dijous, 21 de maig del 2020

Com un riu



La nostra vida és com un riu. Som una gota de tot un cabdal. Tots seguin la direcció establerta. Fluint arribarem al nostre destí.
La gota no lluita per a evitar passar per llocs d’aigua remoguda i brava. Les gotes que hagin de passar per allà, així serà. Les altres avançaran  per altres llocs més tranquils. Unes gotes ho necessitaran, i unes altres no.
Així succeeix amb nosaltres, també.
Al final tots arribarem a lo establert després de viure moments de tot ipus. Junts crearem la bellesa del paisatge, regant les riberes de tots aquells que ens envolten.
Fluïu i la vostra ànima recuperarà el potencial pel qual sou part del cabdal. Hi ha moments que les aigües del riu creix, i en d’altres té una imatge de mancança esperant novament les pluges per a donar la bellesa el so i l’esperança del fer brotar el sentit de la nostra existència. Així està sent actualment.
Viuen a un altre nivell que quan eren part d’una cabdal. Ara son el manantial d’una vida més estesa, més àmplia i amb d’altres sers.
Deixeu-vos portar per les circumstàncies que esteu vivint perquè elles us portaran al vostre sentit en aquesta vida.
La gota no pensa, només es deixa anar per a arribar allà on va pactar abans de la seva existència. Han pogut estar en un remolí, però es van poder sortir al no posar resistències al que vivien. D’altres es trobaran en un salt d’aigua de varis metres d’alçada, però continuaren amb el seu procés, degut  que no varen fer servir la seva ment al preguntar-se el per què, sinó que decidiren fer el salt per a crear una bellesa i continuar amb el seu procés. Elles podien sortir endavant igual com cadascú de nosaltres.
Més allà de la ment, es troba la teva essència disposada a arribar al final de la teva presència en aquesta vida encarnada.
No preguntis. Viu!
Deixa’t emportar per cada una de les situacions on et trobes per a sortir endavant, degut que la fluïdesa et portarà a superar cadascun dels suposats obstacles que puguis arribar a trobar-te.
Sou com un riu, on cadascú és una gota junt amb les altres. Sou part del tot.  
La teva presència alimenta les sensacions d’harmonia per a tot aquell que us contempli. Anirà veient com aneu superant cada moment de la vostra vida actual. La vostra presència i la vostra serenitat i pau interior anirà transformant aquest cabdal en aigües cristallines.
La vostra essència farà un lloc únic allà on us trobeu.
Fluïu per a poder arribar a la vostra realització.
El curs segueix i les aigües no es detenen. La seva melodia ens relaxen, i la seva presència ens calma i ens dóna la força i serenitat necessàries per a seguir el nostre curs endavant.
Gràcies per viure aquests moments actuals.  

Cadascú de vosaltres sou l’essència de l’existent.