dijous, 29 de setembre del 2011

Cada nou dia

Sento un toc de campana de l’església del meu poble. Podria ser l’inici de l’esperat, però no: són les 9’15 h del matí.
Em llevo cada matí obrint-me a les bones noves que la jornada pot oferir-me segons el meu ser. Cada dia és una nova oportunitat per a donar nous passos vers el nostre procés espiritual.
Per a mi, cada vegada que em llevo pel matí és un regal sorpresa pel meu nou resta de la meva vida. Cada jornada és el principi d’una possible nova vida portada des del cor. Cada dia és el principi d’una nova era del meu cor, on aquest pren les brides de la meva vida, indicant-me la direcció a seguir i com fer-ho. Avui, el director de la meva presència és el cor. Li dono una nova oportunitat. Cada dia una mica més, sabedor que la seva veu és encoratjadora i protectora pel meu ser.
Avui, escoltant els tocs de campana i el cantar insistent d’un gall, veig ressorgir un nou sol, emblavint el firmament fins on els meus ulls poden divisar.
Em trobo sota el cel de la compassió, la guia i el despertar del ser humà.
Sento en el meu interior com si alguna cosa nova, immensa, s’aposentés en el meu interior, com els viatgers dels seients d’un avió transoceànic, sabent de la seva nova etapa a partir d’ara. Saben que es troben en un punt, un lloc que han de deixar per a dirigir-se segons la seva voluntat. Hi ha un silenci volgut pensant en el destí.
L’avió s’enlaira i durant un temps, els sers humans d’aquell avió intenten passar el temps de la millor manera possible: dormint, llegint, veient una pel•lícula, jugant a jocs de taula, … o senzillament pensant en la seva nova vida.
D’alguna manera, part de la humanitat es troba en aquest avió. Ens trobem enlairats, més enllà dels núvols, perquè per a arribar a allà on volem arribar, hem d’enlairar-nos. És quan més ràpid arribarem. En el moment adequat.
Hi ha qui no ha volgut agafar l’avió. Por sort, la companyia aèria de la Voluntat Divina ofereix noves oportunitats a qui han negat l’oferiment del viatge. Hi ha d’altres propostes i horaris.
L’aeroport cada vegada està més ple i la companyia “God in You” omple els aeroports amb els seus avions vers la nova vida. Cada vegada, més sers humans aconsegueixen un bitllet pel viatge tan esperat.
Els passatgers de l’avió que ja es troben en ple vol senten que han pres la decisió correcta; si bé és cert que alguns han accedit per a acompanyar a d’altres. La qüestió és que uns atrauen i porten a d’altres i els avions s’omplen per a creuar la terrenalitat vers l’alliberament, el benestar i la realització.
Arribaran a terres desconegudes, encara que familiars, i les seves presències s’adaptaran ràpidament al nou lloc, sent acceptats i col•locats en el lloc adequat perquè puguin manifestar-se segons la seva naturalesa. Tots tenen el seu lloc. A tots se’ls està esperant.
Tu també tens el teu. Per això, has d’adquirir el teu bitllet i pujar al teu avió. Això és feina teva per a acabar amb tot el que va ser i obrir-te al nou i esperat que sempre el teu cor t’ha anat parlant. Potser ja et trobes a l’avió, al teu seient adequat. Bé, si és així, acaba de gaudir del viatge perquè el tu “destí” ja és a prop.
A tots, ben estimats viatgers del Despertar, a tots us dic que sou ben estimats, protegits i guiats per la nostra Llar i res heu de témer.

Sí!, mai m’he penedit d’adquirir un passatge per voluntat pròpia per a seguir aquest procés.
En aquest instant sóc qui condueix un d’aquests avions. Conec el camí. M’ho van proposar i vaig acceptar ser un conductor del trajecte.
Encara que us sembli temorosa, imprudent o esbojarrada la decisió que heu pres per a pujar-vos a aquest avió o arribar fins l’aeroport, us asseguro que mai heu fet millor inversió que la d’acceptar la crida del vostre cor.
Que passeu un bon viatge.



