dilluns, 29 d’agost del 2011

Nova activitat

Hola a tots/es!

Ja acabant l'estiu em dirigeixo novament a tots vosaltres per a informar-vos d'una nova xerrada - presentació del Seminari "Connexió Divina", les jornades que canvien a tots aquells que hi asisteixen.

L’obertura del cor permet sentir la divinitat que cadascú és, i quan això succeeix, la transmutació en el Déu que cadascú és, permet veure, sentir i obrar segons la naturalesa que som. Llavors, tot és possible.
El Sanador i el Mestre interiors es manifesten.

Presentació del Seminari a càrrec d’en Jordi Morella, creador del mateix, equilibrador, canal i Mestre Espiritual.
La asistencia es gratuïta.
La xerrada es farà en el centre Darsana de Granollers, situat al c/Bruniquer 1-3, baixos.
S'iniciarà a les 20h. del divendres 9 de setembre.

US ESPEREM!!!

Si voleu que les activitats que us vaig anunciant es realitzin a la vostra població, centre, associació o lloc de treball, em podeu enviar un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com

Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies per la tasca que fas! La dedicació i constància...la fidelitat a la teva missió, són admirables. Més en un present com el que tenim, on moltes vegades el vent sembla bufar en contra de les paraules certes, que queden amagades entre tanta cridòria i distraccions materials. No és que a la gent no li importi, és que no saben que és fonamental, vaja, no ho saben conscientment....tot arribarà! poc a poc es va despertant. A mi m'agradaria que tots aquests temes tant fonamentals fossin temes freqüents en les conversacions amb l'altra gent, però la realitat és que per desconeixement o vergonya de semblar ves a saber què s'en troben pocs d'esperits que parlin per boques humanes. És el teu cas, ànims, hi ha moltes portes per obrir. Una abraçada de Llum.