diumenge, 7 de setembre del 2008

"La Veu del Cor" ja té programa de ràdio propi


Us vull anunciar una de les grans novetats d’aquesta temporada, que ja portava temps darrera d’ella.
En un començament, fa uns anys, vaig començar enviant escrits sobre espiritualitat i les inquietuds espirituals del ser humà a aquells que estàveu interessats. Amb el temps, degut a la gran quantitat d’enviaments que ja feia, vaig crear el blog d’“El Racó de la Veu del Cor”. Després va venir l’Escola d’Espiritualitat, i el darrer pas donat, ha estat poder tenir un programa de ràdio propi on es parli d’espiritualitat i el despertar de la consciència.
Avui, per tant, us anuncio, content i esperant que pugueu anar-lo escoltant, tant en directe, com baixat d’internet, aquest nou espai radiofònic que portarà el títol de “La Veu del Cor”.
Sí, amics, estic il·lusionat per aquest nou projecte que se m’ha acceptat a Ràdio Premià de Mar, després de provar-ho en altres poblacions, i que començarem la seva emissió el dia 23 d’aquest mes de setembre on es farà la presentació del primer programa en directe, on estaré molt ben acompanyat, després de convidar-los i ells acceptar, pels col·laboradors que aniran intervenint al llarg de les emissions d’una manera continuada. S’emetrà tots els dimarts de la temporada de 6 a 7 de tarda, al dial 95.2. També el podreu escoltar en directe, a part de per la ràdio, per internet, entrant a la web: www.radiopremiademar.org Haureu de clicar el link de “directe”, i ja ens trobarem a allà. També hi ha la possibilitat de descarregar-lo a partir del dia següent a la mateixa adreça, a l’apartat de “descàrregues”; o bé, encara hi ha una altra manera d’escoltar-lo, que és entrant en aquest blog, i en la columna de la dreta buscar l’apartat de “programa de ràdio: La Veu del Cor”, a partir del dia següent de la seva emissió, és a dir, dels dimecres, cap enllà el migdia.
Comencem una nova etapa, després d’anar creixent i havent cada vegada més ànimes com vosaltres que voleu o heu anat obrint el vostre cor i volent obrir les portes de l’autoconeixement per a arribar a connectar amb la vostra veritable essència i adonar-vos de qui sou realment.
Ja a partir d’avui, podeu enviar-me les vostres inquietuds espirituals, allò que voleu trobar resposta sobre la vostra vida i l’existència, perquè es comentarà en directe els vostres missatges , posant més llum a les vostres vides i a tots aquells que se sentin identificats amb el que us passa a vosaltres i escoltin el programa. Ho heu de fer a l’adreça: laveudelcor@hotmail.com
Agrairé de bon grat totes les vostres preguntes relacionades amb les inquietuds espirituals que podeu arribar a tenir o aspectes de la vostra vida que no enteneu o del planeta, perquè segur que hi ha molts més que també es qüestionen o pregunten el mateix que vosaltres. El dia 23, començaré a respondre els que m’aneu enviant, dins d’una secció del programa titulada: “La intervenció dels oients”.
Gràcies amb anticipació a tots per la vostra col·laboració i fidelitat, perquè aquest programa, d’alguna manera, és part de vosaltres. Sense vosaltres no tindria sentit la seva emissió.
Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres i que el Cel guiï aquest nou projecte, aquesta finestra oberta, pionera a nivell radiofònic, sobre l’espiritualitat i el despertar de la consciència.
Gràcies a “tots”.