Us parla el comandant de l’avió:
Avui lluirà el sol tot el dia.
Tot va bé. Les condicions són òptimes per a poder arribar al destí sense contratemps.
La durada del viatge serà l’adequat a cadascú.
Els desitjo que passin un feliç vol.
Reposeu en els vostres seients i descanseu. Gaudiu del viatge.
L’avió està en bones mans.

dilluns, 26 de setembre del 2011

Activitats

Hola a tothom!

Em complau anunciar-vos un nou Seminari de CONNEXIÓ DIVINA que es realitzará a Cardedeu els propers 7, 8 i 9 d'octubre (divendres, dissabte i diumenge).
Ha arribat l'hora de connectar amb la nostra divinitat i deixar que ella ens guiï i faci presència a les nostres vides. Només benestar, salut i realització  podem arribar a esperar.
Connectar i sentir al Déu que som i s'arrecera en el nostre interior ens permetrà manifestar-nos amb tot el nostre resplandor, sense pors i mostrant el Sanador i Mestre que hi ha dins nostre pel major bé de tots.
Per a més informació podeu trucar al centre LA FONT de Cardedeu: 938455556 (dilluns matí tancat).

Us recordo, també, que aquest cap de setmana es realitza el Seminari a Granollers, en el centre Darsana (938795217).

Si voleu que aquestes activitats es realitzin a la vostra població, centre, associació o lloc de treball, heu d'enviar un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com

Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 22 de setembre del 2011

Treure''m la motxilla del passat

En aquests moments sento un gran alliberament, com em va dir una amistat en relació a aquests temps, sento com si em tragués la motxilla del meu passat per a començar de nou, una nova vida sent jo.
Sento com si em trobés a la sortida d’un túnel, hagués deixat enrere una manera de ser i viure seguint uns anhels, i hagués arribat a la llum, a la claror, a l’inici de la realització de tot el que durant anys he anat sentint que volia fer i havia de fer.
Sento una força dins meu, un convenciment manifestat a flor de pell que em parla del moment tant esperat ja ha arribat.
He deixat enrere tot un camí ple d’experiències i sentiments manifestats, o reprimits en el seu moment, que han permès que ara pugui arribar a reconèixer el meu veritable ser i l’essència que estic feta. Sé qui sóc i cap a on vaig, i tot això no hagués pogut arribar a sentir i saber sense la mancança i les suposades adversitats trobades al llarg de la meva vida actual. Tot ha tingut un sentit per a la meva ànima, encara que a vegades no era,potser, conscient del què em succeïa.
Ara em trobo davant la llum, l’espai que em permetrà portar a terme la meva voluntat, el què he vingut a fer i poder compartir la meva vida amorosament, segons el que sentia. No ha estat desamor, sinó aprenentatge, per a poder avançar en el túnel que em podia arribar a trobar, encara que no sempre ha estat així.
Des de fa anys cap a aquí, la meva vida no és la que era. Jo no sóc qui era. Estic content d’arribar on he arribat a cada ara viscut. He seguit un procés fins a adonar-me que res és el que sembla en la nostra dimensió, i que tot el que vivim és fruit d’una intencionalitat divina, amorosa, que amb els anys, donen la raó a tot el que va ser degut que el nostre cor arriba a sentir l’amor i una plena calma i tranquil•litat d’esperit. Tot està en harmonia, en ordre. Tot va bé.
Ara, em trobo alliberat pel camí realitzat del despertar. ara sento que com no ho havia sentit fins ara, la força i el convenciment que és possible la meva voluntat, abraçada per la consciència adquirida del procés de l’Ascensió.
Em sento lleuger i com si un pes feixuc se m’hagués tret de sobre. Em sento preparat pel que ha de ser. Em sento content i segur que els meus anhels de fa anys, ara es començaran a fer realitat tal com crec que ha de ser segons la plenitud del meu ser.
És una sensació d’iniciar una nova vida segons el previst.
Es té la sensació que ara és possible , i que tot el que veig, en aquest final del túnel, ja en la claror, està allà per a mi, podent veure allò que el meu cor desitja, materialitzat. La Llar i jo som Un.
Sento l’alegria, l’emoció i la satisfacció d’haver arribat fins aquí i la il•lusió de començar a donar aquests passos segons sento que han de ser.
Ara sí estic molt a prop. Ara sí estic en el lloc adequat, en el moment oportú i sent de la manera adequada per a poder gaudir fent i atraient segons se m’ha estat dient i sentint al llarg dels anys.
Han estat temps de deixar allò que no ens deixava ser nosaltres i poder manifestar-nos amb tot el nostre resplendor.
Dono gràcies als meus germans de la Llum per ser al meu costat durant tot aquest temps, al meu estimat Mestre i amic, i al Pare per ser en mi i permetre que jo el pogués arribar a sentir quan el necessitava.
Ara jo sé que Jo Sóc Divinitat aquí a la Terra.
Ara sé que Jo Sóc Llum i Amor.

