dijous, 8 d’abril del 2010

Energies subtils


El ser humà és energia permanent emanant una vibració o una altra segons el seu estat interior i el seu nivell d’evolució. La vibració que es desprèn és el tipus d’atracció que omplirà la seva vida.
Hi ha tanta energia subtil no visible als nostres ulls físics! Hi ha un món ple de vida, de diferents vibracions disposades a apropar-se i unir-se a aquelles que són semblants o iguals a les seves. Quan un cos deixa de bategar, la seva energia queda disposada a seguir el seu camí, bé seguint la direcció de l’ascensió, bé atrapada en la nostra dimensió volent continuar la seva voluntat a través dels humans d’energies més dèbils.
Existeixen energies de diferent vibració. Podríem dir que de tres tipus, sent les més denses, de baixa vibració, les que s’alimentés de la dualitat del ser humà que no vol adaptar-se als nous temps i que el seu cor es troba tancat pel dolor patit al llarg de tota la seva existència. Del ressentiment, dolor, pena, infravaloració i pors s’alimenta aquesta energia de baixa vibració, trobant-me-les adherides a les persones desequilibrades i en ambients poc nets a nivell energètic, o en llocs on el desamor predomina. La falta d’autoestima atrau a aquestes energies o entitats procedents del món subtil de la denominada foscor, anant a elles, totes les ànimes o energies plenes de temor, remordiments, culpabilitat, dubtes, desconcert o pors en general. A vegades entro en centres o domicilis i es troben allà, alimentant-se de la inestabilitat del lloc o de la falta de poder del qui l’habiten.
Hi ha un altre tipus d’energies, a les quals jo denomino benèvoles o grises, però que no són de llum pròpiament dites. D’aquestes, al llarg de la meva experiència m’he anat trobant i a vegades fan dubtar a aquells que capten les seves vibracions perquè veuen que, per un costat ajuden a algú, però n acaben de ser del tot lluminoses. És cert que el món de les energies és un món on, a l’igual que en el món terrenal, humà, hi ha diferents tipus de vibració. Aquestes vibren una mica més alt que les primeres, però tenen una limitació en elles degut que la seva benevolència no és desinteressada. Són entitats, energies, que no han acabat de transcendir cap a la Llum i volen ajudar als humans, però amb dominància, amb un interès pel seu ego. Se’l fan propi i aquell ser “és per a ells, els pertany”, perquè la seva tasca els fa sentir-se importants i els fa augmentar la seva vanitat i ego. Aquestes entitats necessiten alimentar-se de la poca decisió de qui ajuden. El que fan, en el fons, és dominar-lo i ordenar-li el que han de fer. Ells són els seus dirigents per a fer en tot moment el que ells volen, quan ha de ser el ser humà qui ha de dirigir i decidir en la seva vida. Quan aquest es recolza massa en “ells”, no sent capaç de decidir per sí mateix, és que hi ha una dominància i supeditació per part del ser terrenal. Li fan fer el que ells creuen que ha de fer, i no sempre els seus “consells” són del tot amorosos, sinó per un interès persona. El ser humà, llavors, queda anul•lat fent cas, en tot moment, el que segons ell, li dicten. Va perdent el seu poder amb el temps.
Finalment hi ha un tipus d’energies que són d’alta vibració i estan al servei de la Font Creadora i Amorosa de la qual tots provenim. Aquestes són etèries i pertanyen al món de la Llum. Són sers al servei de Déu que es troben en la nostra dimensió per a ajudar a enlairar les vibracions de la humanitat. Ajuden als sers humans a seguir el seu camí cap a l’Ascensió, cooperant amb ells i respectant el seu procés d’evolució.
No imposen ni dicten la seva voluntat, sinó que acompanyen al ser encarnat en el seu camí cap vers la seva divinitat. Aquestes darreres entitats són d’una Llum brillant i intensa. Haig de dir que hi ha de diferents lluminositats i intensitat segons el grau de vibració d’elles, però la seva funció és ajudar al ser humà, no a dictar-li el que ha de fer en tot moment. Donen prioritat a la presa de decisió del ser, deixant-li visqui el seu procés segons les seves decisions. No intervenen a no ser que els hi demanem i els seus “consells” sempre són en benefici nostre i de la humanitat. Fins i tot, a vegades, no intervenen quan nosaltres els hi demanem per a no interferir en el nostre lliure albir i l’evolució de la nostra ànima. En relació a les segones energies que he nombrat anteriorment, aquestes intervenen segons el seu parer, no sempre segons el Pla Diví de la persona.
Els d’aquesta tercera classe, cooperen amb nosaltres, no ens imposen. Ens acompanyen i deixen que nosaltres prenguem les nostres decisions. Saben que som sers perfectes i que som capaços de decidir en la nostra vida i estem preparats per a seguir el nostre camí cap a l’evolució de la nostra ànima. No sempre ens contesten quan preguntem, en canvi, sí ho fan les entitats grises. Creuen que elles sí que saben i no sempre ens valoren.
Hem d’estar atents a la seva actuació en nosaltres. Les primeres ens anul•len. Les segones ens dominen però ens empenyen a avançar segons els seus interessos, sovint, i les terceres ens estimen profundament d’una manera desinteressada, pura i incondicional, respectant el nostre ritme d’evolució i col•laborant amb la Voluntat Divina, no així les dues primeres, que d’alguna manera ens frenen del tot o parcialment.
Estem envoltats d’un món subtil ple de diferents tipus d’energies. Hi ha de major a menor vibració, o al revés, dins de cada grup, però no hem de témer, perquè nosaltres som qui donem l’ordre d’atracció d’unes o altres segons el nostre nivell de consciència i amor.
Som Llum i Amor, però degut que estem vivint en una experiència terrenal no tots recorden qui són realment. Energies iguals s’atrauen, segons una llei de l’univers. Segons tu ets, del mateix atraus.
No s’ha de tenir por del món més dens a la nostra vibració, perquè la Llum allunya i fa desaparèixer la foscor i la densitat s’allunya i res té a fer amb l’alta vibració. Som sers espirituals. Som sers perfectes i purs. El nostre naixement ens va portar a una dimensió plena de limitacions per les seves creences i convencionalismes socials i culturals, i això ens va limitar. Ens varem identificar amb allò i amb el temps no hem entès perquè la vida no ens ha somrigut. Bé, sabent-ho ara, és qüestió d’alliberar-nos de tot això i perdre les pors i allunyar a l’ego de la nostra essència. Llavors tornarem a connectar amb la nostra divinitat. Aquesta és una de les nostres finalitats a l’adquirir el cos que tenim per a enlairar la nostra ànima. En el camí de l’autoconeixement arribarem a adonar-nos qui som en veritat i no qui ens pensem que som per com ens han fet.
Som Llum i Amor, i allà on es trobi una ànima evolucionada, res poden fer cent entitats de la “foscor”. L’Amor et protegirà vagis on vagis. L’Amor és l’energia de més alta vibració existent en l’univers i tu, ets Llum i Amor.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.