dijous, 11 de setembre del 2014

Comunicació des de la Llar

No hi ha un sol camí que no finalitzi a la Llar.
No hi ha un procés individual que s’allunyi de l’establert des de la Llar.
Cadascú de vosaltres avança vers la seva ànima, no sempre sent reconegut per la vostra ment racional. Viviu situacions constants on el sentit de cadascuna de elles us porta a vosaltres, a la vostra veritable essència.
Avanceu per una somnolència pactada pel vostre despertar.
Arribarà el dia on els vostres ulls veuran, i el vostre cor sentirà.
Arribarà el moment adequat per a cadascú de vosaltres. Tots us apropeu i esteu venint vers la Llar. Aquesta no es troba en un lloc extern a vosaltres, sinó en el vostre interior. Quan connecteu amb qui sou, llavors la Llum es fa present i podeu veure el camí a seguir i entendre el seu sentit.
Tots sou benvinguts a la Llar, perquè la vostra ànima mai s’ha allunyat. Sempre heu pertanyut a allà d’on procediu. Cada acte i experimentació a la vostra dimensió us ha permès avançar vers ella. Vosaltres sou la Llar.
En els moments que semblàveu perduts, confusos, nosaltres estàvem amb vosaltres. Quan titubejàveu i us semblava viure en un punt de desconcert, la vostra ànima estava esperant les vostres decisions per l’aprenentatge i despertar la vostra consciència. 
Sempre heu estat acompanyats per les nostres presències, malgrat no adonar-vos i no poder veure amb els vostres ulls físics.
Pot una fulla tenir remordiments de consciència o de culpabilitat per no anar a parar a un lloc secà i poder abonar aquella terra? Per descomptat que no. Així vosaltres, no sou conduits a l’atzar, sinó al lloc idoni per a la vostra ànima. No heu de sentir-vos culpables ni frustrats pel succeït i heu viscut. Vosaltres sou sers estimats i protegits.
El vostre sender espiritual, d’autoconeixement rep les millors situacions per a poder activar i integrar l’essència que veritablement sou.
El teu camí, estimada ànima, està relacionat amb el nostre sentit d’existència. La Llar no és un lloc extern a tu. Es troba dins teu.
T’estimem i respectem el teu lliure albir, i tingues present que en tot moment estem al teu costat per a ajudar-te en la teva superació i realització. El teu despertar ha arribat sents els anhels del somniat en aquests temps, i nosaltres, estimada ànima, us anunciem que us trobeu en els dies anunciats, on la densitat està deixant pas al vostre veritable ser. Les divinitats individuals comencen a a trucar al vostre ser. Sentiu els moviments interns. Els fonaments trontollen, per a crear uns de nous on l’Amor de la teva essència pugui edificar el nou camí vers la divinitat fins a la seva manifestació.
El vostre planeta està resplendent, i cada vegada més. Hi ha més Llum. Aquesta està sent irradiada més enllà de la vostra atmosfera, cridant l’atenció d’altres sers de vida diferents al vostre. En aquests moments sou atenció en el vostre univers. Tots sabem de vosaltres i el que esteu fent segons la Voluntat Superior. Aquesta Voluntat no és cap imposició, sinó allò que cadascú va pactà en la vostra darrera vinguda a aquesta dimensió que ara us trobeu.
Des de la Llar honrem la vostra presència i el que esteu construint en el vostre planeta. Molts ja l’han deixat, i no tornaran, perquè els que continueu pugueu arribar a construir la nova terra anunciada en el seu moment.
Un nou ser esteu creant, on l’Amor i una vida des del Cor us portarà a enlaira i honrar, el vostre estimat món.
Estem i estarem amb vosaltres, fins a la fi de la realització de l’existència en el lloc on us trobeu. Després, les vostres ànimes continuaran el vostre procés a altres nivells d’energia.
Us estimem profundament, i som part de vosaltres. Obriu el vostre cor perquè puguem ser part de la vostra vida actual i ens pugueu arribar a integrar en vosaltres.
No som exteriors. Som part de vosaltres i de la vostra essència.
El nostre Amor és Un amb el vostre.
Des de la Llar, volem anunciar-vos els nous temps que s’apropen. Volem anunciar-vos el despertar majoritari que, en poc temps, es produirà en el vostre planeta. Vosaltres sou part d’aquesta gran obra creada des de la més alta Consciència Crística.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.