dilluns, 28 d’abril del 2008

Col·laboració a Ràdio Premià de Mar

Aquest de maig en el qual entrarem, la col·laboració radiofònica que faig mensualment a Ràdio Premià de Mar es realitzarà el proper dia 8 a les 20h., com sempre, després de les notícies de la ràdio. Per a aquells que vulgueu escoltar-la però no pugueu en directe, us recordo que podeu sentir-la des d'aquest blog a partir del dia següent, quan vosaltres vulgueu, clicant a l'apartat de col·laboracions a Ràdio Premià de Mar.
El teme que es tractarà serà: "La violència".

Que passeu una bona setmana i que l'amor i la pau siguin en vosaltres.

dijous, 24 d’abril del 2008

Moments de gran neteja

Ens trobem en mig d’un flux energètic purificador, fent neteja en el nostre ser, una neteja a fons que extrau de les nostres entranyes més profundes, els bloqueigs i resistències arrelades en el nostre passat més dens.
La nostra dualitat ha de ser transmutada cap a l’espiritualitat, com a sers espirituals que som dins d’una biologia. Ha arribat l’hora de sublimar les nostres limitacions i fer emergir el veritable ser que hi ha en cada un de nosaltres. La humanitat es dirigeix cap a aquest fi.
Siguis conscient o no, la nova energia ens empeny a viure situacions que no sempre són agradables, però sí necessàries per a alliberar les nostres pors, emocions reprimides i part de nosaltres que es troba bloquejada a arrel del nostre passat. Sí, estimat lector, el nostre passat vol alliberar-se de nosaltres. No és meravellós el voler que nosaltres siguem nosaltres?
Part de la humanitat, y sobre tot aquella que ha iniciat el camí de l’auto descobriment del seu veritable ser, sent i veu com el seu interior està realitzant canvis i el seu entorn sembla no concordar amb el que un sent, sentint-se no identificat amb el que veu. Sembla que cada vegada més no toleri tot allò que no sigui amorós o relatiu al benestar del ser humà. És probable que sentiu uns símptomes en vosaltres que us facin sentir estranys, com trobar-vos malament. El que està succeint és que esteu netejant la vostra essència, i per a desinfectar, sanar una ferida, a vegades el dolor ajuda a alliberar-la i cicatritzar-la.
Alegreu-vos per aquests moments i no us penseu que us esteu tornant bojos o que esteu malalts pel que sentiu. Són les noves energies que us envolten i fan neteja de la vostra ànima, del vostre ser al llarg de les vides viscudes. Deixeu-vos emportar per la situació.
Potser teniu ganes de plorar sovint? Deixeu-vos emportar pel plor. Les vostres emocions arrelades y reprimides en el vostre passat necessiten alliberar-se per a instaurar la pau en vosaltres.
Potser heu perdut la gana? No os preocupeu, el vostre cos sap el que necessita en tot moment. Recordeu que esteu netejant, purificant el vostre esperit, y el vostre cos conté toxines que necessita alliberar y purificar.
Tens mal de cap sense cap motiu aparent? La teva ment està sanant els teus pensaments negatius.
Teniu ganes d’estar sols i os molesten les multituds, els sorolls i certes olors? Les vostres percepcions s’aguditzen i necessiteu tranquil·litat i allunyar-vos de tota aglomeració de gent. El que necessiteu és tornar a connectar-vos amb vosaltres, i per això necessiteu pau i connectar amb la naturalesa. Ella us ajudarà en aquest procés d’ascensió en la qual us trobeu.
La humanitat es troba immersa en una profunda neteja espiritual per que cadascú, si ho consenteix amb la seva intencionalitat, pugui arribar a ser ell, mostrant la seva plenitud espiritual, la seva veritable essència.
