dijous, 14 de maig del 2020

El sentit del viscut


El nostre món comença a respirar alliberat pels moments d’estar cadascú amb sí mateix. Cada vegada que l’essència anava fent presència a les ànimes predisposades a sentir qui són, el planeta feia un gran badall de relaxament al sentir que els membres de la seva llar anaven responen amb el sentit del que estaven vivint durant aquest temps fins el present.
La natura va rebrotà i pogué restablir-se, mostrant la seva bellesa, i veient com els sers animals podien anar apropant-se, cada vegada més, a les ànimes encarnades, havent-se retirat el vel que separava l’humà i lo animal. Ara, durant aquest temps d’estar amb un mateix, ha permès anar apropant la vostra Terra amb vosaltres mateixos.
Kryon ja ho va dir en el seu moment: “El viscut no està basat en la salut, sinó en un canvi de consciència”.
La finalitat del viscut no ens hauríem de centraren la simptomatologia física, sinó en el canvi de consciència en nosaltres mateixos. Això permetrà realitzar un canvi quàntic en cadascú obert a aquell qui en veritat és, obrint les portes de la Unicitat en el nostre món i en tenir present lo essencial de la nostra existència: el sentit pel qual estem habitant aquest món físic, allunyat de la nostra essència innata. Aquesta contrarietat ens permet progressar en el nostre procés evolutiu espiritual. No soms físics, sinó sers espirituals dins d’un cos per a poder-nos desenvolupar en aquest món i enlairar, no tan sols les nostres ànimes, sinó a tot el nostre planeta també, amb tots aquells altres sers que també l’habiten.
Els moments actuals ens obren una finestra per a poder veure tot el succeït, el viscut i el nostre present, per a poder-nos adonar dels canvis a realitzar a partir d’aquests moments. Un nou cicle ens està esperant per a iniciar-lo més enllà del nostre passat. Aquest, en els moment que vivim, hauria d’anar-se acomiadant de cadascú per a donar pas a l’essència de qui cadascú és.
Se’ns convida a creuar el llindar de qui som per a alliberar el passat i les maneres de funcionar i dirigir aquest món. Ja no necessita que se’l dirigeixi, sinó que cadascú el vagi creant des del seu interior, el seu món interior. D’aquesta manera us anireu unint i vetllant pel major bé de tots.
El vostre passat es limitava a uns interessos personals, implicant la política, l’economia, la medicina, l’estament judicial i d’altres vessants socials, religioses i sanitàries. Per això viviu el que viviu actualment.
La manera de viure fins ara, ha estat anar mantenint pautes individuals, pel major bé propi o d’uns quants. Ha arribar el moment que el sentit de lo realitzat sigui pel major bé de tots, de tota la humanitat i el planeta. Per això la consciència ha de despertar i anar augmentant per a fer aquest gran canvi pel major bé de tot el planeta i els seus habitants.
Se us ha obert les portes del Lliurament a qui en veritat sou. Lliurar-se a la vostra essència, a la vostra Divinitat, permetrà allunyar les pors, els dubtes i intensificar el sentir l’Amor, la pau, la serenitat, la calma i la sensació de plenitud en vosaltres, alhora de no estar sols i pertànyer a una Família Superior a la encarnada.
Ha arribat l’hora de sentir amb tot el vostre resplendor aquell qui en veritat sou. La porta de la vostra essència s’ha obert davant vostre per a poder-la creuar i donar-vos les mans entre tots aquells que us trobeu vivint una mateixa direcció vers la vostra plena manifestació en aquest món que vareu acordar venir. Ara és el moment anunciat. Un dels moments anunciats,perquè hi haurà d’altres, però aquest altres, dependran del grau de consciència, predisposició i canvis que ara pugueu arribar a fer. Tot té el seu sentit en aquesta vida actual. .
Un gran canvi planetari se us ha ofert. Degut al món físic que vivim, hem tingut que viure alguna cosa física per a poder reaccionar. Encara que l’aparença sigui física, el sentit és espiritual. La salut ha estat el detonant per a fer activar la reacció de les ànimes encarnades de cara al seu procés evolutiu ascensional. A través de la salut se’ns ha portat a la porta de l’espiritualitat, de la consciència per a enlairar totes les nostres ànimes i començar a vetllar pel major bé de tots, i no tan sols el d’uns quants com fins ara ha estat.
Grans canvis arribaran a realitzar-se encara. Deixareu de sobrevalorar lo material per a enaltir l’essència del sentit de cadascú i del vostre món. El vostre cor s’està obrint, i aspectes com l’acceptació, flexibilitat, confiança, altruisme i solidaritat aniran manifestant-se cada vegada més.
Les pors aniran esvaint-se i apareixent aspectes com la confiança, esperança i la manifestació del potencial que cadascú porta en el seu interior de manera innata.
Un nou cicle iniciareu a finals d’aquest període que esteu vivint. Situacions socials, polítiques, econòmiques, mèdiques i d’altres, faran, en els seus moments, un crack on tindran que replantejar-se una nova manera de poder dirigir i mantenir una sostenibilitat pel major bé de tots. L’essencial anirà prevalent amb el temps, i els interessos personals aniran minvant.
La Terra té un sentit més enllà de l’humà i lo físic. Actualment s’està preparant un canvi on farà explotar els mecanismes que fins ara existien i de la manera que actuaven. S’anirà produint com una gran reforma en el nostre món, actualitzant i dirigint-nos vers el sentit pel qual existim.
La resposta es troba dins de cadascú, per això els moments que vivim.
Les pors, els dubtes, els temors i tot lo limitat, aniran desapareixent del dia a dia de cadascú.
Hi ha un món nou que espera la seva renovació amb la nostra nova actitud i visió davant la vida. Aquests moments ens faciliten aquest estat interior perquè així sigui.
Res heu de témer, perquè tot el que emergeix de la vostra veritable essència, us portarà a la vostra plena realització i benestar, fent desaparèixer les resistències per a arribar a sentir-vos bé en aquest món on ara et trobes.
No esteu sols. Esteu amb vosaltres, amb aquell qui en veritat sou, i amb tota la vostra Família Espiritual, de la Llum, que sempre està al vostre costat per a donar-vos una mà quan la necessiteu segons el vostre cor.
Gràcies per ser i estar vivint aquests moments per a poder fer un món millor, on el Cel sigui a la Terra.
Gràcies.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.