es transforma en assequible. El difícil en natural i obtingut, i els somnis en realitat.
Quan el camí no el fas sol sinó acceptant als teus germans de la Llar d’on procedeixes, llavors, aquest s’eixampla per a donar cabuda a tot l’Univers i la Germanor de la qual procedeixes. La teva vida deixa de ser teva per a lliurar-la al servei de la Gran Voluntat Superior, motiu pel qual, ara tu, jo i totes les ànimes encarnades ens trobem en els temps actuals.
Només existeix l’Amor i és l’Amor el nexe amb la nostra Llar.


A totes, ànimes germanes, des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en cada una de vosaltres. 

dijous, 15 d’octubre del 2015

MEDITARIA

Les paraules que llegireu a continuació estan basades en els resultats i el procés obtingut al llarg dels dinou mesos que porta realitzant-se aquest esdeveniment des del seu naixement fins el present. Per tant, avui m’agradaria dir-vos unes paraules sobre les trobades que es realitzen una vegada al mes, actualment els segons dissabtes de cada mes, amb una duració de dues hores: MEDITARIA.

MEDITARIA és una trobada per a estar i trobar-te amb tu mateix. És un espai on pots estar amb tu, connectar amb les diferents eines que tots portem dins i aplicar-les sentint el resultat en el teu interior, en tot el teu ser. Un espai per a sentir i compartir l’essència que tots som per naturalesa: Amor.
En aquestes sessions es fan diferents tipus d’exercicis, tots els encaminats vers l’interior de cadascú per a obrir el cor i poder crear el benestar interior i l’assossegament de les nostres ànimes, trobant una mica de pau, assossegament i harmonia. Dins d’elles, poden realitzar-se meditació, relaxació, plegaria segons els essenis, comunicacions de la Llar d’on tots procedim, l’ús de la paraula com a element de sanació i reafirmació, o fins i tot el silenci, que ens obre les portes del nostre veritable ser. Sincerament haig de dir-vos que cada sessió és diferent, perquè, encara que sigui jo qui la dirigeix, no sóc jo, sovint, qui tria el contingut de la trobada, degut que en aquest espai de connexió amb un mateix, els nostres germans de la Llum estan presents i són els que, en el fons, proposen els exercicis i els passos a donar segons els assistents.
Recordar qui som ens facilita el camí vers l’activació i manifestació de la nostra divinitat. Hi ha qui ha assistit amb certs dolors, i han sortit sense ells, i amb una sensació d’alliberament interior important.
Me he adonat, al llarg de les trobades realitzades, que cada vegada, “ells”, prenen un paper més important en aquestes sessions.
MEDITARIA és un espai per a connectar amb un mateix, per a estar amb un mateix. Algunes vegades, algú o tots els assistents reben algun missatge personal pel seu procés. Tot és natural, en l’ara, sense res previst o organitzat. Ells són els que van guiant la meva presència al llarg de la seva duració.
En un principi, reconec que el què volia fer ho tenia previst, però a mesura que anava avançant la sessió, m’adonava que el que es necessitava en aquells moments, no era el previst, sinó un altre tipus d’exercicis, o l’expressió d’unes paraules o missatges d’aclariment sobre aspectes que podem trobar-nos al llarg del nostre sender vers l’evolució de la nostra ànima.
Actualment, MEDITARIA, és un espai on podem sentir la Llar i a sers de Llum que ens acompanyen o estan amb nosaltres en aquests moments al llarg de tota la trobada.
Cadascú rep el que necessita. Hi ha qui aconsegueix sentir una pau desitjada des de fa temps; d’altres, un alliberament d’algun pes que li oprimia el seu plexe solar; d’altres es quedaven adormits, podent relaxar les seves ments, fet que en el seus estats de vigília no ho aconseguien. A vegades, una emoció ens inunda i ens fa expressar alguna que altra llàgrima. No hi ha dues sessions iguals, i tot depèn, també, del moment que un es trobi en aquell moment.
No hi ha dues sessions iguals, encara que totes tenen un mateix fi:

Sentir qui som i adonar-nos del potencial que hi ha en nosaltres, junt amb la nostra capacitat de crear harmonia, assossegament i sanació.
Els nostres cossos reben la vibració de les energies de la Llar i fan que puguin, els assistents, sentir l’alliberament de les seves ànimes.

Alguns no han deixat d’assistir des que varen començar aquesta proposta, i aquests dissabtes mensuals són dies claus anotats a les seves agendes. D’altres ja ens han deixat, bé perquè han transcendit, bé per canvi de domicili anant a certa distància que no els és possible assistir per la seva llunyania.
A vegades cerquem un lloc on poder estar amb nosaltres. Busquem un espai on poder connectar i sentir la nostra veritable essència i adonar-nos d’aquell qui som en veritat. MEDITARIA us facilita que aquests anhels puguin ser materialitzats.
Us convido a tots aquells que us predisposeu a obrir el vostre cor, a aquestes encontres mensuals, que compartint lloc i amor amb els altres presents, podem començar a reunir, encara més, a tota la Família per a unir les nostres presències i el nostre amor irradiar-lo, no tan sols a aspectes de la nostra vida que ho necessitin, sinó a tots aquells o a zones del nostre estimat planeta que puguin arribar a necessitar-ho.
MEDITARIA és no esperar res i una plena disposició a sentir a aquell qui som i compartir la nostra essència amb tota la humanitat i el planeta. Els nostres germans de la Llum, procedents de la nostra veritable Llar, estan també present, i sempre es dóna un espai, dins de la duració de la trobada perquè ells i vosaltres pugueu estar junts. Tenen coses que comunicar-vos individualment, i en aquest petit taller de puresa que es fa dins del encontre, ens predisposem que així pugui ser.
En l’actualitat, són els meus germans de la Llum qui em fan veure el camí a realitzar dins de cada sessió. Per a mi és tot un plaer ser un canal seu, un mitjà pel qual ells poden transmetre i fer-se sentir aquí a la Terra.