Ens trobem en la Nova Era, i aquesta comporta un allunyament del vell ser que havia fins ara en nosaltres i donar peu al nou ser que reclama el seu lloc en nosaltres i el nostre entorn. Ens trobem en mig d’un procés de purificació i sanació del planeta, i el ser humà es troba en mig d’ell. Per aquest motiu us sentiu estranys, diferents, on tot sembla accelerar-se i canviar. No us resistiu i fluïu. No us aferreu a l’inevitable. Quan més insistiu en mantenir un vell estil de vida, el d’abans, més patireu i menys aconseguireu. Deixeu que el nou ser que hi ha en vosaltres il·lumini i guiï el vostre caminar, les vostres decisions, i així sentireu l’amor i la felicitat en el vostre interior. Escolteu el vostre cor i ell us parlarà de la situació actual del planeta i de cadascú de vosaltres.
No penseu que us trobeu molt malament i estancats. Tot el contrari. El que us està passant a molts de vosaltres, només són els símptomes del despertar del nou ser, de la il·luminació. Ha arribat l’hora d’obrir-nos i permetre que el veritable ser que hi ha en mi es manifesti. La situació del vostre present és temporal. Passarà, perquè el vostre cos ja haurà integrat, en major o menor grau, segons cadascú, les noves energies de la Nova Era. Haureu i estareu donant un pas ferm cap a la vostra plenitud del ser que sou.
Per cert, si aneu al metge, segurament no us trobarà res físic, perquè el que us succeeix és a nivell espiritual. Conec molts casos on han demanat hora al metge, i després, aquest, indefens per no saber què li estava passant al seu pacient, senzillament li ha receptat uns medicaments pel símptoma que mostrava, sense ell saber què li passava realment. Per descomptat que, la majoria de les persones que van anar al metge i coneixien els moments energètics en els quals es trobaven, no es van prendre la medicació, i com és normal en aquests casos, una vegada passat el període de les energies presents, el malestar desaparegué.
Benvinguts al canvi! Us trobeu en un procés de purificació i neteja a fons del vostre ser. Deixeu que succeeixi, i busqueu la calma i el benestar en vosaltres mentre tot sigui. Tot passarà, i després, vosaltres us trobareu més íntegres. Haureu pujat un esglaó més del vostre procés d’evolució espiritual.
En el mes de març, i part d’aquest, d’abril, les energies estan treballant al nostre favor. Deixeu que la sanació es produeixi en vosaltres. No us alarmeu perquè no sapigueu el que us passa. Senzillament és una neteja energètica a fons de la vostra existència. A vegades la ignorància fa que apareguin els temors. Sabeu, doncs, el meravellós moment en el qual us trobeu. És essencial pel vostre procés d’ascensió. Sentiu l’amor en vosaltres. Passegeu pel camp o la platja. Aneu per a estar en contacte amb la naturalesa, ella us ajudarà a equilibrar-vos i passar per aquests moments amb serenitat i confiança.
L’any 2008 és un període de gran sanació pel planeta i tots els seus habitants. No tan sols a nivell individual, sinó també, a nivell polític. En zones del nostre planeta que actualment no hi ha harmonia i sí tensió, es veuran avanços i senyals de voler la pau i el benestar per a tots els implicats. Tot això i més, serà fruit de les energies d’aquest any. Tu, per descomptat, com a part important de l’evolució del planeta, estàs sent alliberat de tot allò que ja no hi ha raó de ser dins teu. Tu ets molt més que la identificació amb el teu passat. Ja és hora de mostrar-te al món tal com ets. Tots t’estem esperant.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dimecres, 23 d’abril del 2008

