dijous, 6 de maig del 2010

L'hora del cor

Quan em llevo al matí i em poso davant l’ordinador per a començar el dia, miro per la finestra i veig la bellesa del lloc on em trobo. El poble en el qual visc sembla prendre sentit en el sender del meu procés. Els meus ulls contemplen el perfecte ordre de la natura i la meva pell sent la brisa i les energies del nou dia. Tot sembla brindar-se a un convit per que el meu ser s’endinsi a les noves oportunitats que el nou sol il•luminarà davant els meus peus.
Gaudeixo amb cada present, no havent més moment que l’ara. Visc en ell i em deixo portar obrint el meu cor per a discernir cada pas donat i oportunitat presentada oferint-me el seu regal. El dia està ple de regals, molts d’ells quasi imperceptibles, però per a aquells que veuen la llum de les seves presències enlairen la seva essència cap a l’Ascensió.
En el silenci del matí i el despertar de cada nou jorn, la meva ànima es regenera i sent la plenitud de la meva existència i la presència de tot el que es veu. En aquest estat interior el cor pren el paper que li correspon. Tot flueix. Tot està en ordre. Tot està en el seu lloc.
Els nous temps ens empenyen a prendre decisions, però la major de totes, i en aquests mesos d’abril i maig, a acceptar que la nostra vida es recol•loqui en el lloc que li correspon. Tot és moviment en el nostre entorn i el planeta. Més que mai necessitem reafirmar-nos nosaltres mateixos per a encarar els temps propers que se’ns apropen.
Molts de nosaltres estem preparats per a fer front als moviments que la humanitat i el planeta ha de fer. Molts de nosaltres hem estat treballant per a adquirir més Llum en el nostre ser per a poder donar de la mà a tots aquells que veuen com la vida ja no es com abans i tot sembla enfonsar-se.
És l’hora d’obrir els nostres cors perquè l’hora del cor és aquí. Ha arribat el moment de relacionar-nos amb el cor i no amb la ment, per a unir-nos i apropar-nos els uns amb els altres i créixer junts, creant un ser humà unit i fort, ple de Llum i Amor.
El planeta es dirigeix cap a la reconciliació i la pau, però perquè així sigui, necessitem que el nostre cor prengui el protagonisme que li correspon.
Ens mantindrem forts i arrelats als nous temps, sense por i ben arrelats si connectem i sentim la força de l’amor que hi ha en nosaltres, i el nostre cor és el motor i altaveu del nostre nou caminar.
Varem néixer en una dualitat que es va fonent cada vegada més pel procés d’enlairament de la nostra ànima. El prendre consciència de qui som en veritat ens permetrà despertar la nostra consciència i obrir-nos pas entre les tenebres de la nostra educació i acceptació de les seves creences. Obrir el nostre cor ens permetrà discernir la veritat del que vivim i som.
Ha arribat l’hora de relegar a la ment a un segon terme per a donar pas a la nova era: L’Era del Cor, la de l’Amor, la de la Unió i Ascensió del ser humà. Despullar-nos de la pell del vell ser és part fonamental per a arribar a manifestar al nou ser que hi ha dins de cadascú de nosaltres, i aquest nou individu, pertanyent a la nova raça humana, sent, actua i veu des del cor.
L’hora del cor ha arribat.
Escoltem-lo i fem allò que ens dicta perquè allò que ens xiuxiueja, i moltes vegades en veu alta i ferma, és la directriu pel nostre major bé i el de tots.
Només una persona que viu des del cor pot fer unir a tot un poble i una humanitat, ansiosa de tenir pau i sentir l’amor en cada inspiració que realitzi en el seu caminar.
La bellesa, l’amor, el fluir, el sentir i el sentir-se un amb els altres provenen del major regal que la nostra divinitat ha pogut arribar fer-nos: el nostre cor. Obra’l i deixa que ell et porti i t’obri les portes del teu fluir i la teva realització.
Els temps que ens trobem requereixen que les nostres obres manifestades siguin les del nostre cor, aquesta part més intuïtiva, amorosa i sàvia que el ser humà arrecera en el seu interior.
La nova era convida que el ser humà obri el seu interior per a mostrar la fortalesa del seu esperit i deixar que la seva majestuositat, la seva Llum i Amor il•luminin i abracin al nou mon amb els sers que el comparteixen.
La pau és possible des del cor.
El veritable amor es manifesta des del cor.
La veritat de la vida sorgeix del cor.
No creus que ha arribat l’hora d’obrir-lo i escoltar el seu missatge i les seves dolces paraules per a arribar a materialitzar allò que has vingut a fer?
Una nova vida està trucant a la porta. No tinguem por de deixar ser qui érem fins ara per a donar pas al veritable ser que donarà sentit a la nostra vida i sentirà la connexió amb la nostra Llar espiritual, sent Un amb Tot, amb Tots i amb Un mateix.

Des del fons del meu cor, que la Pau i l’Amor siguin en tu.