dijous, 28 de desembre del 2023

La Font de la teva Vida

 

 

-         Mestre, per què vols que tinguem en compte el nostre interior, quan el món que vivim només té en compte i viu segons el que a un li envolta.

-         Quan un té en compte tot el que li envolta i segons el que està establert en el seu entorn, llavors, deixa de ser ell i viu creant una dependència segons el seu entorn. El ser, llavors deixa de ser ell i entra a formar part de la no veritat.

-         Quina és la veritable veritat, Mestre?

-         Un ha vingut a aquest món per arribar a ser ell. Tot el procés que pugui arribar a seguir està destinat a poder arribar a qui un en veritat és. Imagineu-vos a algú que porta un maletí, i dins d’aquest maletí, porta totes les claus que es necessitaran per a obrir totes les portes de la seva vida en el món on es troba. Així tots, igual com aquest ser del maletí, també porteu totes les claus per a obrir les vostres portes. Aquestes es troben dins de vosaltres, només és qüestió d’anar al vostre interior i sentir quina clau tenir en compte per a la situació que podeu estar vivint. Per a poder arribar al final de la vostra existència en aquest món, i arribar a materialitzar el sentit pel qual accedíreu a venir, haureu d’anar al vostre interior i tenir present cada una de les vostres claus per a creuar el llindar de totes les portes que us pugueu arribar a trobar. (Pausa). La vostra vida i el sentit d’ella es troba en el vostre interior. Quan algú vol creuar qualsevol porta que es trobi en el seu camí per a sentir el seu benestar i permetre que la seva essència es manifesti, haurà d’anar al seu interior per a trobar totes les respostes del sentit del viscut i la clau per a superar els moments de lo no volgut. Vosaltres porteu dins de cadascú tot allò que pugueu arribar a necessitar per a enlairar la vostra ànima i aquest món on us trobeu. (Pausa).

-         ...

-         El vostre interior és la clau de tota la vostra vida. Anant a ell, arribareu a vosaltres mateixos i  sabreu del sentit de la vostra existència en aquesta vida on us trobeu. Vosaltres sou la Font de la vostra Vida, l’obertura de totes les portes que hagueu acordat creuar. En elles aprendreu de vosaltres i sentireu la presència de la vostra veritable Llar i de la vostra Família innata. El vostre interior us enlairarà al permetre que es manifesti en la vostra apreciada vida.

-         Llavors, tot el que ens envolta, només és perquè anem al nostre interior, i així saber de nosaltres? – preguntà el jove.

El mestre se’l mirà i li digué:

-         Benvingut a la mestria, estimada ànima.