Adonant-se dels senyals


Avui, Sant Jordi, voldria regalar-vos una història, que encara que fantàstica, real. És la història de dues ànimes que s'han retrobat en aquesta vida, després de buscar-se.
La història diu així:


Una vegada, un jove mentre dormia se li va aparèixer Déu i li va dir:
- Tu seràs la meva paraula.
Ell es va emocionar tant que l’alegria vessava per tot el seu ser. Què content es va posar pel fet que Déu el triés per a transmetre la seva paraula!
Aquell jove es dedicà a transmetre tot el que Déu li deia. Parlava d’ell i ensenyava als altres a reconèixer-lo dins de cadascú.
Aquell noi havia lliurat la seva vida al Pare, però també desitjava tenir una sèrie de situacions a la seva vida actual. Va anar a parlar amb Ell i li va exposà el que volia, tenint present que el que demanava no contradeia la seva Voluntat, podent portar a terme la missió que se li havia encarregat. Ell posà la seva vida al seu servei i deixà que el guiés i el portés allà on es necessités la seva presència.
Una vegada, transmetent en un lloc allò que el Pare li deia, va adonar-se que havia una noia que li cridà l’atenció. El noi va sentir que alguna cosa li atreia d’ella, però continuà amb el que estava fent. Aquella noia l’anava veient sovint perquè assistia a escoltar-lo.
Passà el temps i la noia deixà de venir perquè ja va haver sentit el que aquell jove li havia de transmetre. Varen estar un bon temps sense veure’s, i al cap d’un parell d’anys, més o menys, el jove va rebre notícies d’ella. Un dia quedaren, i el jove escoltà a la noia com explicava el que havia rebut que li passaria al llarg d’aquell any. El noi es va emocionà. La noia continuava explicant coses que li passarien en la seva vida, i el noi va sentir com el seu cos vibrava com si hagués trobat alguna cosa que feia temps li havia demanat al Pare. Allò que sentia a través d’aquell ser meravellós que tenia davant, ell també ho va rebre, al menys, part del que se li estava dient.
Una de les coses que li havia demanat el jove a Déu, era el fet de compartir la seva vida amb una dona meravellosa, i va rebre que en aquell any la trobaria. Sabeu què? Aquella noia li va dir que al llarg d’aquell any trobaria a la seva parella. El jove també va demanar al Pare el poder viure en una casa en plena natura, en un lloc meravellós. Sabeu què? Aquella noia li va explicar que ella es veia vivint en una casa en plena natura. El jove va intervenir i li va descriure el lloc, i ella anava assentint amb el cap, conforme així ho havia vist. Llamps! El noi es trobava davant de la parella que havia demanat al Pare. Sabia que era ella. Ara sí. Va veure altres senyals que li confirmaven la veracitat del seu donar-se compte. Si els dos volien compartir les seves vides i viure d’una mateixa manera, l’evidència era clara: S’havien trobat les dues parts d’una parella!
Cada dia, el jove pensava en ella i volia estar més estona al seu costat, però de moment, no va dir res ni comentar-li el que s’havia adonat d’ells dos. Esperà alguna que altra senyal molt més clara per a donar el pas que havia de fer. Se sentia bé amb ella i tenia ganes de ser a prop d’ella. Tenia ganes d’estar al seu costat i abraçar-la. Amb ella no havia neguit, ni passió desenfrenada, res de tot això, només benestar, tranquil·litat i una serenitat i calma immenses. Tenia ganes d’estar amb ella. Quan més analitzava tot el que li havia dit, com vivia i veia, més senyals trobava que aquella era la dona que havia demanat a Déu per a compartir la seva vida. El Pare li parlà dient-li que no esperés més senyals, sinó que escoltés el seu cor que ell li diria què fer a cada moment.
Aquella noia havia canviat des del primer cop que la va veure. Ara estava més serena, i amb més llum, havent integrat el que havia sentit per boca d’aquell noi a la seva vida. Irradiava un resplendor lluminós i una bellesa que no havia mostrat temps enrere. El noi quedà més atret, encara vers ella. La veia més jove i atractiva. Sentia que s’havien tornat a trobar perquè ara havia arribat el moment de donar el pas tan esperat per part dels dos. Les seves ànimes ho sabien.
Un dia, varen quedar i el noi li exposà el que sentia. La noia es va emocionà. Fins ara també sentia certa atracció cap a aquell jove, però no gosava dir-ho per no equivocar-se i crear mals entesos –segons la noia. Ràpidament aquella jove es va lliurar al noi, obrint el seu cor i dient-li que ella també sentia certa atracció cap a ell però que no s’havia atrevit a dir-ho, anhelant que ell donés el primer pas. Ella també sentia, però no s’atrevia a expressar-ho. Finalment, es varen abraçar i una besada segellar aquella unió. Els seus cors es van unir i sentiren una gran joia i alegria per haver arribat, per fi, a estar un al costat de l’altre, a prop d’algú que estimaria amb la puresa que creien que s’havia d’estimar.
Com dues parts d’una ànima, dos cossos s’allunyaren passejant sabent que per fi, s’havien trobat.
Després de buscar-se en aquesta vida, Déu els va apropar i unir.
El Pare es manifestà en ells.

diumenge, 20 d’abril del 2008

Activitats de l'Escola pel mes de maig

1r. Bloc de l’Escola (Qui sóc jo?):

Dia 19 (dilluns matí a les 10h.)
Dia 20 (dimarts nit a les 22h.)
Dia 23 (divendres vespre a les 20’15h. )
Dia 11 (diumenge tot el matí: 9’30h. a 14’30h.)

2n. Bloc de l’Escola (El Poder Interior):

Dia 13 (dimarts vespre a les 20’15h.)

