dijous, 31 de juliol del 2014

Moments d'arrelament interior

Són moments d’arrelament interior, on els nostres pilars han de ser reforçats per a enlairar l’essència del nostre ser.
Un present que va més enllà del nostre ara actual. Amb ell enlairarem l’ànima de qui som. No hi ha limitació, tenint en compte que aquesta parteix de la nostra voluntat a l’allunyar-nos de nosaltres mateixos. Quan ens unifiquem amb aquell qui en veritat som, llavors, el sol manté la seva calidesa i intensitat, il·luminant el nostre camí i el d’aquell que se’ns apropi. Som un far en mig d’una gran tempesta dels temps actuals. Els moviments emocionals de cadascú són degut a la transmutació del passat en qui som.
La nostra nau sembla sacsejar-se a punt de ser colpejada per alguna roca emergent en el nostre cabdal i enfonsar-nos, però només són imaginacions nostres, perquè el que pot succeir no es troba a la nostra ment, i menys en el nostre passat, per tant, allò que experimentem a l’ara, només és fruit de les pors acumulades al llarg del nostre camí.
Ens trobem en temps on la integritat, l’honestedat i la compassió són part important dels nostres pilars per a enlairar-nos com a sers divins que som. Deixar la humanitat pe a permetre la manifestació de la nostra divinitat comporta fer molta neteja en nosaltres, i això és el que està succeint en aquests moments a la nostra vida i en gran part dels que habitem aquest estimat planeta.
El procés de l’alliberament és gran, immens, i degut que molts encara no estan acostumats a deixar anar, succeeix el que succeeix. No hi ha perill. No hi ha por un pas més enllà d’on et trobes, però has d’experimentar el donar aquest pas per a traspassar el llindar de la nova vida davant la qual ara et trobes. És una qüestió de lliure albir, perquè en tot moment, se’t respecte pel major bé de la teva ànima. Quanta més resistència hi hagi en tu, més moviment emocional es produirà en el teu interior. Allibera’t d’aquell qui no ets per a donar pas a la teva essència manifestada!
No tingueu por!, us dic a tots aquells que us sentiu remoguts interiorment i dubteu del que us està succeint. Només és l’univers que us ve a oferir la llibertat del teu ser i poder manifestar la divinitat que hi ha en tu.
Són moments per a arrelar-nos i mantenir-nos ferms en la força del vostre cor i la protecció i assossegament d’aquell qui sou. Res heu de témer, perquè els temps actuals estan fent una neteja en el planeta, separant als qui volen adaptar-se a aquesta nova etapa de la vida, i els que no. Arrela’t i no temis, perquè estàs sent fortament protegida i estimada, amorosa ànima!
Deixa que les teves arrels s’endinsin ben al fons de la teva essència per a agafar-se amb força i absorbir la força interior que hi ha en tu. Deixa que l’aliment que ja es troba dins teu alimenti cada part del teu ser, donant-te allò que necessites en tot moment per a fluir amb la vida i l’obertura de la plenitud en tot aquell que s’hagi arrelat amb les energies de l’amor, amb la integritat plena del seu ser.
Els moviment interiors van i venen, però mantenir-vos en el vostre centre, perquè no hi ha res que pugui abatre la força del vostre amor emanat des de vostre cor. Sou forts i esteu capacitats per a allunyar qualsevol influència del vostre entorn que no estigui en sintonia amb aquell qui en veritat sou.
Tot el que està succeint en aquests moments en el nostre planeta està dirigit per a dir PROU! de ser aquell qui no érem, i donar pas a qui som realment. Això és Amor, i l’univers ens dóna una nova oportunitat i ens facilita que podem donar aquest canvi. Això és Integritat, Honestedat. La Unicitat crida a la nostra porta per a deixar enrere les limitacions i poder emprendre el camí sentit en el nostre cor des de fa molts anys.   
