dijous, 25 de setembre del 2014

El camí que prenem

Tant és el camí que agafis i quina sigui la direcció que triïs a seguir. Estàs en una cruïlla i has de definir el teu avanç. Mires la llunyania de cada opció i tries la que millor s’ajusta als teus moments actuals. Dones el primer pas, i així fins a uns quants, adonant-te del què has triat. Ara et trobes en un camí concret, en una direcció escollida entre d’altres. Així ho has fet i et trobes dins d’aquest camí, que encara que no sàpigues on finalitza, sí que t’ha cridat l’atenció, o el paisatge és el que més t’agrada en aquest moment. Per les raons que siguin, l’has triat. No saps què serà d’ell més endavant. L’important és ara que vas avançant. Tot el teu ser està recolzat pels marges d’aquest camí, probablement sense asfaltar i portant-te vers el bosc que veus més enllà, o ja t’hi trobes.
No importa el camí que has agafat. L’important ha estat la teva decisió. On et porti, tant se val!, perquè és el teu caminar per ell el que et farà gaudir de la teva tria i recordaràs.
L’àliga, en el més alt d’on et trobes, divisa la diversitat de camins que hi ha dirigint-se vers la direcció que has triat. Ella pot veure els obstacles o la bellesa del camí que es tria. Tu avances per la teva decisió. Hi ha una força dins teu que t’empeny a continuar, i a gaudir del que veus i sents mentre vas avançant. És el teu moment. Formava part de les opcions que tenies quan vas haver de decidir. Així eres, així se’t va oferir, i ara, et trobes avançant sentint l’aire i el so de les teves passes en contacte amb el terra del bosc, parc o cales insòlites. L’important és que has triat, t’has decidit. Gaudeix del teu trajecte i de tot allò que vas veient.
Sempre pots tornar enrere i desfer l’opció i prendre una altra. Sempre segons ara ets tu.
Cada decisió que prenem parteix del nostre estat interior actual. Allò que sentim és el que ens fa triar.
Tots els camins et portaran a tu. Alguns seran més llargs o dificultosos que d’altres, però no t’amoïnis perquè en el seu moment arribaràs on volies arribar, a tu.
Per pujar la muntanya no hi ha un sol camí. Les opcions són diverses, i quan veus que només hi ha una sola ruta, pensa que també pots fer-ho camp a través o per un sender forestal on la gent normalment no hi passa.
Veus? Tota opció forma part d’un conjunt de propostes. Tota tria representa diferents opcions a prendre. La que tu facis dependrà segons el moment que et trobis en aquest moment i com et trobis, et sentis. Això és el que farà decidir-te per una direcció o una altra, per una decisió diferent a la dels altres.
Aquesta decisió et farà viure unes circumstàncies concretes a la vida, perquè formaran part del teu camí. Tu l’hauràs triat. Accepta’l i gaudeix-lo!
No importa el camí que ara et trobis, el que importa és el que ara sents. Aquest sentir és el que farà que continuïs en ell o triïs un altre.
Tots, absolutament tots, et portaran a tu, a la connexió amb aquell qui ets tu en veritat. La teva essència, la teva naturalesa divina està esperant poder manifestar-se. Triïs el camí que triïs, tard o d’hora, arribaràs on sents que has d’arribar.
Les teves decisions seran claus per aconseguir SER TU. Els camins els tries tu. Ningú més decideix per a tu. Aquesta és una de les grandeses del teu ser, la teva Llibertat de decidir, el que es coneix com el Lliure Albir. Només tu decideixes viure com vols viure, tenir la qualitat de vida que tens. El que has viscut, també ho has triat tu. Ets qui té la darrera paraula. No hi ha culpables ni agressors, perquè tots són fruit de la teva presa de decisió. Has decidit ser víctima. Aquesta actitud de por, d’indefensió davant la vida, és la que crea i fa proliferà, a tots aquells que se’ns apropen a la nostra vida i ens fan patir o ens fan sentir malament. No són ells, ets tu amb la teva decisió de no voler ser tu. Tu tens la darrera paraula! Tu tens la capacitat de crear la teva pròpia vida. També tens l’opció de gaudir-la i sentir-te recolzat per ella, sent la teva aliada.
Ningú està en contra teu! Ets tu qui vol sentir-se bé i estimar-se, o al contrari!
Les decisions que prenguis a cada moment en el camí que ara et trobes, són part del teu procés tenint present el que el camí t’està oferint. No hi ha senders ni bons ni dolents, tots són necessaris per a algú. Segons el moment que et trobis triaràs un o un altre.  No hi ha obstacles, perquè les nostres resistències fan que ens trobem amb el que ens trobem. No és el camí. No és la direcció que estem seguim. Som nosaltres, amb el que sentim, les creences inculcades i apreses que fem que un camí sigui més planer o costerut.
Les nostres fites a la vida, depenen del procés de la nostra ànima. El camí que ens trobem es part d’aquest procés, i el que en ell vivim i experimentem, és l’adequat per poder continuar i recuperar la nostra integritat i divinitat.
No som víctimes. No som ego. No hi ha contrincants i lladres a la nostra vida. Tot són creacions nostres al pensar i sentir com ho fem.
No hi ha camins difícils en el nostre trajecte vers l’Ascensió. Res d’això hi ha. Només nosaltres amb el nostre apoderament per a decidir a cada moment allò que necessitem a cada pas que donem i ens anem trobant.
Un no és víctima per naturalesa. Aquesta actitud es fruit d’una por inicial que va fer que no donessis cap més pas per a ser tu. Vas deixar-te emportar per allò que no senties en el teu interior, i potser encara continues fent-lo. La sensació de sentir-te atrapat a la vida, amb els anys, va fer que prenguessis unes decisions, que malgrat et creessin malestar, era el que predominava dins teu a nivell d’anul·lació.
Saps? Tinc una bona noticia a donar-te: ara, ja no cal continuar com fins ara, i a més a més et diré que pots prendre les decisions que vulguis sense por al què diran, perquè aquells que temps enrere et van dir què fer, es troben perduts en un atzucac i no saben sortir-se’n, per tant, no estan capacitats per a continuar dirigint la teva vida, perquè a la teva, només tu pots decidir i saps cap a on anar. La porta és oberta. Passa-la i viu allò que durant tants anys no t’has permès viure!
Saps? Ara en aquests moments pots prendre una altra decisió a la que has pres fins ara. No hi ha ningú que pugui frenar la decisió que prenguis. La capacitat de decidir és teva i només tu pots decidir per a tu, perquè vols viure sent feliç. Fes-ho! Perquè ets tu qui ha de viure amb tu la resta de la teva vida.
No creus que ja és hora de donar aquest pas? Mai és tard. Ara és el moment adequat per a començar a ser tu i decidir per tu, perquè només tu saps el que sents dins teu.
Endavant, el nou camí és en tu. Deixa que el teu cor et guiï, i gaudeix fent allò que et digui. Així arribaràs a tu, a mostrar el veritable ser que ets.
Només tu pots decidir per a tu, perquè tu ets AMOR.
 
Desitjant- te el millor, que l’Amor i la Pau siguin en tu, estimada ànima.