3r. Bloc (Viure Conscientment):

Dia 7 (dimecres vespre a les 20’15h.)

9è Bloc (Reiki):

1r. Nivell : diumenge dia 25
2n. Nivell: diumenge dia 18
Hi ha altres opcions, així com pel curs de la Mestria. (Pregunteu al centre)

Us recordo que l’Escola també obra els diumenges per a tots aquells que vulgueu iniciar el vostre procés cap l’autoconeixement i el despertar de la consciència i no us vagi bé entre setmana.
A tots els que estigueu interessats en qualsevol de les opcions o en altres activitats de l’Escola d’Espiritualitat, podeu trucar al centre 935404843, o bé enviar un e-mail per a rebre més informació o fer una consulta sobre les diferents activitats que s’estan realitzant :
l-essencia@hotmail.com .
També em podeu enviar un e-mail personalment a emaeljordimorella@yahoo.es


Us recordo que aquest proper diumenge, dia 27 i el 4 de maig, es farà el 1r. Bloc de l’escola (qui sóc jo?), de les 9’30h. a les 14’30h.
Si creieu que ha arribat l’hora de mostrar al veritable ser que sou i despertar la consciència, l’Escola d’Espiritualitat us ofereix la oportunitat que així sigui. Des del 2003 que es ve realitzant les seves activitats, però des d’aquest any 2008 que es manifesta com a Escola.
Sereu benvinguts/des . Podeu passar pel propi centre c/Itàlia 37 (tocant el mercat d’El Masnou), o bé trucant o enviant un correu electrònic a les adreces anteriors.
Si el vostre cor, la vostra intuïció us diu que ja us ha arribat l’hora d’iniciar el camí de l’espiritualitat, del benestar interior i l’autoconeixement, podeu començar pel bloc que més us atregui. Si el que voleu és seguir tot el procés, llavors, us aconsello que comenceu pel 1r. Bloc. A reveure !

dijous, 17 d’abril del 2008

Comença un nou dia en el paradís


Passejo en mig de l’harmonia del bosc i la natura. La quietud aparent dels primers moments després de l’alba, quan els raigs del sol comencen a despuntar en aquest nou regal que la vida ens ofereix. Un nou dia em fa la salutació de la seva presència al sentir la melodia de l'orquestra de tots els habitants d’aquest indret en el qual em trobo.
Camino entre els arbres, però no estic sol. Una silueta humana es desplaça entre els arbres i matolls envoltat d’entitats de Llum que l’acompanyen en les seves passejades diàries. Una biologia envoltada per sers de Llum que l’abracen per allà on va.
Jo, noto la presència dels meus acompanyants. Sento el seu amor i la seva protecció. Són com les esteles d’una llum fugaç que travessa aquesta experiència terrenal. Són àngels del paradís.
Vinc de més enllà del firmament, on sempre he viscut. He estat amb ells i ens coneixem. D’alguna manera, junts hem planificat aquests moments, i junts pertanyem de la mateixa Font que ens ha creat. Tots ens coneixem, i la nostra Unicitat és gran i forta. El nostre amor és Un, i cadascú de nosaltres som part de l’altre. No hi ha diferència entre les nostres essències. Cadascuna, en aquests moments està fent la seva funció. Allà on sóc, ells són amb mi Així ho vaig manifestar i així està sent. No concebo el viure sense ells. Són part de mi, i no puc viure sense l’essència de l’amor. Els estimo.
He arribat a trobar “aquella part de mi que em faltava”, i ells són part d’aquesta altra composició meva, donant-me sentit a tot el que faig. Amb ells entenc en què consisteix el Paradís, perquè són part d’aquest paradís que Jo Sóc. Entenc i sento aquesta plenitud de trobar-te en el lloc adequat segons la teva naturalesa. Aquí, quan estem junts, produïm un resplendor per tot l’univers. L’adonar-me de la meva essència angelical ha permès obrir les portes del Paradís que Jo Sóc. Quan m’endinso en ell, ells apareixen. Quan la meva consciència sent aquesta consciència amorosa, és quan es produeix la trobada que fa alegrar a tots els que hi participem. L’amor produït, llavors, és gran i immens. És pur i abastador a tot el firmament.
Camino sabent que no estic sol. Em sento acompanyat, estimat, sabent que ells i jo som un. Em sento guiat i aconsellat pels meus germans de l’ànima, de la Llum. Allà on sóc, ells hi són. La meva vida, en aquests moments, no té sentit sense ells. M’he adonat de la seva importància, i el què representen per a mi i el què he vingut a fer. Ells són part important del meu Pla Diví.
En mig de la natura és quan més les nostres energies se senten una amb el nostre entorn. La naturalesa és part nostra. Tot està en ordre, en perfecta harmonia i ordre. Nosaltres som així: perfectes. Déu és en nosaltres. En aquests moments, els habitants del bosc esclaten amb els seus cants o presències. Tots s’alegren de la nostra presència, de mostrar-nos tal com som. Ells s’han afegit a nosaltres i tota la zona som una sola energia. Tots ens reconeixem, creant una situació de pau, amor i calma. Tots ens acceptem, confiant un amb l’altre, sabent que una part de nosaltres som part de l’altre. Tots som un, irradiant un gran esclat de Llum, Consciència i Amor. Hi ha alegria, protecció, sanació, pau, guia, il·luminació i amor. L’univers es manifesta aquí a la Terra.
Jo Sóc el Paradís i l’univers és en mi. Jo Sóc la Font creadora de tota vida. Jo Sóc jo.