Ara és l’oportunitat tan esperada i donar la ma a l’AMOR en nosaltres. Amb ell res ens aturarà. Deixa que les teves arrels l’abracin. Escolta la seva veu i porta a terme allò que et dicti, perquè ell sap el camí a seguir a partir d’ara la puresa manifestada és fruit de l’alliberament de les nostres pors i l’inici d’una nova etapa viscuda des del cor. La teva nova guia. El teu nou conseller. L’altaveu de la Llar que t’obre les portes per a donar-te compte que pertanys a una Família Superior, la teva veritable Família.
Viure en la matèria et confon, t’ha distret i t’ha fet creure que aquell qui ets no és més que una quimera. Ara comences a despertar i t’adones que aquesta quimera que et van fer veure fa anys, només era la ignorància de qui ho deien. Aquesta quimera és la realització del teu present, perquè allò que sentim en el nostre interior, és el camí a seguir, i amb el temps, aquesta quimera es converteix en realitat.
Ara ens trobem a la materialització del que sentíem fa temps o molt de temps ha hagut un treball personal, i ha arribat l’hora de recollir els seus fruits. La terra ha estat llaurada, abonada i plantada, i després d’un temps d’espera, ha arribat l’hora de començar a recollir els fruits tan anhelats, per a alguns, quimera. No és una il·lusió quan has anat cuidant el teu interior. No és una il·lusió el voler recollir uns fruits quan el temps ha acompanyat i el treball realitzat amb la terra ha estat l’adequat. Alguns encara diuen no adonar-se del què està succeint. No els escolteu! Deixeu-los! perquè també arribarà el seu moment, bé a la vida actual o en un altre planeta d’un nou univers ja creat pels que decideixin no donar el pas ara. Vosaltres observeu els vostres fruits i alimentar-vos d’ells. El vostre cor us està parlant clar i alt.
És la teva hora! Ha arribat el teu moment per a creuar el llindar vers aquell qui ets. Molts ja l’hem creuat i t’esperem a l’altre cantó. Vine vers la Llum. Deixa que la teva Divinitat et guiï i et porti allà on has d’estar amb la teva nova manera de ser més amorosa i amb la saviesa adequada per a donar els passos per tu mateixa, estimada ànima.
Som més dels que ens volen fer creure. Els germans de la Llar també es troben en aquest costat esperant-te. No temis. No defalleixis perquè est`s seguint la veu de la teva saviesa interior. Les teves pors s’adonen que ja res tenen a fer, perquè saben que ja no poden ni podran amb tu, per això fan un darrer intent perquè no canviïs. És el darrer intent del que va ser de tu perquè no avancis, però tu, ferm i centrat en el teu cor, avances amb serenitat i confiança vers la Integritat. La teva decisió allunya les ports i les limitacions que vas tenir, per això sents el que sents, perquè elles (les teves pors i indefensions), saben que perdran aquesta batalla pacífica, on amb el teu lliure albir creuaràs la porta que separa l’ahir amb el teu present etern ple d’amor i realització.
Són temps on cadascú ha de decidir qui vol ser a partir d’ara. Continuar amb qui vas ser i tot el que vas viure, o endinsar-te a aquell qui ets i manifestar-te amb tot el teu resplendor davant el món i el teu entorn, deixant que la Llum il·lumini el teu camí i el teu entorn.
Per això, has d’arrelar-te en el teu interior per a deixar que el ser amorós que ets pugui ser presentat al planeta amb tot el seu resplendor.
Gràcies per ser i estar.
Gràcies.
 
