dijous, 21 de novembre del 2013

Als herois de la seva recerca

Sóc un de vosaltres i les meves paraules són l’emanació del viscut, sentit i rebut. A vosaltres us dic, en veritat germans de viatge, que allò que viviu una i una altra vegada, com si s’hagués enganxant al vostre caminar, no és més que una il·lusió de la vostra ment.
A tots vosaltres us dic, que encara que sembli no poder alliberar-vos del que sembla perseguir-vos al llarg del temps, és més insignificant que la veritable grandesa que hi ha en cadascú de vosaltres.
El meu cor s’obre a cada un dels que esteu llegint aquestes paraules. No són emeses des del mínim interès per la meva part, sinó de l’essència del cor.
Molts patiu i esteu veient o heu vist com les vostres pertinences anaven desapareixent, ara una, ara l’altra, fins arribar al “no tenir res”. El vostre camí sembla que no està sent un sender de roses, encara que esteu posant tot el que hi ha en vosaltres perquè així sigui, fins arribar a olorar el perfum del camí correcte.
Per més malament que ho esteu passant en aquests moments, no defalliu, perquè el ser que hi ha dins vostre esperant ser manifestar està trucant a la vostra porta. El dolor i la impotència de viure el que viviu i semblar que mai s’acaba aquesta situació, és el símptoma manifestat pel ser que es resisteix dins vostre. S’està produint una terrible lluita entre el que vareu ser i el que esteu esperant a mostrar a tota la humanitat.
En el seu moment, alguna cosa us va portar a obrir la porta de lo nou i la veritat a la vostra vida. Aquest semblar que no s’acaba amb la situació, repetint-se una vegada y l’altra, d’una manera reiterada, és la crida, l’avís d’aquell qui sou trucant a la vostra porta.
No temeu! Obriu-vos, i deixeu que el vostre cor us porti!
Durant molts anys y anys, vareu tancar les portes d’aquell qui sou, i ara, amb la densitat en retrocés, l’univers us està donant una nova oportunitat per a alliberar-vos del viscut i fossilitzat en els racons més profunds del vostre ser degut a les ports incorporades enviades des del vostre entorn d’aquell moment.
El que va ser, ja és obsolet, deixeu-lo anar! No vulgueu alimentar-vos del que en el seu moment vareu llençar a la brossa. Anys després, ara, no vulgueu recollir el que ja s’està descomponent per a alimentar-vos d’allò. Ja no! Deixeu que el passat s’allunyi de vosaltres! Doneu la benvinguda a la vida enyorada tantes vegades en moments de solitud, incomprensió i silenci!
Ànim, estimades ànimes, perquè l’esperat està trucant a la vostra vida! no t’adones el molt que patiu ara mantenint les actituds, hàbits, creences i comportaments socials adquirits en el seu moment?
La societat està quedant-se obsoleta en relació al que va ser.
Les diferents seccions socials, com la política, economia, seguretat social, religió,....han  caducat la seva manera de ser. Ara, el nou, la Veritat, està trucant a la porta i molts de vosaltres l’he obert i sentiu la necessitat de caminar amb un nou calçat més en acord a com calçàveu fins ara. Ja no necessitem posar-nos un 4x4 per a avançar. El terreny s’ha allisat. L’esforç, la lluita i l’insistir una i una altra vegada en el mateix, ja o té raó de ser. Ja no, estimada ànima! Hi ha un camí molt més plaent a la teva vida i a la de tots els que sentiu la crida de la Integritat.
No més seguir unes pautes que contradiuen el vostre cor. Molts encara patiu i no enteneu el per què de la vostra situació, veient com en el vostre cos van apareixent símptomes no sempre desitjats, no sabent cóm fer marxa enrere amb ells.
Hi ha una gran purificació en tot el planeta i la humanitat esteu sentint aquesta crida que us convida a endinsar-vos en aquell qui sou. Un gran viatge us espera vers el vostre interior. Inimaginable! Fantàstic i emocionant!, on aquell que l’inicia deixa enrere les ports, i a mesura que va endinsant-se en el seu desconegut interior, va alliberant-se de les pors. Pel camí se us presentaran aspectes, aparentment ferotges, però només són els darrers intents d’una baralla perduda. El que viviu és el darrer sospir del vel en vosaltres.