Gràcies per tot, per tots, per ser-hi i per mi.

Gràcies.

dilluns, 19 de setembre del 2011

La Llum de les Paraules (49)

 Vessa els tresors de Llum i obtindràs per a tota necessitat de la teva vida actual”.


Us recordo que aquest dijous hi ha una xerrada presentació del Seminari "Connexió Divina" a Cardedeu (Barcelona) a les 20h., organitzat pel centre LA FONT. T. 938455556. L'entrada és oberta a tothom i gratuïta.

Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 15 de setembre del 2011

Sentir qui som

Sento l’amor com corra per les meves venes, corretejant, entrant i sortint pels pors de la meva pell.
Una suau pluja de llum divina banya el meu cor, jugant per tot ell, el flux de l’amor que allunya tota presència absenta d’ell. El meu cos rejovenit, ple de salut i alegria, vessa el meu ser la seva presència radiant davant el nou dia ofert per a la meva ànima. Regal procedent de la Llar a la qual pertany, m’encoratja a seguir a l’ara i sentir la majestuositat de cada instant on el meu cor batega per suggerències del guió establert.
Em desplaço per la jornada terrenal dins del meu paradís. Floreix la saviesa de la meva essència al comprendre el meu entorn, cada situació i persona.
Sento el meu cor bategar els impulsos de la creació i bombejar el meu potencial espiritual vers els pors de la meva pell. Les meves cèl•lules festegen amb l’essència de la qual són creades, procedents de l’amor pur i incondicional de la Font Creadora de Vida, que les abraça i senten la plenitud de ser. Així tot el meu cos mostra aquesta eternitat de la meva essència.
Veig l’entorn que m’envolta com alguna cosa rígida, estàtica i limitada degut a la seva naturalesa de matèria, però quan miro al meu interior sento la immensitat de la llibertat i la presència de la Llar i tota la meva Família plena de Llum i Amor irradiant la seva presència cap a mi i cadascú dels presents en aquest instant. És un món, una dimensió il•limitada habitada per la nostra veritable naturalesa. Alguns dels presents pertanyen, al igual que jo en aquests instants, a aquest planeta anomenat Terra.
Sento la plenitud en mi i l’agraïment d’estar on em trobo, així com el fet de viure aquesta experiència al servei de la Divinitat Universal.
El meu interior pertany a les altres esferes de la Llum, al servei de la Llum i l’Amor, sent canal en aquesta dimensió per a activar el Despertar i la Voluntat Divina en aquest període en el qual em trobo de nom vida.
Sento l’impuls d’irradiar i transmetre aquest Sentir als meus companys de viatge, a la humanitat.
Sento la serena vocació de descobrir i alliberar la veritable naturalesa de la nostra biologia i el nostre ser. Les nostres ànimes reclamen cada vegada amb més força i nitidesa la seva presència a cada matèria vivent. Demana ser alliberada i escoltada a través del nostre cor. Aquest ens parla amb veu alta i ferma. La seva veu ressona a cada cèl•lula, cada part del nostre ser, vibrant i sentint-nos atrets vers unes portes que fins ara estaven tancades i necessitaven ser obertes per a poder respirar i recuperar el nostre estat inicial, recordant la nostra essència divina com quan ens trobàvem a la Llar. Per això, el nostre interior s’expandeix cada vegada més. Sento la ingravidesa del nostre ser quan ens dirigim vers l’Ascensió de la nostra ànima.
