dijous, 24 d’abril del 2008

Moments de gran neteja

Ens trobem en mig d’un flux energètic purificador, fent neteja en el nostre ser, una neteja a fons que extrau de les nostres entranyes més profundes, els bloqueigs i resistències arrelades en el nostre passat més dens.
La nostra dualitat ha de ser transmutada cap a l’espiritualitat, com a sers espirituals que som dins d’una biologia. Ha arribat l’hora de sublimar les nostres limitacions i fer emergir el veritable ser que hi ha en cada un de nosaltres. La humanitat es dirigeix cap a aquest fi.
Siguis conscient o no, la nova energia ens empeny a viure situacions que no sempre són agradables, però sí necessàries per a alliberar les nostres pors, emocions reprimides i part de nosaltres que es troba bloquejada a arrel del nostre passat. Sí, estimat lector, el nostre passat vol alliberar-se de nosaltres. No és meravellós el voler que nosaltres siguem nosaltres?
Part de la humanitat, y sobre tot aquella que ha iniciat el camí de l’auto descobriment del seu veritable ser, sent i veu com el seu interior està realitzant canvis i el seu entorn sembla no concordar amb el que un sent, sentint-se no identificat amb el que veu. Sembla que cada vegada més no toleri tot allò que no sigui amorós o relatiu al benestar del ser humà. És probable que sentiu uns símptomes en vosaltres que us facin sentir estranys, com trobar-vos malament. El que està succeint és que esteu netejant la vostra essència, i per a desinfectar, sanar una ferida, a vegades el dolor ajuda a alliberar-la i cicatritzar-la.
Alegreu-vos per aquests moments i no us penseu que us esteu tornant bojos o que esteu malalts pel que sentiu. Són les noves energies que us envolten i fan neteja de la vostra ànima, del vostre ser al llarg de les vides viscudes. Deixeu-vos emportar per la situació.
Potser teniu ganes de plorar sovint? Deixeu-vos emportar pel plor. Les vostres emocions arrelades y reprimides en el vostre passat necessiten alliberar-se per a instaurar la pau en vosaltres.
Potser heu perdut la gana? No os preocupeu, el vostre cos sap el que necessita en tot moment. Recordeu que esteu netejant, purificant el vostre esperit, y el vostre cos conté toxines que necessita alliberar y purificar.
Tens mal de cap sense cap motiu aparent? La teva ment està sanant els teus pensaments negatius.
Teniu ganes d’estar sols i os molesten les multituds, els sorolls i certes olors? Les vostres percepcions s’aguditzen i necessiteu tranquil·litat i allunyar-vos de tota aglomeració de gent. El que necessiteu és tornar a connectar-vos amb vosaltres, i per això necessiteu pau i connectar amb la naturalesa. Ella us ajudarà en aquest procés d’ascensió en la qual us trobeu.
La humanitat es troba immersa en una profunda neteja espiritual per que cadascú, si ho consenteix amb la seva intencionalitat, pugui arribar a ser ell, mostrant la seva plenitud espiritual, la seva veritable essència.
Ens trobem en la Nova Era, i aquesta comporta un allunyament del vell ser que havia fins ara en nosaltres i donar peu al nou ser que reclama el seu lloc en nosaltres i el nostre entorn. Ens trobem en mig d’un procés de purificació i sanació del planeta, i el ser humà es troba en mig d’ell. Per aquest motiu us sentiu estranys, diferents, on tot sembla accelerar-se i canviar. No us resistiu i fluïu. No us aferreu a l’inevitable. Quan més insistiu en mantenir un vell estil de vida, el d’abans, més patireu i menys aconseguireu. Deixeu que el nou ser que hi ha en vosaltres il·lumini i guiï el vostre caminar, les vostres decisions, i així sentireu l’amor i la felicitat en el vostre interior. Escolteu el vostre cor i ell us parlarà de la situació actual del planeta i de cadascú de vosaltres.
No penseu que us trobeu molt malament i estancats. Tot el contrari. El que us està passant a molts de vosaltres, només són els símptomes del despertar del nou ser, de la il·luminació. Ha arribat l’hora d’obrir-nos i permetre que el veritable ser que hi ha en mi es manifesti. La situació del vostre present és temporal. Passarà, perquè el vostre cos ja haurà integrat, en major o menor grau, segons cadascú, les noves energies de la Nova Era. Haureu i estareu donant un pas ferm cap a la vostra plenitud del ser que sou.
Per cert, si aneu al metge, segurament no us trobarà res físic, perquè el que us succeeix és a nivell espiritual. Conec molts casos on han demanat hora al metge, i després, aquest, indefens per no saber què li estava passant al seu pacient, senzillament li ha receptat uns medicaments pel símptoma que mostrava, sense ell saber què li passava realment. Per descomptat que, la majoria de les persones que van anar al metge i coneixien els moments energètics en els quals es trobaven, no es van prendre la medicació, i com és normal en aquests casos, una vegada passat el període de les energies presents, el malestar desaparegué.
Benvinguts al canvi! Us trobeu en un procés de purificació i neteja a fons del vostre ser. Deixeu que succeeixi, i busqueu la calma i el benestar en vosaltres mentre tot sigui. Tot passarà, i després, vosaltres us trobareu més íntegres. Haureu pujat un esglaó més del vostre procés d’evolució espiritual.
En el mes de març, i part d’aquest, d’abril, les energies estan treballant al nostre favor. Deixeu que la sanació es produeixi en vosaltres. No us alarmeu perquè no sapigueu el que us passa. Senzillament és una neteja energètica a fons de la vostra existència. A vegades la ignorància fa que apareguin els temors. Sabeu, doncs, el meravellós moment en el qual us trobeu. És essencial pel vostre procés d’ascensió. Sentiu l’amor en vosaltres. Passegeu pel camp o la platja. Aneu per a estar en contacte amb la naturalesa, ella us ajudarà a equilibrar-vos i passar per aquests moments amb serenitat i confiança.
L’any 2008 és un període de gran sanació pel planeta i tots els seus habitants. No tan sols a nivell individual, sinó també, a nivell polític. En zones del nostre planeta que actualment no hi ha harmonia i sí tensió, es veuran avanços i senyals de voler la pau i el benestar per a tots els implicats. Tot això i més, serà fruit de les energies d’aquest any. Tu, per descomptat, com a part important de l’evolució del planeta, estàs sent alliberat de tot allò que ja no hi ha raó de ser dins teu. Tu ets molt més que la identificació amb el teu passat. Ja és hora de mostrar-te al món tal com ets. Tots t’estem esperant.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.