Que l’Amor, la Pau i el Coratge siguin en tots vosaltres.
 

 

 

 

 

divendres, 25 de juliol del 2014

Entenent aquest món

Malgrat tot, un mira d’entendre el que succeeix en el seu entorn fixant-se i analitzant els components que deriven qualsevol resultat obtingut. S’introdueix en el seu ambient o hàbitat del lloc per a entendre el succeït. Són intents que no sempre porten a un resultat d’enteniment, a no ser que el camí de deducció finalitzi en trobar a algú “culpable” com a deducció de la seva recerca.
Hom pot entendre el seu mon, endinsant-se en ell i analitzar-lo des de les seves pautes i costums. Quan així és, pot quedar atrapat en les creences acceptades i imposades des del seu exterior per a obtenir un resultat satisfactori per a la seva ment. Tot el que succeeix està inclòs en un context parcial. Quan s’arriba a una conclusió partint d’aquest context, el que succeeix és que sense adonar-te, aquest convencionalisme parcial t’ha atrapat. No podem interpretar i aprendre des del sistema, sinó des d’una visió més objectiva, no subjectiva, de l’aparentment estàndard. 
Voler entendre el que succeeix en el nostre estimat planeta des del raciocini, ens porta a potenciar més aquesta sistema de creences. No s’obté cap resultat íntegre, sinó que, qualsevol conclusió trobada és fruit d’una distorsió de la realitat i aquesta, ens porta a d’altres preguntes i qüestions sense resoldre, sentint-nos atrapats pel cercle de més preguntes, més, més i més plantejaments per a entendre el que ha succeït en els nous temps.
Un pot voler entendre el que succeeix partint del seu exterior, o bé, partint de sí mateix.
Per a entendre el que està succeint en el nostre entorn, jo vaig començar per mi mateix. Vaig iniciar el camí d’entendre’m per a arribar a entendre el món. Així és com vaig arribar a entendre’l i a trobar el sentit del que succeïa i succeeix.
Hi ha dos camins: partir del teu exterior, o anant al teu interior. Pots entendre el que t’envolta, endinsant-te a l’ambient que es produeix la situació, o anar al teu interior per a saber què hi ha de tu i què sents. El primer dels camins et porta al desconcert, a una actitud de víctima i a més dubtes en el teu camí. Cada pas que dones, apareix una nova interrogant, acumulant-les sense saber, sovint, què fer amb elles. Sempre hi ha coses i situacions que no acabes d’entendre, alhora que van sortint d’altres. Conclusió: pots perdre’t, confondre’t i ser atrapat per la seva vibració.
No podem entendre el que succeeix, tant a la nostra vida com en el planeta que habitem sense obrir les portes del teu interior i endinsar-te en el teu món interior, on reflexa en el teu exterior el que en ell es troba.
Per a entendre el teu exterior, hem de conèixer el nostre interior.
Per a entendre el nostre estimat món, hem de connectar amb la nostra estimada essència.
Per a obtenir una comprensió del que succeeix, hem de conèixer-nos nosaltres primer.
Quan vas entenent-te tu mateix, els dubtes i les preguntes comencen a desaparèixer. T’adones que les respostes del teu entorn apareixen mentre vas recordant i connectant amb aquell qui ets.
Ets part del teu món i dins d’ell es troben els pilars del món dels teus somnis, aquell on la teva vida i la de tota la humanitat s’unifiquen per a viure en harmonia i pau, i on l’amor sigui el pilar de tota existència en aquest planeta.
El teu interior és part del teu exterior, i tot el que succeeix en el teu exterior, és la materialització segons el nostre interior.
No cerquem la comprensió fora de nosaltres. La saviesa es troba a l’interior del nostre ser. Quan més ens apropem a nosaltres, més anirem entenent el que fora de nosaltres succeeix.
    No hem de buscar fora el que es troba dins. Aquest és un dels canvis que s’estan produint en els nostres temps on el ser humà comença a anar al seu interior per a conèixer-se i obrir així les portes de l’enteniment de la seva existència i l’evolució, no tan sol personal, sinó del planeta que habitem.
Entendre als nostres semblants consisteix en entendre’t primer a tu mateix. Tu ets part de la comprensió externa. Quan més ens coneguem, més arribarem a acceptar i comprendre a tots els que ens envolten i les seves accions.
No hi ha res a l’atzar.
Hi ha un sentit Universal Major per tot el que està succeint a la vida de cadascú i el procés evolutiu planetari. Estem interrelacionats, per tant, tot allò que et permeti evolucionar en tu, estàs ajudant a evolucionar a la resta de la humanitat i permetre que el planeta continuï enlairant les seves energies. No hi ha res perquè sí, i tot està subjecte a la intencionalitat amorosa per la qual vàrem venir a aquesta planeta d’una sola lluna.
La comprensió del món comença en tu.
La transformació d’aquest món també comença en tu.
Comprendre implica acceptar i entendre el que succeeix, i això, només serà possible si comencem amb nosaltres mateixos, llavors, tot el nostre entorn el veurem sense crítica ni judici, perquè ens adonarem que tot està bé i succeeix per un major bé de tots, de cadascú, i de nosaltres mateixos.
 