Quan obrim les portes de l’espiritualitat, de la nostra integritat, ens unim amb el fi de la Creació i l’Energia que ens empeny a donar aquests passos ferms i alegres, alhora, cap el veritable objectiu de la nostra existència. No es terrenal, sinó divina, i per tant, els nostres interessos que ens porten al nostre interior, procedeixen de l’Amor que hi ha en cadascú de nosaltres.
L’Amor obra les portes i eixampla i aplana el camí a seguir. A cada passa donada aquest es va il•luminant i anem veient a més sers que ens acompanyen i es troben a ambdós costats del camí, somrient, irradiant el seu amor incondicional vers nosaltres. Avancem i anem sentint l’il•limitat de la nostra essència. Tot el que pertany al racional desapareix i sentim d’una manera forta i visceral el benestar, la pau, la sensació de desaferrament i el lliurar-nos i deixar-nos anar a les mans d’aquest flux amorós, aquesta sensació de qui som en veritat. Sentim l’Amor diví, més allà del conegut en la nostra dimensió del dia a dia, dels sers que ens acompanyen indicant-nos el camí a seguir. És llavors, quan perdem totes les pors i ens abandonem a les mans de qui ens ha creat. Llavors ens adonem que res hem de témer i que tot se’ns donarà. És llavors quan la vida pren un altre caire en relació a l’aprés a la nostra terrenalitat. Res és el que sembla. Tot és. Tot ho tenim. Tot està en perfecte ordre i harmonia. Tot és Amor i Benestar.
Aquest és el nostre estat per naturalesa. No és una fugida de la realitat, sinó el ple contacte amb ella, amb qui som en veritat.
He arribat a sentir aquest estat i permanentment. He arribat a adonar-me del veritable ser que sóc, i amb tota humilitat i respecte per cadascú de vosaltres us diré que vosaltres també podeu arribar a sentir el que jo sento, perquè no hi ha diferència entre vosaltres i jo des de la Llar. Sóc un de vosaltres. No temeu. Obriu-vos i deixeu anar tots aquells aferraments que no us permeten sentir la pau, l’amor i la despreocupació, sabent que tu ets un ser diví, i que la teva divinitat, una amb la Divinitat Universal, et portarà a materialitzar allò que has vingut a fer, obtenint tot el necessari pel teu camí. Res has de témer.
Obra’t! Deixa’t anar! i sent la immensa pau i serenitat en el teu interior, passi el que passi a la teva vida actual.
Deixa que Déu en tu es manifesti.
Sent al veritable ser que ets.
Sent la sensació d’estar bé estant amb tu mateix/a, anant al teu interior i sentint el silenci i el flux de l’amor recorrent les teves venes, les teves extremitats, el teu cos i cada una de les teves cèl•lules. Les regaràs amb l’aigua beneïda de la perfecta salut. Tot flueix.
Tu ets el Déu en tu manifestant-se ara i aquí.

Una vegada, el Mestre Jesús em va dir:
- Quina diferència hi ha entre dues gotes d’aigua? Així som tu i jo, Un amb el Pare.
Així som tu i jo, qui estàs llegint aquestes paraules. Quan una gota s’uneix a una altra, pren més força i més consistència per a recórrer el camí i arribar al fi del pactat. Jo estic a punt. Aquí estic esperant-te fent el meu camí. No temis. Endavant! Tu pots!
Mai has estat sol/a, ni ho estàs sent ara.