dilluns, 14 d’abril del 2008

Principi de buit

Avui m'agradaria mostrar-vos un escrit que vaig llegir en el seu moment i ens parla de deixar espai pel nou ser que hi ha en nosaltres i està demanant pas per a manifestar-se:

PRINCIPIO DE VACÍO

Usted tiene el hábito de juntar objetos inútiles en este momento, creyendo que un día (no sabe cuando) podrá precisar de ellos.Usted tiene el hábito de juntar dinero sólo para no gastarlo, pues piensa en el futuro podrá hacer falta.Usted tiene hábito de guardar ropa, zapatos, muebles, utensilios domésticos y otras cosas del hogar que ya no usa hace bastante tiempo....¿Y dentro suyo?...Usted tiene el hábito de guardar broncas, resentimientos, tristezas, miedos, etc., etc., etc....No haga eso. Es anti-prosperidad. Es preciso crear un espacio, un vacío, para que las cosas nuevas lleguen a la vida.Es preciso eliminar lo que es inútil en usted y en su vida, para que la prosperidad venga. Es la fuerza de ese vacío que absorberá y atraerá todo lo que usted desea.Mientras usted está material o emocionalmente cargando cosas viejas e inútiles, no habrá espacio abierto para nuevas oportunidades.Los bienes precisan circular. Limpie los cajones, los armarios, el cuarto del fondo, el garaje.Dé lo que usted no usa más.La actitud de guardar un montón de cosas inútiles amarra su vida.No son los objetos guardados que estancan su vida, sino el significado de la actitud de guardar.Cuando se guarda, se considera la posibilidad de falta, de carencia.Es creer que mañana podrá faltar, y usted no tendrá medios de proveer sus necesidades.Con esa postura, usted está enviando dos mensajes para su cerebro y para su vida: 1º... usted no confía en el mañana 2º... usted cree que lo nuevo y lo mejor NO son para usted, ya que se asegura con guardar cosas viejas e inútiles.Deshágase de lo que perdió el color y el brillo y deje entrar lo nuevo en su casa... y dentro de sí mismo...

Joseph Newton
Que passeu una bona setmana i que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres !

divendres, 11 d’abril del 2008

Canvi de blog en castellà

Degut a dificultats que he arribat a tenir per a poder entrar en el meu blog en castellà i poder postejar, he pres la decisíó de canviar de blog i crear-ne un de nou que vagi segons les meves perspectives i finalitats.
Per aquest motiu us comunico la meva nova adreça en castellà: http://jordimorella.blogspot.com/
Els articles que consten en l'anterior blog, es mantindran allà fins que la distribuidora Terra l'anul·li.
Aquest canvi ha estat el millor per a poder tenir una millor multifuncionalitat, cosa que amb Terra, el blog ja em quedava limitat. En aquest nou, podré adaptar-ho més a com crec que ha de ser el contin'gut d'aquest espai relacionat amb l'espiritualitat i la existència.
Gràcies a tots els que heu anat entrant-hi i llegint-lo. Amb el nou podré introduir més material, semblant a aquest en català.
En l'apartat dret de "webs i blogs recomenats" ja trobareu la nova adreça. Només caldrà que cliqueu i ja entrareu directament, .... com sempre.
Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 10 d’abril del 2008