Entendre el que succeeix ens porta a obrir el cor i permetre que el que succeeix, així sigui, sentint la calma, la pau i l’amor en nosaltres des de la serena comprensió del procés en el qual ens trobem i el planeta.
 
Des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.
 

 

 

dijous, 24 de juliol del 2014

La Llum de les Paraules (90)


 
"La prosperitat no s’ha d’anar a buscar-la,  has de deixar que et vingui. No es troba, s’atrau."
 
 
 
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.                                                

dijous, 17 de juliol del 2014

El secret més gran guardat


Si busquéssim en el diccionari la paraula Metafísica, veuríem que ens la defineix com “més enllà de la matèria, del físic”.
Però existeix alguna cosa més enllà de la matèria? Sí, nosaltres!
No us qüestioneu aquesta resposta, perquè no pot ser acceptada pel nostre raciocini. Per a entendre-la hem de tenir present que més enllà del físic es troba l’eteri, i aquesta subtilesa ens porta a parlar de l’energia. Per tant, parlar de metafísica és parlar de l’energia i el seu funcionament.
Més enllà es troba la Font de la nostra essència.
Més enllà resideix l’arrel i la intencionalitat de la nostra presència en aquesta dimensió.
Hi ha major misteri que desvelar la nostra essència i el nostre potencial arrecerat en el nostre ADN disposat a ser activat per a ser manifestat en el nostre dia a dia?
Per a poder arribar a entendre l’univers, hem de començar a entendre’ns nosaltres mateixos. Segons una de les lleis espirituals, on tot el que és dalt, és avall, ens obrirà la saviesa d’entendre la cúpula que ens cobreix del firmament. Som un univers. Som part del firmament. A imatge i semblança. El que és a dalt, és avall. Tenim més propera “la part d’avall”, doncs comencem per nosaltres mateixos per a obrir les portes del descobriment de l’Univers en el qual habitem.
Una segona llei ens diu que el que és a dins, és a fora.
La Metafísica no és teoria, articles, normes, sinó una porta oberta al nostre autoconeixement. Conèixer-nos, entendre’ns, recordar qui som, ens portarà a la major comprensió de l’existència.
Quan comprenem l’invisible, el visible s’adapta a nosaltres. Quan ignorem el contingut, la forma ens porta a distorsionar la realitat. A l’experimentar i endinsar-nos al nostre interior, l’important continua sent invisible, però els nostres actes i resultats ens recolzen i floreixen sentint l’apoderament del nostre ser. El que és important a la nostra vida, no es mostra davant els ulls físics. Necessitem anar més enllà de la matèria per a entendre la nostra presència i conèixer aquell qui en veritat som.
Metafísica, en el fons, no és alguna cosa per algú il·luminat. Metafísica és un terme que neix del predomini de la ciència racional. Al no poder donar una explicació des del raciocini, es va etiquetà el nostre món interior i exterior, com quelcom que s’escapava dels patrons de la física, d’aquí la Metafísica. En el fons, no existeix la metafísica, sinó el procés de recordar, de seguir el flux de l’autoconeixement per a alliberar-nos de les limitacions del nostre ser i poder expressar-nos des de la plena llibertat de la nostra essència.
Si ens endinséssim en el terme o contingut del que es coneix com a Metafísica, arribaríem a la conclusió que en el fons, aquesta terme i tot el que en ell s’inclou està basat i sostingut per l’AMOR. Aquest és el veritable sentit i intencionalitat de la nostra presència en aquest planeta. AMOR.
