dilluns, 17 de maig del 2010

Escola d'Autoconeixement i el Despertar de la Consciència


L’Escola d’Espiritualitat és l’Escola d’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència, un espai on es donen les claus per a obrir l’enteniment de l’existència, el recordar qui som realment i del per què de la vida. Unes sessions, trobades, cursos i tallers per a connectar amb el nostre potencial interior i despertar al veritable ser que som.
L’Escola de l’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència facilita a tots aquells que desitgin caminar cap a la seva divinitat, que el ser amorós i savi que hi ha en ell/a pugui ser manifestat. Per aquest camí s’haurà d’obrir el cor, i a través d’una actitud oberta i una sèrie d’exercicis i coneixements transmesos i aplicats en cadascú, podrem arribar a escoltar la veu del nostre cor, la veu de la saviesa, per a saber què fer a cada moment de la nostra vida i quin camí seguir a cada decisió presa o a tenir present.
Controlar la nostra ment i aprendre a escoltar el nostre cor, permetrem que l’amor sigui en nosaltres, obrint la porta del ser espiritual que hi ha en cada un de nosaltres i aconseguir viure i ser segons la nostra voluntat.
Quan més ens coneguem, més deixarem enrere el patiment, el neguit, els mals entesos, les preocupacions i els dubtes, perquè el ser d’alta vibració que podrem arribar a ser demanarà pas per a ser expressat.
Som molt més del que els altres veuen de nosaltres i ens veiem al mirall. Darrera de la vestimenta física hi ha un ser de Llum, Amor i Etern.
L’Escola d’Autoconeixement i el Despertar la Consciència ens permetrà entendre el per què de tot el que passa al planeta Terra i a la nostra vida. Vivim en una Gran Escola per a l’evolució de la nostra ànima. Amb la predisposició adequada i veient-ho tot des dels ulls del nostre cor, arribarem a adonar-nos del veritable contingut alliçonador que hi ha en cada fet, cada situació que veiem, vivim i se’ns presenta.
Entendre’ns nosaltres és entendre la vida. Quan més ens coneguem, més coneixerem el motiu pel qual es viu el que es viu.
Tot es troba dins d’un Gran Pla Diví. Tu ets part d’ell i cadascú de nosaltres també. Saber què has vingut a fer, et permetrà no perdre tant de temps, tanta energia i t’estalviaràs molts mals de cap, preocupacions i tensions, perquè llavors, sabràs.
Algunes de les activitats (cursos, tallers, trobades) de l’Escola són:

Qui sóc jo? (curs de 9 hores)
Sanació emocional (sanació del passat) a través de l’escriptura (curs de 10h.)
Control mental (curs de 9h.)
La paraula i els canvis (curs de 9h.)
Els somnis (curs de 12h.)
Viure Conscientment (curs de 6h.)
La Mort (curs de 7’5h.)
El Nen Interior (curs de 7’5h.)
La Llei d’Atracció (4’5h.)
Trobada amb els Àngels i el Gran Pla Diví (9h.)
Reiki: 1r. Nivell, segon i Mestria (tot un dia cada nivell)
Meditacions amb els Àngels
Trobades de Puresa Espiritual
Sessions individuals (caldrà demanar hora amb anticipació):
o Reiki
o Neteges energètiques a persones, cases, botigues, centres,....
o Equilibri de xacres
o Autoestima, automereixement, autovaloració, malestar en general,....
o Equilibri total del ser
o Desbloquejos d’altres vides
o Sanació de la consciència cel•lular
o ......
• ......


Hi ha la possibilitat de poder-les fer en cap de setmana.
Si voleu que aquestes activitats es realitzin en la vostra població, i voleu que vingui a fer-les al vostre centre, escola o associació, truqueu al 606098752 (Jordi), o bé enviar un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es constant un nombre de telèfon per a poder-nos posar en contacte amb vosaltres si calgués.
Actualment, les activitats de l’Escola d’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència es realitzen en la província de Barcelona: a Granollers i a Cardedeu,
Si voleu més informació podeu trucar al telèfon anteriorment nombrat o enviar un correu electrònic a l’adreça també anterior.

Una nova etapa comença pel nou ser humà que vol mostrar el veritable ser que hi ha en ell, on les consciències desperten i els cors agafen el protagonisme que els correspon.

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.