dijous, 9 d’abril del 2020

La Unicitat


 Unicitat? Què s’entén per Unicitat?
La resposta seria: “Ser UN” amb un mateix i tot allò que l’envolta.
Kryon ens deixà en el seu moment, un decret de vàries pàgines on en una d’elles deia el següent:

Jo Sóc el qui sóc.
Jo Sóc tot el que sóc.
Jo Sóc tot el que sóc i tot el que és.
Jo Sóc UN amb el TOT.

Saint Germain ens deixà també la seva saviesa sobre l’expressió del “Jo Sóc”, amb tot el que representa i les seves conseqüències. Entre d’altres expressions de Reafirmació es trobaven les següents:
-         Jo Sóc la Veritat,, la Llum i la Vida.
-         Jo Sóc el Poder Totpoderós de Déu.
-         Jo Sóc l’Amor, la Llum del camí.
-         Jo Sóc qui ascendeix el meu Ser.

Estem vivint temps claus pel procés evolutiu, no tan sols nostre, sinó també del planeta.
S’han arribat a produir una sèrie de canvis en part de la humanitat, però l’energia establerta en el nostre món per part de la Llum, dels sers de la Llar de la qual tots pertanyem,, ens conviden a viure des d’aquesta nova energia establerta per a poder donar nous passos vers l’Ascensió del nostre ser i del planeta que habitem.
Amb el canvi del mil·lenni s’inicià aquest canvi energètic, i a partir del 2012, aquest canvi ens permet enlairar-nos vers una transformació quàntica per a poder mostrar la nostra veritable essència en el nostre món i fer que Cel i Terra siguin UN.
Què és la UNICITAT?
Per un cantó és ser un mateix manifestant-se tal com és segons la seva essència innata.
Per altre cantó és sentir-se un amb tots aquells que l’envolten, així com amb qualsevol ser encarnat d’aquest món on vivim. Realment sentim la connexió amb tots ells? Si realment així fos, no existiria la política tal com està sent fins ara, ni l’economia, ni l’estament judicial, entre d’altres aspectes socials, perquè quan ens sentim un amb algú o alguna situació, o ser d’aquest món, sents la compassió i l’amor vers ell, ella o ells. No hi ha diferència entre uns i altres, segons la nostra essència i el Pla Diví Superior pel qual estem encarnats. No existeixen els interessos personals.
Sentir la unicitat és sentir una part de tu. Tots procedim de la mateixa Font. Tots tenim un sentit en la nostra vida actual. Uns s’enfocaran més vers una direcció i d’altres vers una altra, però tots coincidiran pel major bé de tots.
Fins ara els resultats no han estat aquests, però no us desespereu, perquè no estem sols i l’univers ens ajuda per què tot pugui ser i ens anem apropant més els uns als altres, sent part d’ells com ells de nosaltres. Tots ens necessitem. Ser conscients de la Unicitat en un mateix ens porta a sentir l’Amor en nosaltres.
Hi ha d’altres aspectes que deriven d’aquesta consciència sobre el ser UN. Quan un ho sent i ho té integrat en el seu interior, vivint des de la unicitat en aquest món, ens indica que aquest ser ha deixat de tenir creences, vivint des del seu cor.
Quan un sent la Unicitat en el seu interior constantment, s’ha alliberat de tot aferrament material degut que viu segons la seva essència. Quan així és, ja rebem tot el que puguem arribar a necessitar pel nostre procés i portar a terme allò que hem vingut a fer. Ja no hem d’anar-lo a buscar perquè ens ve.
Quan algú sent la Unicitat, ja no demana ni expressa el voler alguna cosa, perquè la seva ment ha quedat relegada al seu veritable paper en aquesta vida, i no a ser la guia de l’individu, demanant alguna cosa que no li correspon segons el seu procés. La ment té el seu lloc, i no el de proposar ni dirigir la nostra vida, sinó el d’ajudar-nos a materialitzar allò que sentim en el nostre cor.
Hi ha més aspectes relacionats amb la Unicitat, que probablement els comentaré més detalladament en un vídeo més endavant. Ara visquem aquests moments. Sentim-nos!
Part d’aquest món té coneixement de la paraula Unicitat, però no tots són conscients del que representa per a un mateix i el planeta. Quan un té integrat en sí mateix el que representa ser UN, llavors, les pors desapareixen d’ell, així com els dubtes o desconfiances vers la guia del seu cor. El món es transmutaria en el moment.
El món espiritual està amb nosaltres, i les ànimes encarnades estan obrint les portes de la saviesa existencial i l’espiritualitat, per a arribar  a entendre el nostre sentit en aquesta vida física.
Tot té un sentit, i aquest va prenent la seva consciència quan més ens endinsem a nosaltres mateixos per a obrir les portes d’aquell qui cadascú és. No som qui ens han fet, sinó aquell relacionat amb l’Amor.
En el nostre món s’estan donant passos per a arribar a nosaltres mateixos. Ha hagut, i encara es produirà a major escala, el denominat “Despertar Espiritual”, on un deixa de pensar per a obrir la porta del sentir i veure com la seva vida, a mesura que va avançant va millorant, obtenint més benestar, tranquil·litat, alegria, realització, pau i plenitud en el seu interior, on l’Amor és el factor comú i la llavor per a manifestar el seu veritable ser amb tot el seu resplendor.
Sentiu la Unicitat amb el vostre món i tots els seus sers: ànimes encarnades, animals i plantes. Sentiu tot l’existent en vosaltres com a part de vosaltres, i el món canviarà.
Vivim moments per a anar al nostre interior. Al final d’aquest període que estem vivint s’haurà produït un canvi quàntic en el nostre món. Cadascú de vosaltres haurà estat la clau perquè així sigui.
Viviu aquests moments per a estar amb vosaltres i els sers més propers: fills, parella, pares,....L’univers ens ha recolzat en tot moment per a poder crear nosaltres aquests instants que estem vivint. Són moments essencials pel nostre procés evolutiu, tant personal com planetari.
Més enllà de lo aparent, es troba la veritat. Aquests són moments on se’ns concedeix l’obrir les portes per a avançar junts sentint-nos UN amb l’altre. UN amb el nostre entorn. UN amb tot el que percibim des del nostre cor.
No esteu sols i mai ho heu estat. La nostra Llar ens ajuda a anar al nostre interior en aquests moments que vivim per a poder activar el Sentir de la nostra veritable essència i començar a viure des del cor.

  Ha arribat la nostra hora per a donar un nou pas en aquesta Nova Energia.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.