dijous, 7 de març del 2013

Per a estar en el present (amb la Llar)

 
-        Què puc fer per a estar en el present?
-        Sent qui ets. Quan ho sentis, estaràs en el present. Quan sentis la teva presència, llavors et trobaràs present a l’ara, perquè tu ets present.
-        Quan hi ha una immensa il·lusió pels esdeveniments que es venen anunciant en relació a tu, llavors haig de sentir la meva essència. Posar la meva Voluntat a aquest acte de reafirmació i sentir el ser que Un és. Moltes vegades, darrerament, he hagut d’anar al meu centre per no viure del rebut. Són instants de sentir el ser que ets i anar al teu interior per a percebre el benestar de la teva pròpia essència. Llavors, et sents tan bé que t’oblides de tota la resta. En el meu cas, no tan sols sento l’energia de l’amor en tot el meu ser, sinó que veig i sento la presència dels meus germans de la Llum.  (Pausa). Una vegada amb ells, em deixo portar i allò que abans podia ocupar la meva ment i cor per l’alegria sentida, ara es transforma en manifestació alliberada de qui sóc a la Unicitat d’on procedeixo. És això el que em voleu dir, oi?
-         Quan un és un mateix, tot allò que pertany a la vostra dimensió deixa de tenir presència. Us enlaireu i sentiu la despreocupació de l’instant que va cridar la vostra atenció. Allò que rebeu només és la direcció a seguir, no el camí. Aquest el feu vosaltres en el vostre dia a dia. Fent-lo confeccioneu els fonaments del vostre camí per a arribar allà on se us va informà. Allò que us transmetem des de la Llar, és la Llum al final del túnel, però sou vosaltres qui heu de creuar-lo. No és el final, sinó una crida al vostre cor perquè pugui veure i animar al vostre ser, moltes vegades, perquè sapigueu que no esteu sols. No us heu de centrar en el percebut com a tal, sinó com a referència per a prendre les decisions segons el vostre cor a cada dilema i encreuament que podeu trobar en el vostre caminar. A vegades necessiteu un estat d’ànim per a continuar i saber la direcció a seguir. Necessiteu saber que hi ha una esperança, però no com una il·lusió irreal, sinó com la realització de la vostra presa de decisió més adequada emanada del cor.
-       
-        En algun moment us allunyeu de la vostra essència i necessiteu un indicador que us mostri vers on heu d’anar. Nosaltres us parlem i el vostre cor ho tradueix pel vostre ser. Ell sap com fer-vos recobrar la vostra integritat. (Pausa). Allò que rebeu de la Llar és Llum i Saviesa pel vostre viatge actual. Així ha de ser perquè quan sentiu que heu d’anar a la part més alta de la muntanya, no dirigir-vos vers la vall. Ja no serà el vostre lloc. Cada passa donada pel vostre ser fa variar les vibracions de qui sou. No hi ha res a l’atzar.
-       
-        Sentir qui sou us portarà a la majestuositat de la vostra divinitat. Estem amb vosaltres per a ajudar-vos en el vostre procés. Sempre hem estat i continuarem estant per a reunir a la Família de la qual procediu. Ens vàreu demanar ajuda per a trobar novament la Llar, i aquí estem. Les vostres ments inicials us varen apartar de la direcció pactada a seguir. Ara ha arribat l’hora que torneu a allà d’on pertanyeu. Sentir la vostra presència us ajudarà a recordar qui sou i d’on procediu. Sentiu la vostra energia de la Llar i obriu les portes del vostre cor. Quan així sigui a cadascú, allà hi serem nosaltres perquè molts, fins i tot, ens pugueu veure.
-       
-        Sentiu la Llar en vosaltres. L’Amor d’ell en vosaltres s’activarà i, llavors, retornareu al present. Nosaltres ens trobem aquí. Existim a cada instant del vostre ara terrenal. La Llar es troba en tu. Sent-lo i deixa que allò que sentiràs t’envolti amb el seu mantell lluminós i puguis sentir la calidesa d’on procedeixes i els teus germans, nosaltres, sabent que sempre hem estat amb tu i mai estaràs sol.
-         Tu, germà de la Llum a la Terra – referint-se a mi -; tu que has arribat a sentir la Unicitat amb la Família i el teu cor és la guia dels teus passos, saps el que se sent quan sintonitzes amb nosaltres. La teva vida ha canviat i, bé saps, que encara més haurà de canviar. Aquell que s’obre a la Llar i es lliure d’una manera plena i incondicional a qui us va creà, torna a il·luminar com quan estava amb nosaltres en aquest pla i el terrenal es torna addicional, sabedor que l’essencial és la seva presència a la vida que viviu. Res li falta i és guiat per la dolçor del flux etern que porta a la Voluntat Divina.
-       
-        Només hi ha un camí: el recordar qui som, i aquest recordar es manifestarà al sentir cada coneixement, cada percepció, cada sensació que visquem. Canalitzar aquest sentir ens portarà a adonar-nos del veritable potencial que hi ha a cada un de nosaltres, i tenir la visió enlairada del veritable paper de la terrenalitat – comento.
-        El teu cor parla ben clar i alt. La teva saviesa és Una amb la Llar. Les teves paraules són la manifestació del teu sentir allò que sents, irradia la puresa del teu ser. Deixa que tot sigui. Sent! Sent! Sent! Obra les portes del Pare en tu, i després, deixa’t emportar perquè altres indrets t’esperen. Nosaltres estarem amb tu.
-        Hi ha qui pot preguntar: com puc sentir? Què els hi diríeu?
-        No preguntis. No et moguis. No t’inquietis. Desaferra’t del que tens. Llavors,...SENTIRÀS. Allò que hi ha en tu necessita remoure’s per a saber que estàs viu. Quan res tinguis, llavors sabràs el que és ser acollit pel Pare – em responen. 
-        Que Déu us beneeixi, germans. El meu Amor és Un amb el vostre.
-        Nosaltres estem amb tu i amb cada ú de vosaltres. No temeu. Obrir-vos i ens sentireu.
-       
-        T’estimem. Us estimem.
-        Així és i serà – finalitzo dient, sabent de la veracitat de les meves paraules.