Per tant, el camí de la Metafísica, és el camí d’introspecció en un mateix per a sentir l’essència del nostre ser i l’enteniment del camí de la nostra ànima ara i aquí. Arribar a “estudiar” metafísica, és endinsar-nos en un mateix per a conèixer l’essència de l’Univers. A l’obrir les portes del nostre interior, obrim les portes de l’univers en el qual ens trobem, i com a conseqüència, podem arribar a conèixer als sers, a les diferents energies que en ell habiten, incloent-hi la nostra i el paper que totes elles tenen a l’estar interrelacionades.
Ah, Metafísica, Metafísica!
Dins del nostre dia a dia, podem no entendre o donar el nostre judici a tot el que està succeint, però no som conscients que això que veiem, per exemple en els medis audiovisuals, el nostre entorn o xarxes socials, està succeint degut a nosaltres. Sí, cadascú dels habitants d’aquest planeta està irradiant una energia, i és aquesta energia, junt amb la de cada membre de la humanitat que fa que els canvis o successos d’avui en dia, siguin possibles. Entendre i saber aplicar l’energia que som, donarà pas a allò que tots anhelem des del nostre cor: la pau i l’amor en una terra on tots els sers convisquin en harmonia i respecte.
No hi ha major secret guardat que aquell que es troba en el nostre interior. Vols conèixer l‘univers? Coneix-te a tu mateix! Vols tenir l’apoderament de la teva Voluntat manifestada? Coneix-te a tu mateix! Vols connectar amb la saviesa universal i saber en tot moment el més adequat per a tu? Ves al teu interior i escolta la Veu del teu Cor! No hi ha resposta externa a les teves preguntes. No hi ha solució o enteniment per a la teva vida actual que no es trobi dins teu.
No es necessita estudiar alguna cosa externa per a saber de tu. L’important de cadascú es troba en cada cèl·lula del teu interior. Endinsa’t dins teu i deixa que les portes del Cel s’obrin per a mostrar-te aquell qui ets.
L’ocult no existeix. El que es misteriós només és ignorància, perquè quan t’obres a la teva veritable essència, tot té sentit, perquè el teu cor et va guiant i aquells que es presenten davant teu t’ajuden en el teu camí. Des de la consciència desperta, l’ocult, misteriós o enigmàtic no existeix. Tot és normal, així com els miracles. Aquest és el nostre potencial, estimada ànima en busca de saviesa.
El major secret guardat ets tu. Busca’t! Troba’t i comença a recordar aquell qui ets més enllà de la matèria!
Tu ets el camí de la Metafísica!
Tu ets el camí vers la plena llibertat i felicitat!
Conèixer-te no només va a beneficiar la teva vida sinó a tots aquells que t’envolten, i alhora, a tot el planeta i la humanitat.
Quan és conscient siguis de tu mateix, més entendràs e camí que segueixes, i no només vers on et dirigeixes, sinó el com fer-ho. Flueix! Deixa’t portar per la mà de l’Amor en tu! La teva divinitat està esperant que l’acceptis perquè ella pugui manifestar-te a través teu, sent tu, UN amb ella. Llavors.....tot és possible.
El que és important no és visible als ulls físics.
El major tresor en tu, ets tu mateix, la connexió amb la teva pròpia essència i permetre que ella pugui manifestar-se majestuosament.
Hi ha molts camins, però una sola direcció, i aquesta es troba en el teu interior.
El tresor ets tu. Quan el trobis, et trobaràs. Llavors, res més necessitaràs, perquè sent tu, tot et vindrà sense esforços i les portes de la teva realització s’obriran de bat a bat.
No espereu grans teories metafísiques, perquè tot és molt senzill, i l’Amor ens ho ha posat en un lloc segur: dins teu, de cadascú.
Per a conèixer el més enllà de la matèria només es necessita una sola cosa: la teva intencionalitat incondicional a trobar-te. Deixa que el camí et manifesti el sender de la major aventura mai imaginada. La saviesa t’espera
Ets Amor, i és aquest Amor el que et portarà a tu.
 