Que l’Amor i la Pau siguin en tu.







dilluns, 12 de setembre del 2011

Noves activitats

Hola a tots/es!

- Us faig saber que el proper divendres dia 23 de setembre es realitzará una xerrada presentació del Seminari "CONNEXIÓ DIVINA" a Cardedeu, a Les Moreres, organitzat pel centre LA FONT de la mateixa població.
La entrada és oberta a tothom i gratuïta. S'iniciarà a les 20h.
LA FONT es troba al c/ Hospital 4, en el mateix centre del poble.
Per a més informació podeu trucar al 938455556 (dilluns matí tanca), o al 606098752 (Jordi).

- També us anuncio que els propers dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre (divendres, dissabte i diumenge) es realitzarà el Seminari al centre DARSANA de Granollers.
Els horaris del Seminari seran de 10h a 14h. i de 16h a 20h. els tres dies.
L'aportació per a l'assistencia és de 333€
Les inscripcions s'hauran de fer dies abans a l'inici com a reserva de plaça i material, fent la donació esmentada.
Per a més informació podeu trucar al 938795217, o bé al 606098752 (Jordi).
El centre DARSANA es troba al c/ Bruniquer 1-3, baixos de Granollers.

Si voleu que aquestes activitats es realitzin en la vostra població, centre, associació o lloc de treball, haureu d'enviar un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com  

Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 8 de setembre del 2011

Conversació amb Ells sobre la salut

- Hola, bon dia! Ja us he vist i sentit amb mi aquí assegut de bon matí, davant la cascada del parc.
- Bon dia! – em responen
- Cada vegada m’adono més de la immensitat que sóc. Sento una immensa sensació de no ser d’aquesta dimensió, vivint en ella per a portar a terme “alguna cosa”. Cada vegada m’adono més que aquest món és un experiment, un laboratori on es beneficiaran altres universos, incloent-hi el nostre. Som molt més del que veiem o veuen de nosaltres com a matèria. Sento que tot és perfecte perquè tot sigui i només la no-consciència pot alterar i bloquejar l’harmonia de la nostra naturalesa. Tinc la sensació que el que s’està aconseguint en aquest planeta, va més enllà “de només per a nosaltres”, sinó que obrirà noves portes de vida més amorosa en altres nivells de vida o indrets al llarg de tot el firmament.
- ....
- Tinc curiositat (és una expressió) per a saber què succeirà a partir del 2012 en relació a totes les tècniques i mecanismes de salut. Tinc una sensació del què pot ser, però hem podríeu dir el vostre parer, el què penseu segons veieu des d’aquí on sou?
- Continuaran mantenint-se, però aquells que treballin amb les noves energies es començaran a conèixer i la gent es dirigirà a ells. Al llarg del vostre temps, aniran deixant de fer-se maneres que ara estan “al vostre mercat” – com diries. Tot s’anirà definint perquè el ser humà pugui adonar-se de la seva divinitat, amb tot el seu potencial espiritual que això representa. (Pausa). Les tendències de la vella energia, del xamanisme, aniran quedant cada vegada més obsoleta, fins a perdre el poder del segle passat. Qui es mostrin amb la seva divinitat amb el món de la Llum al seu costat i sent Un amb la Família, faran conèixer al vostre món quin és el camí a seguir a partir d’ara, perquè cadascú pugui ser ell mateix, Un amb la Font, mostrant i irradiant una perfecta salut. La gent se’ls hi aproparà i s’adonaran que els temps han canviat i que ells necessiten anar i dirigir-se cap a la seva divinitat: el camí cap a la Il•luminació, Sanació, Perfecta Salut i l’Amor, el creador de tots els miracles. Ells seran qui començaran atraure a la gent, fent que la resta de mecanismes relacionats amb la vostra salut i benestar s’hagin de replantejar la seva continuïtat. Hauran d’adaptar-se als nous temps i seran els seus seguidors per a aprendre com actuar en els nous temps. Les consciències despertaran com no ho havien fet fins aleshores, i aquells que fins ara parlaven en la discreció i a una minoria seran reconeguts i Mestres dels nous temps. Parlaran a multituds i les seves vides seran de servei a Déu i vivint en la prosperitat. De tot tindran per el seu camí, necessitats, i fins i tot, desitjos. Seran Font de Prosperitat, Saviesa, Consciència i Amor. Seran el Cel a la Terra.
- La seguretat social haurà de canviar, doncs.
- S’adonaran que es necessita alguna cosa més que medicaments per a restablir la salut i començaran a plantejar-se si incloure altres aspectes en el sistema sanitari. Ells tindran molt a dir (els Mestres dels nous temps). Amb el temps se’ls escoltarà i veuran la possibilitat de fer modificacions a la sanitat en relació a com s’està fent ara en els vostres temps. La seva paraula cada vegada tindrà més força.
- Que sàpiga estar en el lloc adequat i el moment oportú perquè així sigui.
- Així serà, perquè el Pare així ho vol. Aquesta és la seva Voluntat.
- Amén. Al•leluia! Al•leluia! Al•leluia!
- Així és i serà.

