dilluns, 14 de juny del 2010

Comunicat de properes activitats de cara a l'estiu


Us faig saber, que per a aquest estiu estem preparant, de cara al mes de juliol, una “Escola d’estiu”, i per a l’agost “unes vacances diferents”, per al vostre benestar i l’evolució de la vostra ànima.
La setmana vinent, en aquest mateix blog, se us donarà la informació de cara el mes de juliol, i en relació a l’agost ja se us informarà més endavant; tot i així, aquells que estigueu interessats o vulgueu informació sobre aquestes propostes, podeu trucar al centre DARSANA de Granollers (Barcelona) 938795217.
En aquest mateix centre se us recorda que el dia 18, dijous a les 20h. es farà una Meditació amb els Àngels, i el dimarts 22, una sessió de Meditació i Relaxació a la mateixa hora. La aportació per assistir-hi és d’11€ cadascuna.

Si voleu que les activitats de l’Escola d’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència es facin en la vostra població, podeu trucar al 606098752 (Jordi), o escriure un e-mail constant el vostre interès, la informació que voleu saber i un nombre de telèfon a emaeljordimorella@yahoo.es


“Només existeix un sol moment, i és aquest”


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres