dijous, 17 de juny del 2010

A vosaltres, estimats germans

A vosaltres ens dirigim, estimats germans.
Que les energies del nostre missatge arribi a tots amb l’Amor y la Llum de la Llar de qual tots procedim.

El planeta s’està desprenent de la seva pell. Com una serp la muda, així vosaltres també us despreneu d’una vida i una manera de ser per a donar pas a una nova humanitat.
El nostre món y el vostre cada vegada estan més a prop. Les vostres vibracions ara, són més semblants amb les nostres. El vostre món es desprèn de la densitat en la qual ha estat abraçat durant segles. Un nou caminar està manifestant-se en el vostre camí. Un nou ser està emergint de la ignorància protagonitzada fins el moment. Res serà com el que va ser. Res serà com ara. El despertar d’un nou dia, d’un nou cel està apareixent en la vostra existència.
Els que ens trobem en aquesta dimensió estem emocionats pels canvis que han de succeir en el vostre planeta y que ja han començat a produir-se. Una nova consciència apareix en el nou ser humà. Molts de vosaltres que heu obert el vostre cor heu rebut la bona nova i esteu vivint els seus efectes en el present. Aquest ser despert no tem l’ara i és conscient del que s’apropa en el vostre planeta i la humanitat. Els cors badallen del seu adormilament i comencen a ponderar en la vida de tots aquells que us heu obert a les noves energies.
Un gran canvi està succeint en cadascú de vosaltres. Alguns ho interpreten com la desaparició de la tranquil•litat, mentre que d’altres com tu, com un senyal de la construcció de la Nova Jerusalem.
El món que viviu transmutarà la seva essència, la seva manera d’actual des de lament per la del cor. Encara que hi hagi focus de resistència a la Terra, al final es realitzarà la Voluntat Divina en vosaltres. Us unireu i establireu un nou ordre mundial, una manera diferent de regir els països. Nous governants regiran els alts càrrecs de les nacions. Aquests nous sers, amb la seva Llum i connexió amb les altes esferes de la Llum, arribaran a tots els que es trobin sota la seva ordre. La seva bondat, tolerància, amor i consciència faran que el vostre món reneixi de les cendres en les quals us trobareu.
Una purificació d’alt grau s’està produint en aquests moments en les ànimes que habiteu la vostra dimensió. Aquesta transmutació és necessària per a poder viure en pau i des de l’amor en aquest nou món cap el qual us dirigiu.
No temeu. Només aquells arrelats en el passat veuran com la tempesta del present els sacsejarà fortament volent mantenir la seva rigidesa. Sigueu com el junc i el bambú, que sent forts, flexibilitzaran la seva presència davant les suposades adversitats que semblen viure. Mantenir-vos ferms en el vostre interior. Escolteu el vostre cor que ell us dirà en tot moment què haureu de fer per a no deixar-vos portar per la incomprensió de la foscor.
Un món nou està emergint de les profunditats del ser humà. Un món on l’essència de cadascú podrà manifestar-se lliure i plenament en el nou espai on s’ubicarà.
No temeu, estimats germans. No temeu per no conèixer, alguns de vosaltres el per què de tot el vostre present. Confieu. Confieu i tingueu fe que tot el que està succeint i succeirà, té un fi diví. Tot el procedent del Pare prové de la seva mà amorosa. Agafeu-la i no temeu deixar de ser el que heu estat sent fins ara. Deixeu-vos anar perquè les aigües dels nous temps us portaran al gran llac de la “germanor blanca” on cadascú de vosaltres podrà manifestar la seva divinitat. Deixeu que tot sigui. No temeu perquè nosaltres estem amb vosaltres. Crideu-nos quan ens necessiteu i obriu els vostres cors perquè ens puguem comunicar amb vosaltres. Qui us escriu aquestes paraules sap de la importància de ser Un amb nosaltres, els vostres germans de la Llum, com ell ens diu. No temeu. Confieu. Obriu els vostres cors i deixeu que el Pare guiï les vostres vides i nosaltres puguem portar a terme allò que hem vingut a fer amb vosaltres. Som part de vosaltres, i com a família, volem el millor per a vosaltres i el vostre món. Per això hem vingut al vostre planeta, i encara molts més arribaran durant els propers anys, perquè la vostra llum cada vegada il•lumina més l’univers en el qual ens trobem.
Un nou ser humà està naixent i tu ets un d’ells. Deixa que la resurrecció sigui en tu. Nosaltres estem i estarem al teu costat. Res heu de témer.
Per a finalitzar us volem dir que la Llum que desprendràs obrirà els cors de qui estan al teu costat i les portes que fins ara han estat tancades, començaran a obrir-se.
Ets un de nosaltres, estimat germà encarnat. Et vas oferir voluntari/a per a materialitzar la Voluntat del Pare aquí en aquest planeta allunyat de l’univers per què tot pugui seguir el seu curs, però el vostre despertar ha cridat l’atenció d’altres vides del firmament. Sou ànimes infinites i perfectes, plenes de Llum i Amor.
La Llum crida a la Llum, per això estem aquí amb tu.
No estàs sol/a ni ho estaràs. La nostra unió és forta, o potser ja no te’n recordes de quan estaves aquí amb nosaltres? És l’hora que la Família es reuneixi.
Amb tot el nostre Amor i servei al Pare, Creador de tota Vida, que la consciència sigui en tu.