dilluns, 5 de setembre del 2011

Reflexió

Aquests dies, llegint una entrevista d'un genetista nord-americà, William H. Stone, de 86 anys, em va cridar l'atenció unes paraules finals que va dir:

" Sí, tinc "Normes del joc de la vida":
  1. Pren-te el que és seriós amb humor.
  2. Pren-te l'humor seriosament.
  3. Tot és qüestió d'actitud
  4. No tinguis por de l'Amor.
  5. Ja descansaràs quan siguis mort
  6. No malgastis el temps amb gent insubstancial
  7. Incompleix tot això quan calgui. "

Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

(Us recordo que aquest divendres, dia 9, hi ha una xerrada presentació del Seminari CONNEXIÓ DIVINA al centre Darsana de Granollers a les 20h. T. 938795217, o bé 606098752 (Jordi)).

dijous, 1 de setembre del 2011

La manifestació del Mestre

Al llarg del procés espiritual viscut, un s’adona que el món en el qual es troba pertany a una finalitat superior i que la seva presència en aquesta dimensió té una finalitat divina.
Al llarg del trajecte de la nostra Ascensió, ens adonem que nosaltres no som d’aquest món, però la nostra presència és primordial perquè tot segueixi el seu curs.
Quan més ens endinsem en la consciència, més portes de l’enteniment del per què de tot, obrim.
Arriba un dia que t’adones que malgrat continues el teu camí, has deixat de ser deixeble per naturalesa per a convertir-te en Mestre del Cor. Quan així és, les rutines desapareixen de la teva vida i cada jorn és una benedicció, una oportunitat de servei a la Font Superior de tota Vida.
El Mestre sent la Unicitat amb cada ser viu i existent de l’univers. La consciència sobre aquest fet va més enllà del saber-ho. No ho sap, ho sent!.
El Mestre ha deixat de saber perquè ara tot ho SENT.
El Mestre es lleva agraït adonant-se del seu paper en aquest nou dia i en relació a tots els que l’envoltaran al llarg d’ell. Sap que la seva presència aportarà el gra de sorra perquè tots puguin ser ells. Mirarà als altres i sentirà els seus cors. Mirarà als ulls d ‘aquells que l’envolten i sabrà dels seus interiors.
El Mestre espiritual no organitza ni estructura la seva vida, la seva agenda, només viu el present. Aquest el portarà a la seva actuació davant la vida.
Quan es lleva pel matí, sap que aquell instant no és el primer de la jornada, sinó una continuació dels altres moments de lluna. Durant la nit no desconnecta. Els somnis li parlen, ajuda a entitats en astral, es comunica amb els sers de Llum de la Llar. Ell és conscient i se sent content que així sigui, perquè la nostra naturalesa espiritual no s’atura en cap moment.
Quan arriba el dia que t’adones de la teva mestria, perceps que la teva vida ja no és com la dels altres, i que la funció que estàs fent en aquest planeta no té res a veure amb l’atzar d’haver nascut en el sí d’una família concreta perquè sí. T’adones que tot té un motiu superior perquè la teva ànima pugui seguir el seu curs i tu portar a terme el que has vingut a fer.
Quan un Mestre es lleva, el dia continua i sap esperar en els moments de quietud, sabent què fer quan es troba en una cruïlla i ha de prendre una decisió. Quan es troba davant d’algú inestable o en mig d’una situació suposadament adversa, es manté serè, calmat, deixant que la tempesta passi. Té l’actitud adequada per a equilibrar el seu entorn.
