dijous, 22 d’octubre del 2015

La Presència de la Llar

La Llar cada vegada està més present, per això ara sou més els que sentiu els anhels de poder connectar amb els vostres guies o entitats celestials com són els àngels i mestres ascendits.
Sentiu un impuls de voler aprendre a comunicar-vos amb els germans de la Llum que us acompanyen en el vostre procés i estan amb vosaltres des del vostre naixement. És ara quan una força inusual fa que sentiu el voler connectar amb ells, sentir-los i poder-vos comunicar per a saber què us tenen que dir.
És ara quan l’encarnat sublima el seu ser per a ascendir nous esglaons vers la Llar.
És ara quan la crida de la Llar ressona en el vostre interior degut als canvis d’energia del nostre planeta i l’augment de consciència de part de la humanitat. És ara, sí, ara.
Hi ha una gran il·lusió, emoció per a poder saber dels nostres estimats germans “invisibles”, als ulls regits per l’humà.  
El planeta ascendeix acceleradament, en relació a com ho estava fent fins fa pocs anys. Aquest augment de vibració fa que els interiors de l’encarnat s’activin, es remoguin i comencin a donar passos vers una direcció diferent a la que han seguit fins fa no gaire. Hi ha un gran despertar interior, un denominat “Despertar de la Consciencia” cada vegada més.
Part d’aquest procés és obrir el nostre cor, començar a escoltar la seva veu càlida, la seva guia i saviesa. Aquesta obertura obrirà noves portes en el nostre sender vers nosaltres mateixos. Estem obrint portes que ens fan avançar vers el nostre recordar i sentir la nostra naturalesa prístina i potencial que sempre ha estat albergat en nosaltres, però enterrat i apartat per les pautes inculcades i acceptades del nostre exterior.
Ara ha arribat l’hora del Gran Despertar.
Les nostres energies es van apropant més a les dels nostres germans de la Llum, per això ens anem apropant i ells cohabiten amb nosaltres, també cada vegada més, perquè senten l’apropament energètic. També comencen a sentir-se millor entre nosaltres. Continueu amb el vostre procés, la vostra intencionalitat d’arribar a ser vosaltres!, i aquests sers amorosos que vetllen pel nostre ser, seran sentits, i fins i tot vistos, cada vegada per més humans donant passos vers la seva divinitat.
La resposta és ben senzilla, quan es pregunta: què puc fer per a connectat o conèixer als meus guies o comunicar-me amb els àngels?: SIGUES TU!
Tu no ets un ser dens, limitat, a mitges o sense capacitats. Res d’això ets. Senzillament és que no hem recordat qui som i l’esforç realitzat ens ha portat a creure el poc que érem. No perquè no hagis recordat totes les teves funcions innates, el teu potencial que es troba en la teva naturalesa, vulgui dir que no les tinguis. És el mateix que un cotxe sortit de fàbrica. Pot tenir moltes prestacions però si no te les expliquen o llegeixes les instruccions només sabràs fer servir les funcions més bàsiques: accelerador, fre, parabrises, clàxon, canvi de marxes o intermitents. Ets molt més que tot això!!
El mateix que un ordinador. Té infinites possibilitats de realització, però alguns es troben bloquejats perquè no saben que és possible, ja no només redactar el teu camí en una pàgina en blanc, sinó que, a més amés, pots posar-li color, gràfics, d’altres imatges i diferents tipus de lletres, segons el paràgraf.
Ara s’està despertant d’una manera massiva, i ja sou molts que ho percebeu, o teniu sensacions, conforme no estem sols i hi ha d’altres entitats amb vosaltres que us acompanyen. Alguns comenceu a saber que molts dels senyals que us trobeu en el dia a dia, són ells que us fan saber que estan amb vosaltres, molt a prop de vosaltres, i que sovint, us abracen per a consolar-vos, animar-vos i us xiuxiuegen a cau d’orella conforme tot està anant bé. Oh, sí! Ja ho crec que cada vegada sou més! Per a mi és una alegria i una gran emoció al poder sentir i veure les vostres vides enlairar-se com ho estan fent.
Per a connectar amb la Llar, només has de ser tu. Sent l’Amor dins teu i irradia’l en el teu dia a dia en la terra fèrtil del teu entorn. El teu Amor irradiat i la teva Llum estenent-se a cada pas que donis, sembra el terreny preparat per a tu, perquè allò que has vingut a fer pugui ser portat a terme amb tota la seva plenitud.
Sent la Llar en tu. Sent la teva essència amorosa en tot el teu ser, sent la clau mestre que t’unirà amb tots aquells sers de la Llum que t’acompanyen vagis on vagis, sent els teus desitjos complerts. Sigues pacient. No t’inquietis, i si en algun moment no sents res (segur?) o “no veus absolutament res”, queda’t tal com estàs, sentint aquests moments de pau, serenitat, harmonia i assossegament . gaudeix d’aquests moments, perquè podràs sentir-los, potser fins i tot veure’ls, quan la boira que envolta la teva ment activa es dissipa i pots sentir el batec del teu cor i el silenci de la Llar en el teu interior. Aquest estat t’ajudarà a obrir les portes del teu benestar i canvi a la vida. Torno a dir-vos que heu de ser pacients. Primer prepara el teu ser, i quan t’hagis acostumat a tu, acceptant-te, llavors, aquesta acceptació t’ajudarà, també, a acceptar a aquells que estan amb tu “i no veus”.
Sigues tu! Acostuma’t a la teva presència! No provoquis res, cap imatge ni sensació, només deixa’t anar i, més tard o més d’hora, començaràs a saber d’ells personalment! No dubtis. Confia i obra’t a ells perquè formin part de la teva vida d’una manera conscient. Llavors, la teva vida canviarà. Ja res serà igual, perquè hauràs obert les portes de la Llar dins teu. Només pots esperar el millor.
Sigues pacient. No t’inquietis. Sent només l’Amor en tu i la calma en el teu interior. Sent tu atrauràs als teus germans de la Llum per a saber d’ells.
He arribat a conèixer ànimes que no sabien el que era l’Amor. Van haver de començar per aquí. Amb el temps, aquest sentir amorós cada vegada més en ells, va fer que poguessin arribar a percebre i sentir les presències amoroses dels germans de la Llum que ens envolten. Quan més siguis tu, més seràs Un amb ells. La vostre comunió es basarà a través del cor, de l’Amor, que és l’essència que tots som, encarnats i no. 
No vulgueu tenir pressa. Serà amb la pau i l’Amor, que a ells us unireu conscientment. Ara ja estan amb vosaltres i sobre tot ho dic per a tots aquells que encara no els sentiu i veieu. El més important és sentir-los. deixeu que ells es manifestin de la millor manera per a ells i vosaltres. Estigueu atents a la vostra quotidianitat. Viviu conscients i desperts, perquè el nostre dia a dia està ple de senyals i simbologia que ens parlen.
           
