dijous, 15 d’octubre del 2015

MEDITARIA

Les paraules que llegireu a continuació estan basades en els resultats i el procés obtingut al llarg dels dinou mesos que porta realitzant-se aquest esdeveniment des del seu naixement fins el present. Per tant, avui m’agradaria dir-vos unes paraules sobre les trobades que es realitzen una vegada al mes, actualment els segons dissabtes de cada mes, amb una duració de dues hores: MEDITARIA.

MEDITARIA és una trobada per a estar i trobar-te amb tu mateix. És un espai on pots estar amb tu, connectar amb les diferents eines que tots portem dins i aplicar-les sentint el resultat en el teu interior, en tot el teu ser. Un espai per a sentir i compartir l’essència que tots som per naturalesa: Amor.
En aquestes sessions es fan diferents tipus d’exercicis, tots els encaminats vers l’interior de cadascú per a obrir el cor i poder crear el benestar interior i l’assossegament de les nostres ànimes, trobant una mica de pau, assossegament i harmonia. Dins d’elles, poden realitzar-se meditació, relaxació, plegaria segons els essenis, comunicacions de la Llar d’on tots procedim, l’ús de la paraula com a element de sanació i reafirmació, o fins i tot el silenci, que ens obre les portes del nostre veritable ser. Sincerament haig de dir-vos que cada sessió és diferent, perquè, encara que sigui jo qui la dirigeix, no sóc jo, sovint, qui tria el contingut de la trobada, degut que en aquest espai de connexió amb un mateix, els nostres germans de la Llum estan presents i són els que, en el fons, proposen els exercicis i els passos a donar segons els assistents.
Recordar qui som ens facilita el camí vers l’activació i manifestació de la nostra divinitat. Hi ha qui ha assistit amb certs dolors, i han sortit sense ells, i amb una sensació d’alliberament interior important.
Me he adonat, al llarg de les trobades realitzades, que cada vegada, “ells”, prenen un paper més important en aquestes sessions.
MEDITARIA és un espai per a connectar amb un mateix, per a estar amb un mateix. Algunes vegades, algú o tots els assistents reben algun missatge personal pel seu procés. Tot és natural, en l’ara, sense res previst o organitzat. Ells són els que van guiant la meva presència al llarg de la seva duració.
En un principi, reconec que el què volia fer ho tenia previst, però a mesura que anava avançant la sessió, m’adonava que el que es necessitava en aquells moments, no era el previst, sinó un altre tipus d’exercicis, o l’expressió d’unes paraules o missatges d’aclariment sobre aspectes que podem trobar-nos al llarg del nostre sender vers l’evolució de la nostra ànima.
Actualment, MEDITARIA, és un espai on podem sentir la Llar i a sers de Llum que ens acompanyen o estan amb nosaltres en aquests moments al llarg de tota la trobada.
Cadascú rep el que necessita. Hi ha qui aconsegueix sentir una pau desitjada des de fa temps; d’altres, un alliberament d’algun pes que li oprimia el seu plexe solar; d’altres es quedaven adormits, podent relaxar les seves ments, fet que en el seus estats de vigília no ho aconseguien. A vegades, una emoció ens inunda i ens fa expressar alguna que altra llàgrima. No hi ha dues sessions iguals, i tot depèn, també, del moment que un es trobi en aquell moment.
No hi ha dues sessions iguals, encara que totes tenen un mateix fi:

Sentir qui som i adonar-nos del potencial que hi ha en nosaltres, junt amb la nostra capacitat de crear harmonia, assossegament i sanació.
Els nostres cossos reben la vibració de les energies de la Llar i fan que puguin, els assistents, sentir l’alliberament de les seves ànimes.

Alguns no han deixat d’assistir des que varen començar aquesta proposta, i aquests dissabtes mensuals són dies claus anotats a les seves agendes. D’altres ja ens han deixat, bé perquè han transcendit, bé per canvi de domicili anant a certa distància que no els és possible assistir per la seva llunyania.
A vegades cerquem un lloc on poder estar amb nosaltres. Busquem un espai on poder connectar i sentir la nostra veritable essència i adonar-nos d’aquell qui som en veritat. MEDITARIA us facilita que aquests anhels puguin ser materialitzats.
Us convido a tots aquells que us predisposeu a obrir el vostre cor, a aquestes encontres mensuals, que compartint lloc i amor amb els altres presents, podem començar a reunir, encara més, a tota la Família per a unir les nostres presències i el nostre amor irradiar-lo, no tan sols a aspectes de la nostra vida que ho necessitin, sinó a tots aquells o a zones del nostre estimat planeta que puguin arribar a necessitar-ho.
MEDITARIA és no esperar res i una plena disposició a sentir a aquell qui som i compartir la nostra essència amb tota la humanitat i el planeta. Els nostres germans de la Llum, procedents de la nostra veritable Llar, estan també present, i sempre es dóna un espai, dins de la duració de la trobada perquè ells i vosaltres pugueu estar junts. Tenen coses que comunicar-vos individualment, i en aquest petit taller de puresa que es fa dins del encontre, ens predisposem que així pugui ser.
En l’actualitat, són els meus germans de la Llum qui em fan veure el camí a realitzar dins de cada sessió. Per a mi és tot un plaer ser un canal seu, un mitjà pel qual ells poden transmetre i fer-se sentir aquí a la Terra.

MEDITARIA és un espai on diferents
dimensions de la Llum es concentren per a fer sentir als seus germans encarnats les seves presències i donar-los esperança, pau, saviesa a alguns y Amor.

Dono les gràcies a tots els que fins ara heu assistit, perquè vosaltres, sou part de mi, i la vostra presència ha donatsentit al què he vingut a fer. Valoro i honro els vostres lliuraments interiors per a manifestar les vostres essències. No hi ha res més gratificant que sentir l’amor en un mateix i poder veure en es altres les mostres externes conforme un està sent ell mateix.
A tots, gràcies.

Benvinguts sereu en aquestes trobades emanades des del cor, a tots aquells, que vulgueu assistir perquè així ho sentiu, o vulgueu tenir el vostre espai per a estar, senzillament, amb vosaltres mateixos.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.


(Els propers encontres de MEDITARIA  es faran el dia 14 de novembre i el 5 de desembre al poble de Cardedeu, de 18h a 20h.)