Quan el Mestre apareix, tota la teva vida canvia. Els teus pensaments són de Llum, les teves paraules sanadores, consoladores i encoratjadores; i les teves mans i presència, la divinitat manifestada. El teu Amor sana. Tot això succeeix perquè no ets tu, el ser humà qui es fa conèixer, sinó la teva divinitat, Déu en tu, manifestant-se a través teu.
Et converteixes en la representació de la Divinitat Universal aquí en el planeta Terra (Gaia). No penses, no organitzes, no parloteges, només et deixes emportar per la veu del teu cor i la guia angelical i divina del teu veritable ser. Ets una representació de l’univers, de la intencionalitat divina en aquesta dimensió.
El Mestre percep el dolor de qui l’envolten, així com el camí per a sortir d’ell, sense tecnicismes, ni remeis intel•lectuals o psicològics, senzillament connectant amb la veritable naturalesa del nostre ser. Sap transmetre, sovint sense parlar, l’alliberament de les creences bloquejadores que engabien a l’ànima que pateix.
La presència d’un Mestre és silenciosa, però saps que hi és. No es vanagloria, ni es fa veure, però saps d’ell. Es confon entre la gent, i des de la forma és un més del carrer. Camina com tots i és discret en els seus actes. Sap estar en els moments adequats, tenint la paraula justa quan la necessites.
El Mestre no parla gaire perquè sap que la seva paraula està al servei del Creador del qual tots procedim. Sent l’amor dins d’ell i s’adona que aquest és l’únic camí a seguir, perquè hem nascut de l’amor, som amor i només l’amor pot crear, fer créixer i sanar.
El dia del Mestre no és igual al d’algú qualsevol. Sap del seu paper i, fins i tot, el que li espera. Sentint, el porta cap el motiu del seu despertar. Està de servei en tot moment. No té unes hores de feina i descans. El Mestre està en tot moment servint a Déu, a la seva intencionalitat Divina. Aquesta activitat el regenera i l’encoratja a seguir amb el que està fent. Sent que el que fa és el que ha de fer, i sovint les seves obres, són quan està sol, en silenci. Necessita el seu espai, el seu temps, perquè així ha de ser, per això, a vegades, des de la dualitat, pot semblar algú no integrat en el lloc on es troba. Les seves vibracions no coincideixen amb les del seu entorn. Normalment són enviats als indrets on necessiten d’ell, trobant-se amb energies de més baixa vibració perquè Ell pugui enlairar-les i despertar a tots aquells que habitin aquell lloc, aquella terra.
Mestre és aquell que es predisposa i expressa la seva Voluntat perquè així sigui, i després d’anys de formació acurada per part del món de la Llum, llavors arriba el moment que se’l convida a manifestar-se davant el seu món. Aviat al nostre planeta es manifestaran Mestres de mestres que, encara que ja comencen a ser coneguts, continuen en la discreció i en un segon terme per quan tot estigui al seu lloc i arribi el moment de manifestar-se al món. Seran la manifestació de l’energia crística manifestada plenament en el seu ADN, mostrant la seva divinitat amb tot el seu resplendor. Són sers d’una gran intensitat de Llum i pur Amor incondicional. Molts d’ells encara no semblen ser qui són, però així ha de ser perquè puguin seguir el seu curs per quan els arribi el moment com va ser amb el Mestre Jesús, predecessor dels nous temps crístics en els quals ens trobem.