A tots vosaltres, viatgers vers la divinitat, us dic que res del que suposadament, és real. La vostra ment d’un passat sembla magnificar-lo perquè aparegui dramatisme, quan no ho és. Res d’això és, estimades ànimes. El meu amor està amb tots vosaltres. Sento les vostres energies preparant-se pel gran dol final, però la sorpresa que us emportareu si seguiu endavant, és que arribarà el moment que deixareu de controlar la vostra vida, i la suposada adversitat que es posarà davant vostre, només serà només, les pors que us reptaran a vèncer-les. Res serà real, només l’alliberament del que vareu ser per a renéixer entre les cendres aquell qui sou en veritat.
Deixeu que la Veritat es mostri, perquè aquesta no està continguda en viure del passat, sinó en viure a partir del present, des del cor.  
No temeu. Hi ha esperança per a tots vosaltres. Hi ha una nova vida esperant ser estrenada pel vostre ser. Deixeu que el que va ser s’allunyi, per a donar la benvinguda a la materialització de la vostra voluntat emanada del cor.
Sou sers impressionants, plens de força i coratge, encara que potser dubtis en aquests moments. Només es necessita posar una mica de Llum al teu interior per a poder veure-hi clar. No deixis enfonsar-te pel que van dir de tu en el seu moment. No et creguis el que vas escoltar en un passat. Tu ets present, ple d’Amor, Força, Coratge i capacitat de ser, estimada ànima!
L’estancament que et pot semblar la teva vida en aquests moments només és el trucar a la teva porta del veritable ser que hi ha en tu per a dir-te:
-        Ei! Mai has estat sol. Mai! Em tens a mi, i junts res ni ningú pot alterar la teva il·lusió per a viure! Obra el teu cor, la teva porta perquè ens puguem abraçar, unir i definir el nou camí per a la teva plena realització. Fa anys que estic intentant cridar la teva atenció. De petit sabies de mi, i ara, ja crescut, desconsolat per las vicissituds de la vida, has baixat la guàrdia, i per això sents el que sents. Ha arribat l’hora de deixar-nos anar i portar pel que sents. Deixa que jo et tregui d’aquest carreró sense aparent sortida. Encara que no la vegis, aquesta existeix i et porta a la Integritat, l’Amor i arribar a trobar-te amb el Sentit de la Vida. 
No podem continuar sent el que vàrem ser, per això sents alguna cosa dintre teu que et fa plantejar la vida o reflexionar si realment hi ha una altra manera de estar en aquest estimat planeta.
Tot sembla trontollar, i no és fruit de la maldat en el món, sinó tot el contrari. El que està succeint està motivat per l’Amor que alguns de vosaltres esteu sentint i irradiant allà on us trobeu.
El vell món es mora, i a marxes forçades. No hi ha lloc per a ell. Un nou sospir de tots els cors de cada membre de la humanitat s’ha unit a l’alè diví arribat més enllà de la matèria, per a entre tots enlairar, abans que res la nostra vida, i junts, la del planeta, magnificant la Divinitat Superior de la qual tots “naixerem”.
Enlaira el teu esperit! Mira al front i escolta el teu cor! Dirigeix-te allà on et porti i recorda que, estiguis on estiguis, els teus germans de la Llum en tot moment t’estan acompanyant i guiant pel camí.
Llença les teves pors al precipici de l’il·lusori. Deixa que les teves resistències, temors i dubtes també caiguin en el més profund de l’irreal. Després, fes un sospir i una respiració profunda, inhalant la força que ets, vessant pels pors de la teva pell, sentint el ser complert, sencer i ple d’Amor per a donar i la capacitat per a rebre.
Assegura’t de llençar també, les lamentacions que has estat expressant fins ara. Allò que se t’ofereix, no hi ha lloc per a elles.
Llavors, mira novament al front. Tanca els ulls i mira com tot el que anheles es converteix en realitat. Quan sentis la plena realització de la teva vida, llavors, i només llavors, començaràs a caminar amb el convenciment que la teva voluntat és poderosa, perquè allò que sents per a la teva vida ja s’ha creat per a tu. Ara, només és qüestió d’esperar el moment adequat en aquesta dimensió per a recollir el que tu vas crear amb el nou ser.
Us abraço a tots des del meu cor i el nou viscut, només desitjat, ara sigui la teva realitat, gaudint d’ell en la teva dimensió actual.
Tu ets l’Heroi de la teva recerca.
 
El meu Amor és Un amb tots vosaltres.
Que l’Amor i la Pau siguin en els vostres interior, estimada Família.