dijous, 11 de març del 2010

Trucant a la porta


Els temps de l'obertura, de la separació que fins fa poc ens separava del món espiritual, del món de la Llum, truquen a la porta perquè ens disposem a rebre a tots aquells sers i ànimes conegudes per la nostra essència de temps remots, que quan junts sentíem l'amor de la creació a Casa.

Durant anys i existències hem ignorat la majoria dels sers humans una vida que es troba entre la nostra i que en moments puntuals hem pogut sentir la presència "d'algú" estant sols en un espai físic, o bé una companyonia invisible envoltats de multituds. Potser molts de vosaltres heu tingut la sensació com si us toquessin l'espatlla o us abracessin quan estaveu asseguts, relaxats al vostre llit o sofà de casa.

Ens trobem en nous temps on cada vegada hi ha més sincronicitats en les nostres vides i les persones que ens envolten, ens parlen d'inquietuds espirituals, d'àngels o guies espirituals. La xarxa informàtica conté cada cop més webs i blogs relacionats amb els "nostres acompanyants de la Llum o de Mestres Ascendits."

El que us puc dir és que no estem sols, amb l'existència d'un món paral·lel al nostre i beneficiós per a la nostra ànima i el nostre procés d'ascensió.

Amb els anys he anat recordant i sentint aquests sers amorosos que ens acompanyen des del nostre naixement i són al nostre costat fins que la nostra ànima doni un pas més en el seu camí d'evolució en una altra dimensió, tot i així, Ells continuaran sent amb nosaltres.

Som part d'una energia amorosa, de la qual l'univers ha estat creat. Som molt més que un cos, i la nostra biologia sovint ens confon. Quan connectem amb el nostre interior i ens adonem de la nostra veritable naturalesa, llavors obrim el nostre cor i les nostres percepcions s'estenen per a percebre allò que és i existeix. Quan anem al nostre interior, entrem en la veritable realitat de qui som. El camí de l'autoconeixement ens permet obrir la ment i el nostre potencial espiritual, i quan més siguem nosaltres, en el sentit d'obri el cor, escoltar la seva veu i conèixer-nos, més ens adonarem del veritable món on vivim i de l'existència del cel entre nosaltres.

No estem sols. Contínuament estem acompanyats, i fins i tot ara, mentre estàs llegint aquestes paraules estàs envoltat de sers que t'estimen, et respecten i volen el millor per a tu, esperant un senyal teu per a actuar al teu favor i puguis arribar a materialitzar allò que has vingut a fer. Vens de l'amor. Ets amor i tornaràs a la teva veritable llar quan deixis aquest cos. Tornaràs a l'amor, però no perquè t'hagis allunyat d'ell, sinó que llavors recordaràs perfectament qui ets tu, perquè sentiràs l'amor de la creació en tu, perquè tu ets amor i sempre ho has estat, malgrat no recordaves o estàs oblidant que així és.

Sers divins com tu; sers angelicals i amorosos com tu, et recolzen en aquest camí que estàs seguint, estimada ànima en procés d'ascensió. Dóna't permís per a rebre l'amor que Ells estan esperant fer-te notar. No estàs ni has estat mai sol, malgrat que per moments així et sentissis. Res més lluny de la realitat. No perquè els teus ulls físics no puguin "veure", no vol dir que Ells no hi siguin. Què tal si t'asseus una estona en un lloc còmode (no estirat a poder ser, al menys de moment), i dius en veu alta que "t'abracin"? Espera una estona i sent. Notaràs les seves presències, i fins i tot, aquestes abraçades que tant necessites. Potser no, però sí una gran sensació de pau i serenitat momentània. Són Ells que t'abracen.

Obra'ls la porta i deixa'ls entrar a la teva vida. Fes-los partíceps de la teva quotidianitat. Parla amb Ells i sent-los perquè el seu amor és gran cap a tu i la humanitat.

Els que encara no heu obert la vostra porta donant el consentiment a les seves presències a les vostres vides, no sabeu el benestar que obtindreu i l'ajuda en els moments crítics! Les sincronicitats començaran a aparèixe i veureu com la vostra vida es dirigeix, cada vegada més, cap a la vostra voluntat.

Ells i tu sou un.

Vivim en temps on el vel de la separativitat s'ha obert, de manera que cada vegada hi ha més entitats espirituals que van arribant al nostre planeta per a ajudar al ser humà. D'arreu arriben, i sempre amb una missió: ajudar al ser humà a recordar qui és i poder portar a terme allò que ha vingut a fer segons la Voluntat Divina.

No estem sols, i res heu de témer perquè el Cel és al nostre favor. Tu ets part d'aquest cel. Deixa que la família espiritual es reuneixi. Venen a tu per a estar tots junts. Obra la porta del teu cor i la teva vida perquè Ells puguin gaudir de la teva presència i actuar conjuntament en allò pel qual vas respirar per primer cop.

Ha arribat l'hora d'obrir-nos del tot per a recordar qui som i deixar que la resta de la família sigui amb nosaltres. Tu ets un ser diví, estimat àngel, encara que potser no recordis qui ets en aquests moments. Busca la calma i la pau dins teu i a Ells trobaràs. Sempre hi són, però necessiten que t'obris per a poder-te parlar i tu els puguis escoltar. El teu cor, aquí, té molt a veure.

Deixa que Casa sigui en tu. No hi ha lloc més amorós i de plenitud que estar on pertanys. Ves al teu interior i veuràs el resplendor de tots aquells que són amb tu, començant per la teva pròpia Llum, perquè tu, alhora, els il·lumines.

Obra't per a rebre'ls!


Que l'Amor i la Pau siguin en tu.