El Final d'un cicle

Estimats lectors, les paraules que avui llegireu tenen a veure amb el procés que es troba la humanitat en aquest principi de segle, i les seves conseqüències de cara cap on es dirigeix el planeta Terra i tots els que l’habitem.
De alguna manera, el cicle es repeteix. En els temps actuals s’està vivint una situació que ja es va viure fa uns dos mil anys enrere. En aquests moments on tot sembla revolucionar-se i el món trontollar representa la manifestació del què ha de ser. Tot té un sentit espiritual seguint un Pla Diví pel major bé de l’univers. No os podeu imaginar fins a quin punt! Aquests mateixos instants són claus per a la resolució del vostre estimat planeta i de tot aquell que l’habita.
Sembla que el cicle es repeteix, però aquest cop, per a donar llum a una nova vida d’esperances, amor i sanació. La terra es ressent, així com el cor del ser humà, i sinó, pregunteu-vos: per què visc el que estic vivint, sentint aquesta inquietud en mi? Sembla com si tot s’accelerés i et sentissis com si alguna cosa hagués d’ocórrer. Es com estar a les portes d’un gran esdeveniment però no saps en què consistirà ni de quina manera. El món es sacseja i les notícies, cada vegada ens parlen més de la foscor del ser humà: morts, assassinats, violència domèstica, insults, blasfèmies, ..... Tot sembla anar en contra del que el ser humà, en el fons, vol com vagi, però estimat humà, tu que estàs llegint aquestes paraules, a tu et dic: res és el que sembla.
Alguna cosa gran succeirà, i sers del vostre planeta ja us ho van advertir i ho estan fent en aquests moments: ens trobem a les portes del fi d’un cicle, on aquest acabarà en el 2012 per a donar lloc a una nova etapa en el procés evolutiu de totes les ànimes que continuem vivint en aquest meravellós planeta anomenat Terra.
Abans he dit que el cicle es repeteix. Sabeu per què? Ens trobem en uns moments claus en la història del nostre món irrepetible. Viviu uns instants d’emoció que mai més tornareu a viure. Són moments de gran emoció. Ens dirigim cap el final d’un cicle anunciat des de fa molt de temps, i que, en el seu moment, el Mestre Jesús anuncià: “Ara me’n vaig, però tornaré. No em veureu com ara, en la carn, sinó que tornaré i aquells que em busquin, em trobaran i sentiran el meu esperit en ells”.
En el seu moment, Joan, el Baptista, anuncià la seva vinguda al món. Sabia de l’esdeveniment esperat. Pregonava la seva aparició, coneixent la repercussió i importància pel planeta. La seva il·luminació l’impulsà a crear el camí perquè el Mestre Jesús, Jesucrist, es presentés davant del món portant a terme el què havia de realitzar. Amb la seva presència, aplanà el camí per a aquells que volien arribar ser ells mateixos, obrint els seus cors i fent que cada ànima disposada pugui sanar i sentir a Déu, aquest Déu que cadascú porta a dins, per a així, alliberar-se de les penúries i limitacions degudes a la terrenalitat que el ser humà vivia. El cicle es repeteix.
