dilluns, 14 de març del 2011

Recordatori


Us recordem que aquest proper cap de setmana realitzem un nou Seminari sobre “Connexió Divina – La Sanació del Ser” a Cardedeu (Barcelona).
Tots els que estigueu interessats en assistir-hi podeu trucar al 938455556, o passar-vos pel propi centre LA FONT situat al c/ Hospital 4 de la mateixa població.
Els nous temps ens porten a donar els passos definitius perquè la divinitat que hi ha en cadascú de nosaltres pugui ser manifestada, deixant que el Sanador i el Mestre que tots portem a dins puguin mostrar-se per a poder sanar i crear, no només nosaltres mateixos, sinó també als altres i portar la vida que volem, fent entre tots, el món tan anhelat i poder portar a terme el què hem vingut a fer.
El Seminari serà els dies 18, 19 i 20 (divendres, dissabte i diumenge) d’aquest mes de març. Els matins de 10h. a 14h. i per les tardes de 16h. a 20h.
Tenir la “clau mestra” de l’equilibri i la felicitat de la nostra vida ens permetrà viure segons la nostra veritable essència. Només el millor podem esperar.

US ESPEREM!!!

(Si vols que el Seminari es realitzi a la teva població o centre, envia un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com )

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.