dijous, 1 d’octubre del 2015

La Fortalesa de l'invisible

Haig de dir-vos, que la meva sensibilitat ha anat en augment. Les alegries del meu entorn fan activar l’amor que hi ha en mi.
Les realitzacions de les ànimes que envolten el meu ser alegren la meva ànima i l’amor i la comprensió del sentit de tals materialitzacions permeten que els meus ulls expressin l’alegria i el goig de veure com l’Univers s’està establint aquí a la nostra Terra.
Sento a força de l’invisible, mostrant el potencial de la veritable naturalesa que cadascú és, podent arribar a aconseguir allò que van ser els somnis del nostre interior.
Hi ha una gran emoció quan sento i veig els cors oberts i els resultats degut a aquesta actitud davant la vida actual.
No hi ha dubte, ni incertesa, ni cap tipus d’inseguretat al ressonar en tu la força de l’invisible que habita en el nostre interior. Un potencial aliè a tot raciocini, només arribant a ell, a través del cor.
Quan allunyes del teu ser l’humà, la nostra ment es resisteix i la força i control que venia fent fins ara, minva, no podent influenciar-te com ho venia fent fins fa poc.
Quan el teu cor s’obre pas a la teva vida, la ment dóna un crit de dolor, creant una rebequeria per a fer-te sacsejar i veure si pot crear desconcert en tu perquè tornis a ella, a lo conegut.  
Germans de tot aquest estimat planeta, que hem escorçat les distàncies i les nostres ànimes s’han anat apropant, vosaltres sou els que heu activat el procés d’Ascensió de tota la humanitat i la Terra. Aquest enlairament energètic ens ha anat enlairant fins a nivells quàntics per a alguns, i poder transformar la limitació en llibertat, la foscor en Amor, i el dens en expansió i alliberament.
Quanta alegria hi ha en mi!
És per a mi un privilegi el poder compartir aquesta dimensió amb tots vosaltres i veure cóm els vostres despertars ens apropen a la materialització del sentit pel qual vàrem encarnar.
El Cel comença a manifestar-se aquí a la Terra.
El que és a dalt, comença a ser avall.
El sentir la Unicitat ens obre les portes d’altres dimensions i de la Llar de la qual tots pertanyem.
Hem deixat setembre enrere, i una nova estació (tardor/primavera) permetrà que en poc temps puguem veure grans resultats d’una Consciència col·lectiva manifestada.
Veure lo limitat, alliberat; cóm entitats de la foscor van deixant aquest planeta perquè veuen que la Llum que d’ell emana va intensificant-se cada vegada més, fa que el meu cor vessi d’alegria i goig al poder presenciar en primera fila els avatars acrivats per la vostra intencionalitat d’arribar a vosaltres mateixos.
Tot anirà canviant, i cada vegada amb més acceleritat i nitidesa. Anireu veient els signes de tot el treball realitzat per cadascú, unint-se tots ells per a fer d’aquest món, una aurora universa, arribant a diferents sistemes de vides.
I tot, començant per vosaltres mateixos.
Sentiu, estimades ànimes, la vostra essència. Sentiu-la en el vostre interior i deixeu-vos portar per ella. llavors, i només llavors, us podreu adonar amb tota la seva majestuositat, del meravellós ser que sou i la pertinència a “alguna cosa superior”, més enllà d’unes etiquetes llavors sabreu aquell qui sou, i coneixereu a la vostra Divinitat, que sempre ha estat en vosaltres, però ara és el temps anunciat per a deixar-la manifestar. 
Benvinguts a la Resurrecció del nou ser.
“...i serà quan tota existència de l’univers s’unirà a la Voluntat Divina, sent Una amb cada ser vivent en ell”.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.