dijous, 8 de setembre del 2011

Conversació amb Ells sobre la salut

- Hola, bon dia! Ja us he vist i sentit amb mi aquí assegut de bon matí, davant la cascada del parc.
- Bon dia! – em responen
- Cada vegada m’adono més de la immensitat que sóc. Sento una immensa sensació de no ser d’aquesta dimensió, vivint en ella per a portar a terme “alguna cosa”. Cada vegada m’adono més que aquest món és un experiment, un laboratori on es beneficiaran altres universos, incloent-hi el nostre. Som molt més del que veiem o veuen de nosaltres com a matèria. Sento que tot és perfecte perquè tot sigui i només la no-consciència pot alterar i bloquejar l’harmonia de la nostra naturalesa. Tinc la sensació que el que s’està aconseguint en aquest planeta, va més enllà “de només per a nosaltres”, sinó que obrirà noves portes de vida més amorosa en altres nivells de vida o indrets al llarg de tot el firmament.
- ....
- Tinc curiositat (és una expressió) per a saber què succeirà a partir del 2012 en relació a totes les tècniques i mecanismes de salut. Tinc una sensació del què pot ser, però hem podríeu dir el vostre parer, el què penseu segons veieu des d’aquí on sou?
- Continuaran mantenint-se, però aquells que treballin amb les noves energies es començaran a conèixer i la gent es dirigirà a ells. Al llarg del vostre temps, aniran deixant de fer-se maneres que ara estan “al vostre mercat” – com diries. Tot s’anirà definint perquè el ser humà pugui adonar-se de la seva divinitat, amb tot el seu potencial espiritual que això representa. (Pausa). Les tendències de la vella energia, del xamanisme, aniran quedant cada vegada més obsoleta, fins a perdre el poder del segle passat. Qui es mostrin amb la seva divinitat amb el món de la Llum al seu costat i sent Un amb la Família, faran conèixer al vostre món quin és el camí a seguir a partir d’ara, perquè cadascú pugui ser ell mateix, Un amb la Font, mostrant i irradiant una perfecta salut. La gent se’ls hi aproparà i s’adonaran que els temps han canviat i que ells necessiten anar i dirigir-se cap a la seva divinitat: el camí cap a la Il•luminació, Sanació, Perfecta Salut i l’Amor, el creador de tots els miracles. Ells seran qui començaran atraure a la gent, fent que la resta de mecanismes relacionats amb la vostra salut i benestar s’hagin de replantejar la seva continuïtat. Hauran d’adaptar-se als nous temps i seran els seus seguidors per a aprendre com actuar en els nous temps. Les consciències despertaran com no ho havien fet fins aleshores, i aquells que fins ara parlaven en la discreció i a una minoria seran reconeguts i Mestres dels nous temps. Parlaran a multituds i les seves vides seran de servei a Déu i vivint en la prosperitat. De tot tindran per el seu camí, necessitats, i fins i tot, desitjos. Seran Font de Prosperitat, Saviesa, Consciència i Amor. Seran el Cel a la Terra.
- La seguretat social haurà de canviar, doncs.
- S’adonaran que es necessita alguna cosa més que medicaments per a restablir la salut i començaran a plantejar-se si incloure altres aspectes en el sistema sanitari. Ells tindran molt a dir (els Mestres dels nous temps). Amb el temps se’ls escoltarà i veuran la possibilitat de fer modificacions a la sanitat en relació a com s’està fent ara en els vostres temps. La seva paraula cada vegada tindrà més força.
- Que sàpiga estar en el lloc adequat i el moment oportú perquè així sigui.
- Així serà, perquè el Pare així ho vol. Aquesta és la seva Voluntat.
- Amén. Al•leluia! Al•leluia! Al•leluia!
- Així és i serà.