dilluns, 4 de maig del 2020

Seguint el procés d'Ascensió

                                    
                               És la preparació del nou cicle que iniciareu el proper any 2021.
Enguany esteu preparant les vostres llavors per a viure una nova etapa en la vostra existència en aquest planeta.
Molts de vosaltres despertareu i us adonareu d’aspectes que veníeu manifestant procedent del vostre passat. Aquests s’estabilitzaran, adonant-vos d’aquest fet, sentint en vosaltres la veritat d’aquestes situacions. Així serà també en aquells que ja heu donat passos en el vostre procés d’Ascensió.
Donareu nous passos per a enlairar les vostres ànimes. Anireu mostrant l’essència de la vostra existència en aquest món que viviu. Us anireu apropant cada vegada més a viure des de l’essència innata del vostre ser, des del vostre cor.
Això permetrà que us aneu apropant cada vegada més els uns amb els altres. Les distàncies s’aniran escorçant per a poder connectar amb els altres membres de la humanitat en aquest planeta on viviu.
Les vibracions d’ell s’enlairaran i vosaltres us anireu sintonitzant amb la nova vibració.
Actualment ja viviu amb una nova energia, encara que no tots la percebeu. El viscut actualment us ajudarà a no tenir només aquest coneixement, sinó que us permetrà adonar-vos d’aquest fet i sentir la seva vibració en el vostre ser. Llavors, és quan donareu un nou pas vers la realització d’aquest Pla Superior pel vostre món i els que l’habiteu.
Serà llavors quan el coneixement donarà pas a l’aplicació d’una nova actitud davant la vida, on l’empatia i la Unicitat farà que enlaireu el vostre ser i el vostre planeta alhora.
Res és el que sembla. Més enllà del viscut en el vostre present, es troba la regeneració del sentit pel qual us vàreu oferir per a venir a col·laborar en aquest procés planetari.  
Cada vegada anireu sentint més i no donant prioritat a la vostra ment, la qual ha permès que degut a la seva guia, tingueu ara, la situació a viure d’aquest període d’ascensió.
No és qüestió d’argumentar, sinó de Sentir i portar a terme allò que cadascú sent en el seu interior. Aquest és un dels resultats que s’obtindran degut a l’experiència que esteu vivint.
No hi ha res perquè sí. Tot lo viscut comporta un  sentit més enllà de lo físic, la simptomatologia o lo terrenal. En la vostra procedència no existeix lo físic. La vostra essència és part de la Font Superior de la qual procediu. Tot lo innat en el vostre ser, està associat a l’energia. Aquesta és un dels aspectes a tenir present per a superar i continuar amb le vostre procés evolutiu i poder sentir tot allò per a ser alliberat i donar nous passos relacionats amb el canvi de consciència.
Aquesta consciència és la que us ajudarà i enlairarà les vostres ànimes i al planeta que habiteu. És part de la Voluntat Superior.
No temeu, perquè lo viscut dóna de la mà a l’Amor, a la Divinitat que cadascú és.
Aquests moments passaran i la vostra presència haurà augmentat el vostre potencial de ser vosaltres mateixos. Això permetrà que la baixa vibració vagi deixant d’actuar portant la guia dels vostres països,estaments socials i establint els seus interessos personals.
Iniciareu un nou Cicle on la vostra essència innata us anirà apropant els uns amb els altres fins a crear unes noves direccions en el vostres països i deixant de sobrevalorar els elements terrenals que us han allunyat els uns dels altres, com pot ser el diner.
Es crearan noves maneres de viure i d’ajudar pel major bé de tots.
 (Pausa).
Deixeu que el vostre cor us faci sentir aquell qu en veritat sou. Ells us portarà a crear una nova vida segons el sentit pel qual vàreu acceptar encarnar en aquest planeta.
No esteu sols ni mai ho heu estat, encara que cada vegada més, sou més els que ens accepteu per a portar conjuntament la Voluntat Superior.
El nostre Amor està amb tots vosaltres. Cada vegada sereu més els que ens anireu acceptant, sentint, i fins i tot veient. La vida deixarà de ser com era fins ara.
Vosaltres sereu els creadors d’una nova vida.
El Cel s’anirà establint cada vegada més aquí a la Terra.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.