Sigues tu i deixa’t portar. Escolta el teu cor i fes allò que et xiuxiueja i diu d’una manera molt clara i alta, i cada vegada més, a mesura que vagis sent tu i recordant l’amorés ser que ets.
Recordar és acceptar el bo que hi ha en tu i l’adonar-te del sentit amorós de tot el que vius en el teu caminar.

Jo Sóc part de la Llar. Sóc Un amb ells, amb tots els meus germans, i puc dir, que l’Amor que sento en mi, va més enllà de tota terrenalitat coneguda. Avanço amb l’assossegament de la meva consciència despertat i la meva vida va transformant-se a cada pas donat. L’impossible es transforma en assequible. El difícil en natural i obtingut, i els somnis en realitat.
Quan el camí no el fas sol sinó acceptant als teus germans de la Llar d’on procedeixes, llavors, aquest s’eixampla per a donar cabuda a tot l’Univers i la Germanor de la qual procedeixes. La teva vida deixa de ser teva per a lliurar-la al servei de la Gran Voluntat Superior, motiu pel qual, ara tu, jo i totes les ànimes encarnades ens trobem en els temps actuals.
Només existeix l’Amor i és l’Amor el nexe amb la nostra Llar.


A totes, ànimes germanes, des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en cada una de vosaltres.