dijous, 4 de setembre del 2014

Ressorgint de la foscor

Renaixereu de la foscor. Enlairareu la vostra ànima allunyant la densitat de la vostra existència.
Exalçareu el vostre esperit i arribarà el dia que prescindireu d’aquell qui vàreu ser.
La Llum serà en vosaltres i un nou inici es mostrarà davant els vostres peus, on la finalitat de la vostra presència on us trobeu començarà a recollir els seus fruits.
Hi haurà un nou dia on començareu a sentir. La vostra veu interior us guiarà i la passarel·la de la integritat us animarà a creuar-la. Ho fareu i veureu com molts de vosaltres deixareu el planeta. No tornaran. Deixeu que segueixin el seu camí.
Ressorgireu i començareu a comunicar-vos des del silenci. Les paraules ja no seran vostres. El vostre cor us parlarà i, la seva expressió per voluntat pròpia, ajudarà a la resta de la germanor encarnada.
Nosaltres estarem més a prop de vosaltres.
La Llar tindrà els seus espais a la Terra.
Tindreu una nova oportunitat per a obrir el vostre cor i alliberar la vostra ànima.
El temps anunciat ja ha arribat.
 
Alguns de vosaltres deixareu de fer el que fèieu. La vostra vida canviarà dedicant-vos al que sentiu en el vostre interior. Viureu segons sentiu i això farà que les vostres societats hagin de canviar la seva manera d’actuar i estructures que van arrelar temps passats.
El temple s’abatrà per a edificar un de nu on el ser tingui sentit per a existir i pugui avançar segons la integritat, honestedat i l’Amor de la vostra essència.
Aquests temps ja han començat per a alguns de vosaltres, i cada vegada, hi haurà més ànimes que començareu a notar els canvis interns que us portaran a creuar la passarel·la.
En el silenci de la discreció, sou molts els que ja ho esteu fent. Aquesta discreció, agermanada per la humilitat i la senzillesa, estan il·luminant el camí de molts dels habitants del vostre planeta. Comencen a ser reconeguts i poder, aquestes ànimes, a exercir la finalitat per la qual van encarnar.
Alegreu-vos pels temps que viviu, perquè la humanitat està decidint quin camí seguir: el de la Llum, o el passat. Ens alegra comunicar-vos que la majoria esteu avançant vers la Font de Llum de l qual tots emaneu i procediu.
 
Aviat moltes ànimes sabran de nosaltres, els vostres germans de la Llum, com ens coneixeu alguns.
El vostre planeta està transcendint i les vostres ànimes estan seguint el curs de la Gran Intencionalitat Divina Superior.
 
Us estimem i una nova oportunitat teniu a les vostres mans. Ajuda celestial esteu rebent per a agafar-vos i ser enlairats vers la vostra essència.
No sabeu l’alegria que hi ha a la Llar per ser i estar on esteu!
Ens complau comunicar-vos que aviat, per a alguns de vosaltres, ja no pertanyerem a una altra dimensió, sinó a la vostra a través vostre. Serem Un amb vosaltres i ens podreu sentir i veure.
Us estimem i continuarem estant al vostre costat en aquests moments àlgids de canvis energètics en el vostre racó de l’univers que us trobeu.
 
Els vostres germans.