dijous, 21 de març del 2013

Sobre el nou Papa



Avui voldria dir-vos unes paraules sobre un esdeveniment que va ressonar al llarg de tots els mitjans de comunicació: l’elecció del nou Papa.
No vull entrar parlant de la persona. No crec que sigui adequat parlar del seu ser. Això cadascú sent en el seu cor o té el coneixement de la seva vida. No vull endinsar-me en aquest camp, però el que si m’agradaria comentar es el paper que representarà de cara a l’església catòlica i el Vaticà.
Per moments tinc una temptació d’expressar-me sense analitzar les paraules per a mostrar el que vull transmetre-us, tal qual, sense cap filtre, però sincerament, haig de contenir-me per a poder transmetre-us de la manera més amorosa i equilibrada el que sento que haig de dir-vos.
Just veure aparèixer al nou Papa pel balcó del Vaticà vaig començà a tenir una visió al respecte, i al dia següent arriba a les meves mans, a través de diferents fonts d’internet, una sèrie d’informació i reportatges que confirmaren el que havia percebut.
A vegades l’univers t’ho confirma per altres mitjans.
El que ara exposaré és clar i nítid, acompanyant-me en el seu moment, d’una intensa sensació de veracitat i les energies del que succeiria en el seu moment amb aquest regnat. Al llarg de tota aquesta setmana he anat sabent comentaris d’ell que van més enllà de la paraula física. Haig de dir que visc, capto i actuo des de les energies, i aquestes, us haig de dir que aquest Papa donarà que parlar.
Si algú que està llegint aquestes paraules li poden arribar a molestar, agrairia que no continués, degut que el rebut sobre els nous temps amb aquesta nova etapa papal, res de les expectatives humanes arribaran a ser. Si volem que en un camp floreixin flors, deixem de plantar cactus amb llargues espines.
No es una crítica, ni un judici el que transmetré. Això seria massa vanitós per la meva part i no és aquesta la intenció. Senzillament exposaré el sentit i rebut més enllà del racional.
Hi ha senyals que sabent-les llegir entre línies, anunciaven el que ara diré. Només pretenc anunciar i posar llum a un esdeveniment mediàtic des de la humilitat del meu ser.
Francesc I, el nou Papa, posarà fi a la “Iglesia Catòlica”. L’entitat del Vaticà, com a entitat, conté les energies d’un llop ferotge que domina i controla el camí a seguir dels anomenats creients en el seva religió. El control, l’ambició i el poder reguen les seves arrels. Entitat estancada i corrupta que es nega a obrir el seu cor i enlairar el ser al seu nivell de divinitat ( i vull dir que estic parlant de l’entitat, no de les persones en sí, tenint present que hi ha sers dins del Vaticà que el que senten no poden manifestar-ho degut als dirigents ocults que es troben en ell i fora d’ell).
Vaig veure com un corder sumís, d’aspecte dòcil i humil es dirigia vers l’entrada del Vaticà, i una vegada allà l’esperaven els més ferotges i agressius llops famolencs disposats a liquidar a qualsevol que no s’adapti a les seves normes. El nou Papa entrarà al Vaticà, però aquest se’l menjarà.
Serà un Papa que posarà fi al que coneixem avui com a Església Catòlica. Amb ell acabarà una etapa i començarà una de nova amb el seu successor.
Deixeu que tot sigui, perquè l’univers està posant cada cosa al seu lloc. El ser humà necessita fer canvis en si mateix, i per això, el rol de l’Església Catòlica farà reflexionar a molts sobre el seu paper. Fins ara ha ajudat a molts sers per a sortir del seu estat, però després, l’ànima necessita seguir el seu camí i la religió l’acota. El sostre cada vegada anirà baixant més, arribant a un punt on el que succeirà i es dicti des de l’estancament de més alt grau d’aquesta religió, deixarà de tenir sentit.
Quan rebo les energies del seu “regnat”, sento un gran malestar en el meu interior.
L’ovella no està sola. El llop “negre”, ferotge, apareixerà. Res serà el previst.
Estic aquí, no per a transmetre la por, sinó per a donar-vos a conèixer que el vostre recordar i l’obertura del cor permetrà que tot sigui amb el menor dramatisme possible.
No espereu grans canvis, i si aquests succeeixen, potser no s’ajustaran al previst per la ment racional.
Deixeu que aquells que ostenten el poder donin els passos que hagin de donar. Ells mateixos es delataran i la vostra integritat farà que tot es restableixi segons la Voluntat Divina.
El que sento només confirma el que tu i jo, en el fons sabem, i és que un nou món està apareixent, i l’ocult i estancat ha de ser transmutat, deixant que la Llum mostri el que no pertany a l’Amor i a la Paraula del nostre estimat Mestre Jesús.
Continueu amb el vostre camí seguint la veu del vostre cor. D’aquesta manera res haureu de témer. El que no provingui del cor té els dies comptats.
Deixeu que aquest nou Papa faci el seu paper com cadascú de nosaltres el nostre. A través d’ell, un gran canvi es produirà.
 
Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.