Ens trobem a les portes de la manifestació d’un gran canvi planetari d’una gran repercussió universal, i tot això, procedent del nostre petit planeta Terra situat en una de tantes galàxies del firmament. Són temps de nous “Joan Baptista”, que anuncien una nova oportunitat de sanació i salvació pel ser humà. El món té esperances i una sortida per a deixar enrere les seves limitacions i amargors. Ha arribat l’hora de preparar-se i rebre una nova vida d’il·lusions, pau i amor. El ser humà es dirigeix cap una nova manera de viure més en acord amb la seva veritable naturalesa amorosa. No us desanimeu, perquè aviat la vostra vida donarà un gir complert. A tots aquells que obriu el vostre cor i confieu que és possible una nova manera de viure, a tots vosaltres us dic: endavant, no us desanimeu perquè el fi ja és a prop! Allibereu les vostres pors perquè trobareu la fortalesa en el vostre interior. Escolteu la veu del vostre cor que ell us indicarà el camí a seguir. Confieu en la vostra bondat i el vostre amor. Ell us farà forts. Aquells que es trobin en el vostre costat i no vulguin canviar, veureu com el dolor els anirà corroent cada vegada més. Molts s’allunyaran de vosaltres. Deixeu-los anar, perquè una nova vida anirà apareixent davant vostre. Sigueu forts i no cediu el vostre poder perquè vosaltres sou sers complerts, il·limitats i sencers. Sigueu vosaltres i no temeu per la vostra situació. El vostre entorn potser s’enfonsi, però confieu i busqueu la serenitat i la calma en el vostre interior.
Són moments de preparació pel què ha de venir. Estigueu preparats perquè només el millor podeu esperar. Obriu-vos perquè una nova vida es troba davant vostre i comenceu a caminar des del cor, sentint l’amor en cada pas donat vers la vostra integritat.
El cicle es repeteix, però aquest cop, serà el cicle final. Quan aquest arribi, 2012, una nova vida s’obrirà davant vostre, plena d’amor, pau i esperances. El vostre potencial espiritual podrà ser manifestat i la vostra vida vibrarà d’alegria i goig. Trobareu sentit a la vostra existència actual, i deixareu de preocupar-vos pel que pugui arribar a venir, perquè us adonareu que els moments més importants seran els que estareu vivint en aquells instants. El canvi comportarà altres aspectes que no voldria desvetllar-los ara, perquè el factor sorpresa de trobar-se amb ells serà meravellós. Cadascú veurà els canvis que necessiti a la seva vida, i per això us anuncio que ens trobem al final del cicle cap a la plenitud del ser humà. Prepareu-vos i no defalliu, perquè els esforços que pugueu arribar a realitzar en el present hauran valgut la pena fer-los. Els resultats que obtindreu seran inimaginables per a vosaltres en aquests moments.
Ens dirigim cap el fi d’una manera de viure on la felicitat és possible, i no tan sols per a uns quants, sinó per a tot aquell que expressi la seva intencionalitat que així sigui.
L’energia crística es troba entre tots nosaltres, i aquesta, obra les portes de la nostra plena realització i sanació. Obra el teu cor i comença a escoltar el que ell et dicta. Segueix allò que sentis des del teu cor, perquè et portarà al ser més meravellós que mai hagis pogut conèixer: Tu.
Només sent tu, arribaràs a sentir l’amor pur i incondicional del veritable sentit de la teva existència en aquest món, procedent de Déu.
Una nova vida t’està esperant per a que puguis mostrar al veritable ser que ets.
Que tinguis la fortalesa necessària per a donar els passos que necessitis donar, i que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 7 d’abril del 2008

