dijous, 30 de gener del 2014

La metàfora en la matèria

 Hi ha un pas important en el camí del ser que implica l’haver arribat a obrir les portes de la consciència.
Hi ha un moment a la vida que ens parem, observem i sentim alguna cosa diferent degut que ens adonem que el nostre interior vibra i sent en relació amb alguna cosa del nostre entorn. Fins el nostre present, hem anat obrint les portes del nostre recordar arribant a un punt on sents que ets part del decorat de la teva vida i que aquest ha estat triat amb molta cura perquè, en el seu moment, que és aquest, puguis recordar que hi ha una energia amorosa que t’acompanya, vetlla per tu i t’està orientant en tot moment perquè la teva ànima pugui dirigir-se allà on va pactar moments abans de la teva encarnació actual.
T’adones que allò que veus, escoltes i perceps pel tacte i les sensacions de la teva pel són la magnificència de l’ajuda Superior que estàs rebent com a benedicció de la teva presència en aquest planeta
T’atures, i alguna cosa ressona en tu com sent part del que veu i del lloc que et trobes. Rere de tot allò que arriba a la teva consciència, o millor dit, tot allò que prens consciència que sembla ser part de tu i està allà per a tu, sent tu part d’allò, i a l’hora, com una imatge que es troba davant teu per a fer-te veure que en el seu revers es troba alguna cosa per a tu, algun regal de l’univers per a tu, llavors, .....llavors tota la vida canvia, a l’adonar-te de la metàfora que vius. La teva vida és una il·lusió en la matèria, i darrera d’aquest mirall de densitat i ha el contingut de la seva presència com aprenentatge per a la teva ànima.
No estem sols.
No estem desemparats ni deixats de la mà de Déu, com sol dir-se en el meu país.
Quan en els nostres passos sentim el pes del desconcert, el dubte, a incertesa i la boira per no veure clar cap a on dirigir-nos, la Llar s’encarrega de mostrar-nos la situació adequada per a adreçar el nostre camí, rectificant vers la direcció correcta.
Arriba un moment que t’adones que aquell fet en concret, o tal situació, són part de tu, i sembla com si s’haguessin creat per a fer-te veure alguna cosa que necessitaves saber o donar-te compte. Veus que la forma del teu entorn comporta un fons per a tu. És com saber que sota de cada pedra del camí hi ha un missatge, on t’indica la localització d’un tresor esperant-te. Aixeques una pedra i obtens un fragment d’aquest gran tresors pacient per quan hagis aconseguit tots els missatges i consells que et portaran al major tresor que mai hagis pogut imaginar-te: TU!
A cada passa donada vas aixecant una pedra i et parla de la teva confiança, una altra et mostra la teva incertesa, i així amb totes les que vas trobant a la catifa vermella de la teva vida, dirigint-te al premi OSCAR de la teva Integritat.
En aquests moments, estàs en un decorat. Mira’l i adona’t com aquest l’has triat i l’has creat tu, amb la teva manera de ser. El que estàs vivint ha estat obra teva, sense intervenció de ningú més, això sí, amb la complicitat de les altres ànimes que t’envolten.
El que veus, no és el que veus.
El que veus és fruit de la teva imaginació degut a la identificació amb el teu passat, però no és la teva realitat.
Allò que hi ha darrera de cada forma, cada situació que vius, sents i experimentes, es troba el contingut del sentit de la teva existència entre nosaltres.
Vas decidir ser partícip d’aquesta gran metàfora terrenal, sabent que algun dia desxifraries l’enigma de tant patiment i identificació amb el que et van transmetre dins de la vida en un cos.
Res és el  sembla.
La VERITAT es troba en l’ocult, en el revers del vist i l’aparent. L’important no es veu, no és visible als nostres ulls físics, fins el moment que obres els ulls, i tot el que perceps és bellesa, sentit i amor. Mentre no arribem a aquest punt, incloent el que succeeix a la nostra vida, no només el que ens arriba a través dels mitjans audiovisuals com la TV, la premsa, la ràdio, les xarxes socials sobre el món,....; doncs mentre no arribem a aquest instant on t’adones que només existeix l’AMOR, a vida continuarà sent una metàfora per a tu.
Cadascú és un reflex per l’altre. Som un mirall per a aquell que vol veure. Degut al nostre aferrament a la matèria, necessitem de la imatge i decorats físics per a adonar-nos que no som cos, sinó essència, Amor.
És una sort poder estar tan ben acompanyats per la Llar vivint en la biologia. És un plaer sentir-los i ser conscient del que et succeeix a la teva vida. Tot el que vius procedeix d’un acte anterior on vas ser creador amb les teves decisions. Aquestes et van portar al teu present, y que l’univers ha predisposat per a tu, materialitzant-se a cada pas que vas donant.
Tot el que veus, és per a la teva interpretació. No t’adones, estimada ànima, que en els moments de desolació i patiment, el teu entorn t’està parlant? Mira darrera de la forma per a veure el contingut accepta’l i tingues-lo present perquè a base d’anar donant-te compte i anar recollint els missatges de les pedres del teu camí, podràs arribar allà on sempre has somniat.
El paradís de la matèria ja ha quedat obsolet per a l’ànima. Alguna cosa superior es troba esperant-te per quan estiguis llest i disposat a obrir la porta del teu cor i pujar el volum de la seva veu per a poder-lo escoltar i saber què té per a dir-te.
Sol? MAI ho has estat. Eren moments que tancaves el teu interior i et culpabilitzaves per no poder ser o tenir els teus somnis basats en la matèria.
 La vida és una metàfora constant on el ser adormit pot arribar a despertar per les successives ensopegades que sembla tenir en el seu caminar. Les pedres no estan allà per a privar-te gaudir de la vida. Estan allà per a ensenyar-te el camí. Són pedres. Són dures i matèria, però el seu contingut existencial en relació a tu, són pura dolçor i amor pel teu cor
La teva realització dependrà del grau d’acceptació del camí a seguir, i de l’aprenentatge obtingut al llarg d’ell. No hi ha major o menor aprenentatge, només major o menor disposició i voluntat per part d’un, de cada ser humà per a alliberar-se de la seva condició humana i transcendir al diví.
Aquest és el camí a realitzar: el camí vers la Divinitat.
Només l’Amor pot ajudar-te a obrir-te pas entre la creació de la teva ment limitadora. Tu ets el creador del teu estat ets la magnificència, encara en molts del sentit de viure adormit.
Ves recollint tots els missatges i petites o grans benediccions que cada pedra en el teu camí t’ofereix. Accepta’ls i mira el seu revers, el fons que conté la seva presència a la teva vida, per a adonar-te que no estàs sol, mai ho has estat ni ho estaràs. Estàs sent protegit perquè la teva ànima pugui seguir el seu procés d’evolució.
La vida és una gran metàfora, i tot el que en ella conté, tenint present la condició humana en que es trobem. Veu més enllà d’ella i et trobaràs amb la benedicció de la saviesa.
Amb el temps un es va adonant que, amb petits aprenentatges el teu interior es va despertant i un dia, com a l’atzar, però fruit de la teva disposició vers la integritat, connectaràs amb la teva veritable Consciència.
Llavors, tot serà possible i planer. La senzillesa regirà la teva vida, i l’assossegament del teu ser manifestarà la irradiació de la Llum que ets, sentint l’AMOR en tu i irradiant Amor vers tot el planeta i la humanitat.
 
Des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en tu.