dijous, 29 d’octubre del 2015

En el present trobareu la Llum



-         Hola, amic i mestre – dic a Jesús.
-         No deixis que la quietud i la solitud t’inquietin – em respon.  Els moments que vius t’apropen més al Pare. Jo, encara que sabia qui era, hi havia aspectes que els vaig entendre al cap de poc de viure-ho. Em vaig adonar que el suposat anhel de voler estar sol m’apropava més a l’essència del Pare en mi.
-         Preguntaves coses de futur, coses que passarien al Pare?
-         Sabia del meu camí i l’únic que volia era servir-lo i portar a terme el que havia vingut a fer. En algun moment vaig expressar algun “per què” o “què succeirà...”, però cada vegada que ho feia sentia una força que m’empenyia cap a dins meu per a sentir al Pare en mi. Era l’únic que existia: el Present. Confiava que tot estava anant bé.
-         Què diries sobre aquella ànima que vol saber alguna cosa relacionada amb el seu futur?
-         A vegades s’espera una resposta que es doni esperança i seguretat sobre els passos donats. S’espera una conformitat referent que “han fet bé o l’adequat”. (Pausa). Quan se sent al Pare, l’essència del Pare en un mateix, hi ha la certesa que el fet és l’adequat i no hi ha dubtes, ni inseguretat o incertesa sobre el pas donat. (Pausa). Quan més es pregunta, més es mostra el grau d’allunyament o incertesa sobre aquell qui cadascú és. Quan sents l’energia de la Llar en tu, no hi ha preguntes a fer.
-         ...
-         Som ànimes vivint el present, i només existim en el present. Quan t’endinses dins teu, t’adones de qui ets, i llavors al sentir, connectes amb la saviesa que cadascú és.
-         Tot i així, al rebre alguna resposta, pot encoratjar-te per a continuar – dic.
-         Aquell a qui se li hagi de dir, se li dirà sense buscar-ho.
-         ...
-         Quan sentis al Pare, em sentiràs a mi i a tots aquells que el serveixen. Allò que necessiteu us serà donat. Feu allò que sentiu en el vostre cor i deixeu que la Voluntat del Pare sigui al vostre món.
-         I si algú vol saber algun fet o procés de la humanitat per a transmetre-ho i ajudar a la resta de les ànimes encarnades? – insisteixo dient.
-         Que s’arreceri en el seu cor, que visqui des del cor, i les respostes aniran fluint segons la preparació i el moment de cadascú. Heu de recordar que cada un de vosaltres ha vingut amb una finalitat concreta. Amb un sentit superior. Aquest és diferent per a cada ú. Així ha de ser. Voleu fer la part de l’altre i no el que vareu acordar. Aniria en contra del sentit pel qual ara sou aquí on sou. Tots us necessiteu. Junts creareu el fi, segons a Voluntat del Pare. (Pausa). Sigueu pacients i no vulgueu abastar més enllà del vostre present.
-         ...
-         Tots podeu, i arribarà el dia que començareu a manifestar l’essència que sou en tots els indrets del vostre planeta. De moment deixeu que cadascú segueixi el seu camí.
-         ...
-         I què em diries sobre el procés evolutiu de les ànimes a partir de l’any 2016?
-         Moltes d’elles, en multituds,  deixaran enrere el que van fer i ser, buscant la Font de Vida que les alimenti per a sempre més. Hi ha “Llums” que es començaran a conèixer, amb una puresa més cristallina i neta a les fonts actuals. Els que fins ara han alimentat a les ànimes continuaran el seu procés, però hi hauran qui fins ara obraven en la discreció i es mostraran davant el camí de l’alliberament i l’obertura perquè el Cel sigui a la Terra, però aquest cop, a partir d’aquests moments, no serà de fora a dins, sinó de dins a fora, instaurant el Cel en el vostre mon des de la nova essència interior obtinguda per les ànimes ja acordades des de les esferes superiors. Ja ara, però a partir del vostre 2016, la puresa de la vostra essència anirà obtenint una prioritat i un seguiment per moltes més ànimes que ara. Arribareu a nivells molt superiors al present, a sentir l’univers, aquell qui sou, d’una manera molt més nítida i intensa. Serà la manera d’adonar-vos del veritable camí a seguir. Les propostes que us envoltaran (activitats de formació personal, opcions de aprenentatge evolutiu) deixaran de crear incerteses, i les noves llums que es manifestaran, us ajudaran a veure clar el camí a seguir.
-         ...
-         El procés continua i el camí va sent ocupat per ànimes evolucionades que el van aplanant i preparant-lo pel gran peregrinatge espiritual que hauran de passar per ell. Fins ara ha hagut un despertar, però multituds estan a punt de donar aquest pas. S’està preparant el terreny. S’està fent un gran treball energètic per part d’ànimes conscients en el present. Estem preparant el terreny. Arribarà el dia que el 10% dels qui sou es manifestaran i el vostre mon ja no serà el que ara és. Només es necessita un 10% perquè la vella energia vagi desapareixent a un ritme accelerat, creant una nova vida basada en la igualtat, germanor i la integritat, sentint la Unicitat amb tots els sers que l’habiteu. En el vostre proper any 2016 s’establiran més les bases perquè el procés es porti a terme segons el Gran Pla Diví. Centreu-vos i arrecereu-vos en el vostre cor quan la foscor vulgui “donar un cop de puny sobre la taula” per a fer-se imposar. Només serà com un darrer sospir final de la seva decadència. La Terra, Gaia com molts l’anomeneu, ja no té marxa enrere. Les consciències despertes enlairareu el vostre planeta i el sentit de la humanitat en ell. Aneu al vostre interior, perquè serà des d’ell on els canvis anunciats seran possible.


Vosaltres sereu els artífexs de la transmutació de la Terra.
Noves Llums apareixeran amb una puresa superior. Seran les noves Llums del vostre món que il·luminaran el camí de la tornada cap a la Llar i la unió entre tots els sers de l’univers, donant sentit i realitzant aquesta Voluntat Divina Superior, en la qual tots estem inclosos.


Que l’Amor i la Pau sigui en cadascú de vosaltres.