dijous, 10 d’abril del 2008

El Final d'un cicle

Estimats lectors, les paraules que avui llegireu tenen a veure amb el procés que es troba la humanitat en aquest principi de segle, i les seves conseqüències de cara cap on es dirigeix el planeta Terra i tots els que l’habitem.
De alguna manera, el cicle es repeteix. En els temps actuals s’està vivint una situació que ja es va viure fa uns dos mil anys enrere. En aquests moments on tot sembla revolucionar-se i el món trontollar representa la manifestació del què ha de ser. Tot té un sentit espiritual seguint un Pla Diví pel major bé de l’univers. No os podeu imaginar fins a quin punt! Aquests mateixos instants són claus per a la resolució del vostre estimat planeta i de tot aquell que l’habita.
Sembla que el cicle es repeteix, però aquest cop, per a donar llum a una nova vida d’esperances, amor i sanació. La terra es ressent, així com el cor del ser humà, i sinó, pregunteu-vos: per què visc el que estic vivint, sentint aquesta inquietud en mi? Sembla com si tot s’accelerés i et sentissis com si alguna cosa hagués d’ocórrer. Es com estar a les portes d’un gran esdeveniment però no saps en què consistirà ni de quina manera. El món es sacseja i les notícies, cada vegada ens parlen més de la foscor del ser humà: morts, assassinats, violència domèstica, insults, blasfèmies, ..... Tot sembla anar en contra del que el ser humà, en el fons, vol com vagi, però estimat humà, tu que estàs llegint aquestes paraules, a tu et dic: res és el que sembla.
Alguna cosa gran succeirà, i sers del vostre planeta ja us ho van advertir i ho estan fent en aquests moments: ens trobem a les portes del fi d’un cicle, on aquest acabarà en el 2012 per a donar lloc a una nova etapa en el procés evolutiu de totes les ànimes que continuem vivint en aquest meravellós planeta anomenat Terra.
Abans he dit que el cicle es repeteix. Sabeu per què? Ens trobem en uns moments claus en la història del nostre món irrepetible. Viviu uns instants d’emoció que mai més tornareu a viure. Són moments de gran emoció. Ens dirigim cap el final d’un cicle anunciat des de fa molt de temps, i que, en el seu moment, el Mestre Jesús anuncià: “Ara me’n vaig, però tornaré. No em veureu com ara, en la carn, sinó que tornaré i aquells que em busquin, em trobaran i sentiran el meu esperit en ells”.
En el seu moment, Joan, el Baptista, anuncià la seva vinguda al món. Sabia de l’esdeveniment esperat. Pregonava la seva aparició, coneixent la repercussió i importància pel planeta. La seva il·luminació l’impulsà a crear el camí perquè el Mestre Jesús, Jesucrist, es presentés davant del món portant a terme el què havia de realitzar. Amb la seva presència, aplanà el camí per a aquells que volien arribar ser ells mateixos, obrint els seus cors i fent que cada ànima disposada pugui sanar i sentir a Déu, aquest Déu que cadascú porta a dins, per a així, alliberar-se de les penúries i limitacions degudes a la terrenalitat que el ser humà vivia. El cicle es repeteix.
Ens trobem a les portes de la manifestació d’un gran canvi planetari d’una gran repercussió universal, i tot això, procedent del nostre petit planeta Terra situat en una de tantes galàxies del firmament. Són temps de nous “Joan Baptista”, que anuncien una nova oportunitat de sanació i salvació pel ser humà. El món té esperances i una sortida per a deixar enrere les seves limitacions i amargors. Ha arribat l’hora de preparar-se i rebre una nova vida d’il·lusions, pau i amor. El ser humà es dirigeix cap una nova manera de viure més en acord amb la seva veritable naturalesa amorosa. No us desanimeu, perquè aviat la vostra vida donarà un gir complert. A tots aquells que obriu el vostre cor i confieu que és possible una nova manera de viure, a tots vosaltres us dic: endavant, no us desanimeu perquè el fi ja és a prop! Allibereu les vostres pors perquè trobareu la fortalesa en el vostre interior. Escolteu la veu del vostre cor que ell us indicarà el camí a seguir. Confieu en la vostra bondat i el vostre amor. Ell us farà forts. Aquells que es trobin en el vostre costat i no vulguin canviar, veureu com el dolor els anirà corroent cada vegada més. Molts s’allunyaran de vosaltres. Deixeu-los anar, perquè una nova vida anirà apareixent davant vostre. Sigueu forts i no cediu el vostre poder perquè vosaltres sou sers complerts, il·limitats i sencers. Sigueu vosaltres i no temeu per la vostra situació. El vostre entorn potser s’enfonsi, però confieu i busqueu la serenitat i la calma en el vostre interior.
Són moments de preparació pel què ha de venir. Estigueu preparats perquè només el millor podeu esperar. Obriu-vos perquè una nova vida es troba davant vostre i comenceu a caminar des del cor, sentint l’amor en cada pas donat vers la vostra integritat.
El cicle es repeteix, però aquest cop, serà el cicle final. Quan aquest arribi, 2012, una nova vida s’obrirà davant vostre, plena d’amor, pau i esperances. El vostre potencial espiritual podrà ser manifestat i la vostra vida vibrarà d’alegria i goig. Trobareu sentit a la vostra existència actual, i deixareu de preocupar-vos pel que pugui arribar a venir, perquè us adonareu que els moments més importants seran els que estareu vivint en aquells instants. El canvi comportarà altres aspectes que no voldria desvetllar-los ara, perquè el factor sorpresa de trobar-se amb ells serà meravellós. Cadascú veurà els canvis que necessiti a la seva vida, i per això us anuncio que ens trobem al final del cicle cap a la plenitud del ser humà. Prepareu-vos i no defalliu, perquè els esforços que pugueu arribar a realitzar en el present hauran valgut la pena fer-los. Els resultats que obtindreu seran inimaginables per a vosaltres en aquests moments.
Ens dirigim cap el fi d’una manera de viure on la felicitat és possible, i no tan sols per a uns quants, sinó per a tot aquell que expressi la seva intencionalitat que així sigui.
L’energia crística es troba entre tots nosaltres, i aquesta, obra les portes de la nostra plena realització i sanació. Obra el teu cor i comença a escoltar el que ell et dicta. Segueix allò que sentis des del teu cor, perquè et portarà al ser més meravellós que mai hagis pogut conèixer: Tu.
Només sent tu, arribaràs a sentir l’amor pur i incondicional del veritable sentit de la teva existència en aquest món, procedent de Déu.
Una nova vida t’està esperant per a que puguis mostrar al veritable ser que ets.
Que tinguis la fortalesa necessària per a donar els passos que necessitis donar, i que l’Amor i la Pau siguin en tu.