Des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.
 

 

 

 

 

 

 

 

dijous, 10 de juliol del 2014

La porta s'ha obert

La porta està oberta. Potser per uns 200 anys, no més. Alguns ja l’heu creuada. S’han adonat que la porta estava entreoberta. Es van apropar, i es van adonar que fins fa poc, es trobava tancada. Ara es troba oberta. Encara que el llindar sembli de mesures normals, tots cabem a través d’ella. Creuar-la és el pas tan esperat per a la nostra ànima i la plena realització del Pla Diví Superior.
La responsabilitat és de cadascú. L’anhelat i cercat durant tants anys, i per a molts, alguna que altre vida, ara la porta s’ha obert perquè la creuis. No estarà oberta per molt de temps, segons la nostra temporalitat. Alguns aprofitaran aquests moments de consciència per a donar el pas i creuar a l’altre cantó. D’altres esperaran més endavant, i potser algú estigui disposat a creuar-la però no en aquesta vida. Tindrà temps.
La porta del nou món s’ha obert. Pertànyer a la nova humanitat serà tot un plaer poder representar la divinitat a la matèria ascendida i conviure en harmonia amb els nostres germans els animals (no prendre-ho com una paraula de menyspreu o d’infravaloració, sinó com una expressió a la sensibilitat de la presència de la puresa i energia d’alta vibració). L’anomenat “salvatge” quedarà sense sentit, perquè ells no són tals com el ser humà els ha etiquetat. Ells actuen i viuen segons les energies que els envolten. Seran, com fins ara ha estat, els nostres acompanyants i veïns d’aquesta gran comunitat del planeta Terra, Amma, Pachamama, Gaia o Tera, segons com la nombreu. Serem UN en aquest espai de l’univers.
Ha arribat l’hora.
Tens la porta davant teu. No estarà sempre oberta. Ens donaran un temps perquè la puguem creuar. Alguns heu dit que sí, però no ara. Les seves ànimes s’han adonat que encara no és el moment.
A tots els disposats i que us heu responsabilitzat de la vostra vida, a tots vosaltres, Benvinguts!
A tots els que heu obert el vostre cor i heu seguit la seva veu, ara us trobeu davant el pas més important de la vostra vida. Just davant vostre la porta s’ ha perquè la creueu. Endavant! Ens veurem a l’altre costat. Ens reconeixerem, i ens unirem per a enlairar la intencionalitat divina i honrar la seva presència en cadascú de nosaltres. La nova Jerusalem serà alçada i construïda degut a la vostra disposició i presència en el nou món.
En un principi van ser 144.000 els instruïts per a crear el camí que ens portaria a aquests moments. Ara som molts més, i no sabeu la il·lusió i l’emoció que sento quan sento el procés de la humanitat i el planeta en el meu interior. Hi ha tanta alegria al llarg del firmament i la Llar! Hi ha tanta alegria en el meu interior! Tot i així, veig el camí a realitzar, i us puc dir que el que estem vivint no serà res en relació a al que viurem temps futurs. Sento el goig diví en el meu cor.
No tingueu por de creuar la pota vers la vostra divinitat manifestada. El camí traçat ha estat l’adequat per a tu a la teva vida actual. Moment que vas viure, potser si depenguessin de tu, els haguessis suprimit, però ells et van ajudar a arribar fins aquest present majestuós i alliberador. Tu vas decidir experimentar en la matèria i vas pactar el que has viscut. No t’ho esperaves, eh? Bé, les sorpreses de la vida. Així funciona. Res d’expectatives, res d’esperar, només acceptar i aprendre de cada benedicció rebuda. Així vas arribar fins aquí. No temis. No estàs sola, estimada ànima. Creua i t’adonaràs qui t’estem esperant a l’altre cantó. Ho has desitjat amb totes les teves forces al llarg del temps, i en el silenci del teu interior, veus que ara, els teus anhels s’estan fent realitat. Sí, tu has