dilluns, 4 de febrer del 2008

Part del Tot

Tenint present les vicissituds que el ser humà travessa al llarg de la seva vida, arriba a tenir la sensació que cadascú va pel seu costat, fent front a les situacions, sentint-se desconnectat amb els qui l'envolten. Un arriba a pensar que: "el que em passa a mi no té res a veure amb la vida dels altres", i que ccadascú és un món aliè al dels altres. Un pot arribar a pensar que la vida és injusta i està mal distribuïda, on uns tant, i els altres tan poc. Quan un arriba a aquestes conclusions sembla trobar-se sol, disgregant la possible unitat que pot haver entre els homes.
Podeu sentir-vos sols, i en mans d'un atzar, no sempre volgut. Sembla donar-te la sensació que ets una part oblidada del benestar humà que hagiu pogut escoltar o sentir algun cop. Sembla com si tot recolçament del teu entorn hagués desaparegut, trobant-te en mig d'un procés que no sempre veu la llum que t'indica la sortida del teu dolor interior i preocupacions. Quan arribeu a aquest estat de desgregació amb el teu entorn, és quan et trobes en mig del major desconcert que un pugui arribar a tenir. Sembla que estàs abandonat de les benediccions de la vida, quan el que et succeeix, és que t'estàs oblidant de recordar qui ets i la relació amb els teus semblants i l'Univers.
Ets part d'un Tot. La teva conscienciació sobre la teva essència et permetrà sentir la proximitat de tots aquells que t'envolten i la seva finalitat en relació a tu i a un Pla Superior.
Tots estem units energèticament. a nostra espiritualitat ens uneix i atrau als altres. Cadascú de nosaltres som como una peça d'un trencaclosques, on totes les peces encaixen perfectamente per a confeccionar el Tot. Cadascú és important per a la consciència planetària, la humanitat. El Tot no està complert sense la teva fitxa. Tu ets part important en el procés de la humanitat. Creus que el que et passa a tu, només t'influeix a tu? Res més erroni que pensar així! El que succeeixa un, repercuteix en el funcionament dels altres. La nostra actitud davant dels fets que vivim ens fa desprendre una energia que entra a formar part de l'energia col·lectiva del planeta. Tu ets part del Tot. Sense tu, el Tot quedaria incomplert. Com podem finalitzar un trencaclosques si no poses la teva peça?
Ets algú important per a un major bé de tots. Si cadascú es responsabilitza de la seva vida i pren consciència que amb la seva actitud està influenciant al seu entorn, i al planeta, llavors, potser, el món pugui accelerar la seva sanació i regnar la pau, l'harmonia i l'Amor.
No ets una peça deixada, perduda, de la mà de Déu. Tu ets una part important d'Ell. Ves al seu interior i senta'l. Deixa que la unió amb el Tot faci presència en tu. Llavors sentiràs pau, calma i una gran sensació de protecció, perquè la resta de la humanitat que també el sent, t'enviarà la seva enería perquè ja no t'allunyis més de la teva consicènica com a ser espiritual, Un amb tots.