dijous, 7 de desembre del 2023

La Creativitat

 

Tots tenim un potencial en el nostre interior per a ser expressat i realitzat en aquesta vida que vivim.

Aquest potencial és part de les nostres eines innates per a avançar en el nostre procés evolutiu i aportar aspectes per a enlairar el nostre món, en el qual ens trobem.

Tots esteu capacitats, no amb un sol aspecte davant la vida, sinó en més d’un. Tots sou experts en diferents aspectes per a gaudir de la vostra vida i ajudar als altres. Amb aquestes paraules us vull dir que tots, absolutament tots, teniu un aspecte que és la creativitat perquè així sigui.

Què és la creativitat? La capacitat d’un per a mostrar el seu interior i aquells aspectes pels quals ha vingut a aquesta vida. Tots som creatius. Quan així és, es crea benestar en el nostre ser i arribar a materialitzar, a expressar aquells aspectes que ens facin sentir bé. Quan un dedica el seu temps a allò que sent en el seu interior i li fa sentir bé, llavors, està creant un benestar i el poder viure el seu present, fora de l’espai i el temps. Llavors és quan poden arribar a expressar frases com :

-         Ja ha passat una hora? Ni m’he adonat!

La creativitat està relacionada amb la nostra veritable essència, amb el nostre potencial innat per a poder mostrar els dons que un té.

S’ha de potenciar aquesta creativitat ja de nens. Això farà que els nens sàpiguen què fer per a arribar a ells mateixos i obrir les portes de la seva materialització. Quan un nen fa alguna cosa que li agrada, deixa de viure en el temps i gaudeix vivint i fent allò que li agrada en el seu present. quan així és, s’obren  les portes a la vida d’un per a arribar a materialitzar allò que un ha vingut a fer.

No és qüestió de fer per fer,, sinó de fer allò que un  sent en el seu interior. Llavors és quan el ser començarà a donar passos per a, més endavant, poder dedicar-se a la missió per la qual va encarnà.

La creativitat és una cosa innata que tots tenim. Tot el que sentim per a fer i passar-nos-ho bé, és part dels nostres dons disposats a enlairar la nostra ànima, el nostre ser.

La creativitat comporta viure el present sempre. Comporta, també, el fer allò que un vol fer, per tant comporta un benestar i una satisfacció davant la vida.

Hi ha tants aspectes inclosos dins de la creativitat, que degut que uns tenen un potencial activat, i d’altres un altre, uns desenvoluparan la creativitat vers una direcció o una altra, però totes estaran unificades per a poder enlairar a aquest planeta, a la humanitat, a aquells que ens envolten i a un mateix. És una manera d’obrir les portes d’aquell qui cadascú és. 

Aplica la teva creativitat, creant i fent coses que sents dins teu i t’agradaria fer-ho. És una manera de ser tu mateix/tu mateixa, i fer que el teu present siguin els moments a viure a la teva vida, i no depenent del temps establert pel teu entorn. Tu ets tu.

La Creativitat és un do que tots tenim, només és qüestió de portar-ho a terme. Viu segons sents i la vida t’obrirà les portes de la teva realització i materialització segons el sentit de la teva vida actual.