creat aquesta porta oberta. Sense tu no existiria, i si t’has adonat d’ella, benvinguda a la nova humanitat! Unicitat. Harmonia. Cor obert i sentint aquell qui ets. Els dubtes s’allunyen. Les pors ja pertanyen a un passat llunyà. La incertesa no hi ha cabuda a partir d’ara en tu, perquè el teu cor et parla clar i alt. Saps què fer en tot moment. Ja no fas tu, sinó la teva divinitat en tu. La teva vida ha deixat de pertànyer-te perquè en el nou caminar, el racional no té cabuda, només l’intuïtiu i l’ amor. Només Amor en tu i manifestat a través de les teves paraules. Començaràs a adonar-te d’aquell qui ets a nivells que no havies experimentat fins ara. El Sentir serà part de la teva vida a partir del moment que creuis la porta, encara que ara, pot ser que ja comencis a relaxar la teva essència i percebre la vida que t’envolta des del cor.
Endavant, estimades ànimes! Benvingudes sou en aquest projecte realitzar per tots i abraçats per la Divinitat Superior de la qual tots pertanyem!
S’ha obert la porta perquè la humanitat acabi de reafirmar-se i concretar-se. Per a alguns serà una divisió entre els que vulguin continuar vivint amb aquesta nova energia i els que no.
Arribarà el dia que la porta es tancarà, i llavors, els que fins ara han anat titubejant i no acabant-se de decidir, seran enviats a un altre planeta d’un nou univers per a evolucionar al seu ritme, fins que s’adoni que les ports no tenen cabuda en el caminar de la teva essència crística. Prendre consciència de qui som i estar disposats a acceptar aquesta consciència i el que ella ens aporta serà pilar pel nostre camí d’ascensió.
No temeu! El nou pot desconcertar, això és! I quant més millor! Deixeu-vos portar perquè res heu de témer. Esteu sent protegits com no ho heu estat fins ara. La Llar està amb vosaltres.
Endavant, donem-nos les mans i creuem junts vers la Llum i la Realització de la nostra ànima!
Sou mereixedors dels fruits que s’apropen degut a les plantacions que heu fet fins ara amb el vostre treball personal. Alguns, aquest any 2014 ja heu començat a recollir les noves oportunitats. Us ho mereixeu! Tots ens ho mereixem!, i per això, la porta estarà oberta durant un  temps perquè la puguem creuar.
El que sentiu, en el fons, és l’impuls vers aquell qui sou una gran neteja s’està fent en vosaltres. A mitjans del segle que vivim, vers el 2040, començarem a veure canvis importants en el nostre estimat planeta, a nivell de funcionament i de consciències despertes. Hi haurà molts canvis per a la nova vida. Tu ets part important d’ella! El canvi serà en tu, i de tu s’irradiarà al teu entorn, i del teu entorn al planeta.
Gràcies per obrir el teu cor i sentir l’AMOR i l’assossegament en tu.
Gràcies per deixar que la divinitat en tu et guiï.
Gràcies per deixar un lloc a la teva la teva vida als germans de la Llar, perquè junts pugueu realitzar la Voluntat Divina, per la qual ara us trobeu encarnats.
A tots, gràcies.
Vien, dóna’m la mà! Creuem junts, estimada ànima.
 
Que l’Amor, la Pau i un Cor obert siguin en tu.
 

divendres, 4 de juliol del 2014

MEDITARIA durant el mes de juliol

Vull comunicar-vos que les sessions de MEDITARIA a Cardedeu durant aquest mes de juliol es realitzaran els dies 24 i 31.
Inicialment estaven previstes per a tots els dijous, però degut al bon temps i que alguns ja teniu un altre ritme de vida o heu començat les vacances, al llarg d'aquest mes de juliol només realitzarem les trobades de MEDITARIA els dies que durin les Jornades de LLUM, CONSCIÈNCIA I DESPERTAR, és a dir, els dijous 24 i 31.
Pels que us trobeu disposats i assistiu, allà ens veurem. Seran els darrers dies d'aquesta temporada.
Fins llavors, una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.