dijous, 23 de gener del 2014

Les vostres preguntes i consultes


Continuo rebent preguntes i consultes per part vostre en relació, sobre tot, a aspectes personals de la vostra vida.

En el seu moment ja us vaig comunicar que no sempre podré respondre-us. Hi ha un punt en comú en moltes de les vostres paraules, que tenen a veure amb escoltar el vostre cor.

Preguntar sobre si ha arribat l’hora de transcendir el vostre cos, el quan us sentireu millor, el què fer per a ajudar als vostres fills, si heu de prendre una decisió o altra a la vostra vida, o si en una altra època què éreu exactament,...

Sincerament us haig de dir que no sempre puc donar-vos una resposta en concret, perquè la solució es troba en el vostre interior, i depèn de vosaltres el trobar-vos amb ella, sent el vostre camí anar avançant per a trobar-vos amb ella. No sempre la resposta és una explicació o una neteja energètica. Sovint, és el treball personal del dia a dia. És un canvi d’actitud davant la vida. Confieu. Tingueu Fe. No vivim res perquè si.  .

A vegades necessitem passar pel que vivim per a pujar un nou esglaó pel procés de la nostre ànima.  


Escolteu el vostre cor. Ell és el camí.

ESCOLTEU-LO! i sabreu què fer, què decidir, o si heu de donar uns passos en concret o d’altres.

Agraeixo la vostra confiança en mi, però no oblideu MAI viure el present, i aquest es basa en escoltar el vostre cor i trobar-vos amb vosaltres mateixos. Moltes d’aquestes preguntes les podríeu resoldre personalment, i fins i tot, part de vosaltres us adonaríeu que no té cap sentit el proposar-les o qüestionar-les ara.

L’important és viure el present.

L’important és fer allò que sents en el teu interior.

Tots som sers amb un potencial immens, diví. Per què no ho tenim present i ho apliquem en nosaltres mateixos? Treballem-nos en nosaltres mateixos. Invertim (perdoneu el terme terrenal) en nosaltres mateixos. Estimem-nos i pensem que nosaltres som el ser més important a la nostra vida. Si així ho fem i ho tenim en compte, el nostre present podrà manifestar l’alegria de viure, l’alliberament de les pors acumulades que a vegades ens fan qüestionar certes preguntes que no són el més important, en aquells moments a la nostra vida. El més important és ESTIMAR-NOS i CONÈIXER-NOS.


Torno a dir-vos que agraeixo la vostra confiança en el meu ser. En alguns he sentit que us havia d’ajudar, i he pogut fer-ho, però no sempre està de la meva mà aquest pas. Agraeixo la vostra comprensió si no rebeu resposta per part meva.

Jo faig la meva part, i tu la teva, on tots hem de col·laborar pel major bé de tots.

 

Per a finalitzar, us diria que sigueu pacients i constants en el vostre dia a dia, a l’igual com el fet de que mengeu cada dia. Us recordeu de fer-ho, doncs bé, recordeu-vos també, d’alimentar la vostra ànima dedicant un petit o gran espai al llarg de cada jornada per a estar amb vosaltres i aprendre del viscut.

 

Des del meu cor, una abraçada per a tots, i que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.

 

Gràcies.