dijous, 3 de juny del 2010

Vers la Resurrecció




Els passos del nostre caminar ens porten constantment a un encreuament en mig de l’Ascensió on has de prendre la decisió adequada per a no allunyar-te de la teva essència. Són moments de connectar i manifestar la nostra integritat. Som sers vivint una realitat que no coincideix amb qui som realment. Durant anys hem estat portats per la força del passat, però ara, la nostra ment racional sembla estar debilitant-se, degut que el cor comença a recuperar el seu espai dins de nosaltres.
Cada decisió ens porta a una nova vida en relació al present. Pot ser de major o menor benestar, segons els barems amb els quals s’ha pres la iniciativa d’agafar un camí o altre.
Constantment estic en contacte amb persones on les seves vides han donat un gir immediat, o bé van notant que el que va ser ja no és, i es té unes sensacions conforme molt aviat es produirà un Gran Canvi en les seves vides.
Així serà. Les percepcions que estan tenint són fruit de l’obertura del seu cor i de començar a deixar-se anar segons els esdeveniments de la seva vida. Durant anys s’ha anat a contracorrent, com els salmons, que van riu amunt per a posar els ous. Quan més ens mantinguem amb els nostres ideals intentant que tot el que ens envolta s’adapti a ells, major esforç haurem de fer per a mantenir la serenitat, la calma, la tolerància i el benestar interior. És veritat que sembla que el món està boig i que tot es rebel•la i la foscor estigués demanant pas, però només és la darrera desesperació per a fer-se veure i poder manifestar-se en aquest planeta on els nous nats ens porten la seva llum, la seva força espiritual i el seu amor. La seva consciència és superior a la dels seus primogènits, enlairant les energies del nostre estimat planeta, instaurant unes energies de major vibració a la de fa pocs anys.
Els temps canvien, i per a això, no podem prendre les decisions basant-nos amb les mateixes premisses d’anys enrere. Els nostres pilars necessiten renovar-se i re estructurar-se per a poder continuar existint en pau i harmonia en aquesta nova era: La Era Crística. Per què Déu en tu pugui manifestar-se necessita d’un nou cos, una nova ment i una visió i actitud diferent davant la vida a com has estat vivint en el passat.
Viure crísticament és deixar que el cor et parli, l’escoltis i portis a terme allò que et dicti.
Viure crísticament és despertar la teva consciència, despertar de la somnolència espiritual i començar a auto conèixer-te. Llavors t’adonaràs de qui ets en veritat i no qui et creus qui ets. Això comporta a veure clar què és la vida i el sentit d’ella. Llavors el nou ser que hi ha en tu demanant pas podrà manifestar-se per a mostrar al món la teva veritable essència.
Viure crísticament és viure des de l’amor, l’acceptació i el cor. És tenir la fortalesa de ser tu, de permetre que la teva divinitat es manifesti, perquè tu ets Déu.
Els temps actuals ens porten a plantejar-nos tota una sèrie de preguntes, qüestions i aspectes relacionats amb la nostra vida. Els nostres sentiments i emocions estan activats, i en algun moment, hem de tenir la fortalesa i la fermesa de no deixar-nos emportar per les mogudes interiors degut a la instauració de les noves energies. Les teves energies, les que has estat emprant durant tots aquests anys ja estan obsoletes. Necessites renovar-te i deixar que els nous temps, l’Era de l’Amor i la realització pugui ser en tu i la teva vida sigui un exemple dels nous temps.
El planeta et necessita perquè només tu ets capaç de portar a terme allò que només tu pots donar-nos, i a la vegada, ajudar a la humanitat.
Ha arribat l’hora de llençar-te al buit confiant que tot serà. Confia i deixa que el món de la Llum sigui en tu. Els nous temps obren les portes del món espiritual perquè tu, com a ser espiritual que ets puguis prendre contacte amb els teus germans de la Llum, els àngels, els teus guies i altres sers d’alta vibració. Tu ets uns ser complert, o potser encara no t’has adonat i no ho saps? Tu ets un ser perfecte i diví, que no ho sabies? Ara és l’hora de mostrar tot el nostre resplendor i estar preparats perquè aviat succeiran coses en les nostres vides, per a aquells que ja porteu temps treballant-vos.
Una nova vida us espera als vostres peus. Allò que volíeu, a partir d’ara pot ser el moment per a què es faci realitat. Tot depèn de la teva predisposició i preparació. Has obert el teu cor? L’escoltes i fas allò que et dicta? Obra’t i prepara’t pel Nou Món. Ens dirigim a ell. Està trucant a la nostra porta. L’has oberta, o al veure que no el coneixies li has negat l’entrada? No tinguis por i deixa que l’Amor sigui en tu. Confia, germà/na. No temis i allunya de tu les pors que puguis arribar a tenir. Allò que va ser, ja no serà. Vols continuar menjant de les restes que ahir vas tirar a la brossa? Un nou aliment se t’està donant. Agafa’l, accepta’l perquè alimenta el teu esperit i el teu cos. El manà que se us dona prové de la Font Amorosa de la qual tots procedim. Deixem que ens alimenti. Posem la nostra vida i tot el nostre ser a les seves mans. Confia. Res has de témer, encara que la teva situació sigui la que sigui. Tingues fe i sent l’amor en tu. Només des de l’Amor la teva vida pot sentir la felicitat i atraure-la cap a tu. L’Amor obra miracles. Tu ets un miracle de l’Univers, i tots ens beneficiem de la teva presència en aquest món limitat de la forma. No et confonguis. Deixa que els ulls del teu cor et mostrin la Veritat de l’existència. No deixis que la teva ment et guiï. Ell està en connexió amb la teva saviesa interior, amb la teva divinitat. Deixa que ella es manifesti en tu.
Que l’Amor i la Pau t’acompanyin en el teu caminar, i en el moment de decidir, que sigui el teu interior qui et parli, no la teva ment.
Tot va bé. No temis. Tot va bé.
Estàs sent protegit/da.
Una abraçada.