MEDITARIA és un espai on diferents
dimensions de la Llum es concentren per a fer sentir als seus germans encarnats les seves presències i donar-los esperança, pau, saviesa a alguns y Amor.

Dono les gràcies a tots els que fins ara heu assistit, perquè vosaltres, sou part de mi, i la vostra presència ha donatsentit al què he vingut a fer. Valoro i honro els vostres lliuraments interiors per a manifestar les vostres essències. No hi ha res més gratificant que sentir l’amor en un mateix i poder veure en es altres les mostres externes conforme un està sent ell mateix.
A tots, gràcies.

Benvinguts sereu en aquestes trobades emanades des del cor, a tots aquells, que vulgueu assistir perquè així ho sentiu, o vulgueu tenir el vostre espai per a estar, senzillament, amb vosaltres mateixos.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.


(Els propers encontres de MEDITARIA  es faran el dia 14 de novembre i el 5 de desembre al poble de Cardedeu, de 18h a 20h.)



dijous, 1 d’octubre del 2015

La Fortalesa de l'invisible

Haig de dir-vos, que la meva sensibilitat ha anat en augment. Les alegries del meu entorn fan activar l’amor que hi ha en mi.
Les realitzacions de les ànimes que envolten el meu ser alegren la meva ànima i l’amor i la comprensió del sentit de tals materialitzacions permeten que els meus ulls expressin l’alegria i el goig de veure com l’Univers s’està establint aquí a la nostra Terra.
Sento a força de l’invisible, mostrant el potencial de la veritable naturalesa que cadascú és, podent arribar a aconseguir allò que van ser els somnis del nostre interior.
Hi ha una gran emoció quan sento i veig els cors oberts i els resultats degut a aquesta actitud davant la vida actual.
No hi ha dubte, ni incertesa, ni cap tipus d’inseguretat al ressonar en tu la força de l’invisible que habita en el nostre interior. Un potencial aliè a tot raciocini, només arribant a ell, a través del cor.
Quan allunyes del teu ser l’humà, la nostra ment es resisteix i la força i control que venia fent fins ara, minva, no podent influenciar-te com ho venia fent fins fa poc.
Quan el teu cor s’obre pas a la teva vida, la ment dóna un crit de dolor, creant una rebequeria per a fer-te sacsejar i veure si pot crear desconcert en tu perquè tornis a ella, a lo conegut.  
Germans de tot aquest estimat planeta, que hem escorçat les distàncies i les nostres ànimes s’han anat apropant, vosaltres sou els que heu activat el procés d’Ascensió de tota la humanitat i la Terra. Aquest enlairament energètic ens ha anat enlairant fins a nivells quàntics per a alguns, i poder transformar la limitació en llibertat, la foscor en Amor, i el dens en expansió i alliberament.
Quanta alegria hi ha en mi!
És per a mi un privilegi el poder compartir aquesta dimensió amb tots vosaltres i veure cóm els vostres despertars ens apropen a la materialització del sentit pel qual vàrem encarnar.
El Cel comença a manifestar-se aquí a la Terra.
El que és a dalt, comença a ser avall.
El sentir la Unicitat ens obre les portes d’altres dimensions i de la Llar de la qual tots pertanyem.
Hem deixat setembre enrere, i una nova estació (tardor/primavera) permetrà que en poc temps puguem veure grans resultats d’una Consciència col·lectiva manifestada.
Veure lo limitat, alliberat; cóm entitats de la foscor van deixant aquest planeta perquè veuen que la Llum que d’ell emana va intensificant-se cada vegada més, fa que el meu cor vessi d’alegria i goig al poder presenciar en primera fila els avatars acrivats per la vostra intencionalitat d’arribar a vosaltres mateixos.
Tot anirà canviant, i cada vegada amb més acceleritat i nitidesa. Anireu veient els signes de tot el treball realitzat per cadascú, unint-se tots ells per a fer d’aquest món, una aurora universa, arribant a diferents sistemes de vides.
I tot, començant per vosaltres mateixos.
Sentiu, estimades ànimes, la vostra essència. Sentiu-la en el vostre interior i deixeu-vos portar per ella. llavors, i només llavors, us podreu adonar amb tota la seva majestuositat, del meravellós ser que sou i la pertinència a “alguna cosa superior”, més enllà d’unes etiquetes llavors sabreu aquell qui sou, i coneixereu a la vostra Divinitat, que sempre ha estat en vosaltres, però ara és el temps anunciat per a deixar-la manifestar. 
Benvinguts a la Resurrecció del nou ser.
“...i serà quan tota existència de l’univers s’unirà a la Voluntat Divina, sent Una amb cada ser vivent en ell”.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.