La Llum de les Paraules 7

La consciència és el que et permet posar remei als desequilibris.

Que passeu un bon dia i setmana i que l'Amor i la Pau siguin en vosaltres.

diumenge, 6 d’abril del 2008

Nous apartats en el blog

Us comunico que a partir d'avui, podeu, des d'aquest blog, escoltar les col·laboracions que faig a Ràdio Premià de Mar en el programa "Converses vora el foc" els primers dijous feiners de cada mes.
Aquestes gravacions les trobareu al marge dret del blog, cap el final, a sota. Només caldrà clicar la xerrada que volgueu escoltar, i el reproductor es posarà en moviment iniciant-se la gravació. Us haig de dir, que els 8 primers minuts són les notícies de cada hora, i a continuació comença el programa.
De mica en mica vaig ampliant el blog, no descartant que aviat es pugui presentar més novetats de cara el vostre esperit i la vostra ànima.

Una abraçada i que l'amor i la pau siguin amb tots vosaltres.

dijous, 3 d’abril del 2008

Carta d'una filla al seu pare

Estimat pare:

Fa anys vaig fer presència en aquest món. Des de llavors, m’has donat tot el que he necessitat. No sempre he rebut el que et vaig demanar, però el temps m’ha fet veure que era el millor per a mi.
Malgrat tot ho tenia, no he crescut per un camí de roses. He ensopegat moltes vegades, i durant un temps m’he oblidat de tu; tot i així, tu sempre estaves al meu costat. Ara, amb els anys, em sap greu aquells temps on no em sentia a prop teu com em sento ara. Sé que les pors que he arribat a tenir eren infundades, degut que amb tu res havia de témer, però en aquell temps jo no sabia de les teves capacitats per a ajudar a una filla teva. Havia sentit parlar, i d’alguna manera, sabia que podia venir a tu,.... però no ho vaig fer.
Durant un temps vaig voler apartar-me del teu costat, però des del present, veig que només va ser un pas per a tornar a apropar-me a tu.
No saps el molt que estic agraïda per tot el que has fet per a mi. Volia escriure’t aquestes paraules per a donar-te les gràcies per tot el que has fet per a aquesta filla teva. En algun moment no entenia el per què ¡, però ara puc dir que, en tot moment he rebut el que necessitava.
Sento Amor en mi, i no saps la pau i la calma que em fa sentir! Sovint, quan camino o medito, parlo amb tu, i sento rebre una resposta teva. En els darrers anys cap a aquí, m’he sentida acompanyada per la teva essència, i encara que no puc tocar-te, sí que et puc sentir i veure. Sento la nostra unió ferma y forta en tot moment. Sóc Una amb tu, i tu, Un amb mi.
En aquests moments, hi ha respostes que encara no sé, però el meu cor em diu que algun dia les arribaré a obtenir. Fins ara, allò que he volgut saber, amb el temps m’has permès trobar-me cara a cara amb la resposta adequada. Haig de dir-te que, cada vegada més a voluntat, obtinc sense tardar gaire, o al moment, la resposta a la meva inquietud.
Em sento profundament agraïda per tot el que has fet per mi, per la vida que m’has donat i per la teva generositat.
Sóc com sóc, gràcies a tu. Sempre he tingut allò just que necessitava,... no més. És veritat que quasi no he tingut res, però aquestes mancances m’has permès trobar-me a mi mateixa. Gràcies.
- Estimada filla, sempre he estat amb tu, i el meu Amor és gran cap a tu. T’estimo, i sempre t’he estimat. En els moments que més demanaves, és quan menys necessitaves. Quan “no t’he donat”, és quan més “et donava”, perquè el meu Amor és gran. Sé que ho has passat malament, però degut a aquells fets, has enfortit el teu esperit i m’has sentit dins teu. Necessitaves viure el que has viscut. El meu Amor així ho va voler. Les teves pors havien de ser encarades i alliberades, i ara, ... ets lliure. Cada esdeveniment de la teva vida actual ha estat pel teu major bé. El teu present t’ho demostra. (Pausa). Sé que quan et mires al mirall, em veus a mi; quan estàs sola, em sents en tu, i quan fas “la teva feina”, notes la meva presència. Sempre he estat i estaré amb tu.
- He hagut d’obrir el meu cor per a entendre el que m’has dit, pare. Ara sí que ho he entès.
- Aquell que vulgui sentir al Pare, haurà d’obrir el seu cor i alliberar la seva ment. Haurà d’alliberar-se de tot el que ha après per a sentir la Unicitat i l’Amor en ell. Quan així sigui, llavors em sentirà i sabrà de Mi.
- Què creus que necessita aquell/a que llegeix aquestes paraules?
- Amor, només Amor. Tot el que desitgi li vindrà en el seu moment. L’únic que existeix és l’Amor. Si deixeu que entri a les vostre vides i us guiï, res haureu de témer, perquè ja ara, tot ho teniu. L’Amor us conduirà a la vostra plenitud. Quina alegria més gran que sentir-me dins vostre? Vosaltres sou Un amb mi, i quan sentiu aquesta Unicitat us adonareu del per què de tot.
- Gràcies Pare. Que el teu Amor sigui en nosaltres.
- Així és i sempre ha estat. Depèn de vosaltres el benestar i la pau interiors.
- Gràcies.

dimecres, 2 d’abril del 2008

Novetats de darrera hora

Degut a la demanda i les necessitats de cadascú, s'obriran nous blocs de l'Escola i alguna activitat canviarà les seves dates de realització. D'aquesta manera, aquest mes d'abril queda de la següent manera:

  • 1r. Bloc (qui sóc jo?): Diumenge matí (9'30 - 13'30h.)Dies: 27 d'abril i 4 de maig
  • 2n. Bloc (el poder interior): Divendres vespre (20'30 - 21'45) Inici: 11 d'abril
  • Reiki 1r. Nivell: Diumenge 20 d'abril
  • Reiki 2n. Nivell: Diumenge 13 d'abril

Si esteu interessats en alguna de les activitats de l'Escola, podeu trucar al 935404843, o bé enviar un correo electrònic a lessencia@hotmail.com o a emaeljordimorella@yahoo.es

Us recordo, també, que el proper dijous dia 10 es realitzarà la xerrada mensual. Aquest mes es parlarà de: Les escoles a la Nova Era