La Terra està canviant, i de quina manera! Les consciències desperten acceleradament i en gran nombre. La terra s’està adaptant a les noves energies d’alta vibració, i el planeta s’està regenerant i fent una poda perquè la humanitat que l’habiti sàpiga viure en harmonia, tolerància, pau, respecte i amor. El Mestre això ho sap, i per això no s’espanta davant el que succeeix. No critica ni jutja a ningú, perquè la intencionalitat de tot això és divina. Ell està connectat amb la seva divinitat, i entén el procés, més enllà de tot raciocini humà. Sent la finalitat de tot plegat en el seu cor i s’alegra que així sigui i passi el que està passant.
El Mestre espiritual no és un ermità ni un metafísic pensant i fent “coses serioses”, exclusivament, sense gaudir del què la vida terrenal li ofereix. Sap valorar el que és important i com canviar el seu món, però no sentint-se superior als altres, sinó un igual com ells, perquè la seva humilitat és sincera degut que no necessita fer-se veure perquè sap qui és ell i d’on procedeix.
Quan us trobeu davant un Mestre, us adoneu que us trobeu davant d’algú especial. Si el sentiu des del cor, us adonareu d’ell. No sempre des dels ulls físics es poden identificar. Pot semblar algú normal i corrent com qualsevol altre, però la seva mirada i la seva presència el delataran si deixeu que el vostre cor us el senyali i l’identifiqueu com algú com vosaltres que, en el fons, també està seguint el seu camí.
No mitifiqueu a cap Mestre. No l’idolatreu. Ells no estan aquí perquè els idolatreu. La seva funció no és aquesta, sinó transmetre el missatge dels nous temps i el procés de la humanitat des de l’amor i l’acolliment. Estan aquí per ajudar-vos a reconèixer la vostra divinitat i la relació amb la Font Divina. Serà un de vosaltres però no actuarà com vosaltres, probablement, malgrat encara ingereixi aliments, descansi i li agradi riure i expressar el seu sentit de l’humor. Aquest no serà com el vostre, però us sentireu bé amb ell. Si obriu el vostre cor us adonareu que us trobareu davant d’algú especial, per la seva Llum i el seu Amor.
El món els espera i sap d’ells. No tardaran gaire en ser manifestats, cadascú en el continent que se li ha designat. Tots accepten la seva responsabilitat i el destí on han estat designats. Tots estan sent protegits, estimats, vetllats i guiats. Tots ells tenen pel que necessiten. Res els hi falta perquè la Llar els hi afavoreix que així sigui. Són sers molt estimats per la Llar perquè es manifesten com la Voluntat del Pare/Mare aquí a la Terra.
El Mestre sap qui és i el que ha vingut a fer. Sap d’on procedeix i el destí de la humanitat. Sap del Déu que és i de la relació amb l’Univers, amb tot i tots.
El Mestre, en el fons, no és ningú especial, només algú que recorda qui és i es va oferir per a portar a terme el que ha vingut a fer.
Estem en bones mans, no us amoïneu.
El món està canviant, i els canvis que encara s’han de produir ens portaran, encara, més a prop de la nostra divinitat.
Tot va bé, perquè en el fons, dins teu hi ha un mestre esperant ser activat i poder-se, així, manifestar-se al teu món.
Aviat la Terra s’il•luminarà per l’aparició d’aquells que fins ara han estat instruïts, en la discreció, per la pròpia mà de Déu.
Al•leluia! Al•leluia! Al•leluia!


Que l’Amor i la Pau siguin en tu.