dissabte, 8 de desembre del 2018

La Família


La vostra vinguda a aquest món que ara us trobeu no ha estat arbitrària, com un efecte de l’atzar, encara que en algú de vosaltres pugui semblar que així va ser. Tota presència encarnada té un sentit major sent part de la Voluntat Superior que regeix tot l’univers.
Alguns heu nascut en el si d’una família on vàreu ser acceptats, estimats, obtenint tot el que poguéssiu arribar a necessitar. D’altres vareu néixer en una família desestructurada on els abusos, la infravaloració i la inestabilitat afectiva eren, o són, el pa de cada dia, com dieu.
Tota família té un sentit de ser i la vostra presència en ella un acord pactat amb la Divinitat Superior abans de la vostra reencarnació.
Què representa la família pel recent nascut?
Recordeu que la vostra presència en aquest món és voluntària i que tot el que viviu és un acord entre vosaltres i l’Univers.
Triem les ànimes que ens ha d’acompanyar al llarg dels primers temps, i la manera de ser concreta de cadascú dels seus membres.
Tot el que integreu a nivell emocional fins els tres anys, és la base de la vostra vida emocional al llarg d’ella. Tot el que adquiriu mentalment fins els set/vuit anys, és el que predominarà a la vostra vida mental. Tot el que podeu arribar a adquirir i integrar en vosaltres, seran les llavors de la vostra qualitat de vida.
La següent pregunta que us podeu arribar a fer és: Llavors, la nostra existència depèn dels primers anys de vida?
Naixeu amb un motiu d’evolució. cadascú de vosaltres tria el millor entorn pel seu procés. La família només és un suport espiritual per a la vostra ànima en procés d’evolució. tot el que viviu en ella i la manera que ho viviu, us ajudarà a donar nous passos vers el veritable ser que sou. No esteu en aquest planeta per una relació dels vostres pares. Tot té el seu sentit. ells es van unir perquè tu poguessis fer presència en les seves vides i ells, a la teva. Tu els vas triar!
El procés que s’està seguint per la majoria de les famílies, segons la Nova Energia, és lent, i sou vosaltres, els nascuts en ella, qui podeu ajudar a desbloquejar i alliberar totes les creences establertes en ella al llarg dels anys. Per això, els nous nens que estan arribant al vostre món des de finals de la dècada dels vuitanta, y sobre tot, a partir de 1990 fins els temps actuals. Ells són els grans indicadors vers on ha de dirigir-se el que enteneu com a família.
En el si familiar hi ha uns costums, uns hàbits, unes creences i maneres d’actuar. Predomina el domini dels adults vers els menors d’edat. Els fills no són vistos per qui són, sinó segons unes pautes mentals procedents del pas del temps d’una societat.
Us sona l’expressió: “on hi ha pantalons no hi ha faldes?”, o “les dames primer”, o bé, “quan siguis gran ja faràs el que vulguis, mentre, estiguis aquí faràs el que jo et digui”. És cert que expressions com aquestes, encara predominen en els hàbits de la vostra societat.
L’energia masculina encara preval en la majoria de les famílies del vostre món, encara que també haig de dir-vos que, aquesta, cada vegada anirà a menys, degut a la Nova Energia que s’està establint en el vostre planeta i que vosaltres, como a humanitat, esteu aplicant i integrant en les vostres vides. Aquesta nova energia és la tan esperada energia femenina, la del poder d’equilibrar el vostre planeta i establir l’harmonia en les vostres relaciones i decisions.
La família està fent canvis en aquest sentit. cada vegada hi ha més famílies que tenen en compte a cada membre, ja no com a satisfacció personal o per interessos personals, sinó com a part d’ells que són, tractant-los amb tot el respecte i acceptació.
Els costums més establerts era el patró que el marit manava i la dona tenia que fer les coses de la casa, cuidar-lo i dedicar-se als fills, i que aquests no estaven capacitats per a viure en aquest món.
En una família no hi ha càrrecs ni algú que mani més que els altres. La Nova Energia fa que tots siguin iguals i que no hi hagi càrrecs ni algú que estigui al capdavant. És important aquest fet, perquè tots procediu de la mateixa Llar i seguiu un procés evolutiu. Tots us necessiteu i sou una referència i una benedicció pels altres. Quan algú nega aquests fets, estableix una negativa en acceptar la vida, anul·lant i jutjant als altres membres, creient que la tradició i els costums convencionals són els adequats per tots els membres, sense tenir present que quan aquest ser va néixer, l’argument era el mateix que els dels seus pares, i així, generació rere generació fins arribar al present. No creieu que les energies han canviat? No podeu continuar mantenint uns hàbits i obligacions per a tots quan els nous temps demanen pas per a un sentit superior i un deixar anar el que s’imposa en relació  a la família que va ser, en els seus moments, per qüestions de domini, vexació i imposició d’unes pautes basades en uns interessos personals. Tot era fruit de l’energia masculina que predominava.
La vostra família terrenal té un altre sentit per l’univers. No està creada per a imposar, sinó per a prendre una consciència conforme no esteu sols, i tots, cadascú dels membres és part de l’altre per a enlairar les vostres consciències i ajudar en l’aprenentatge individual. Tots esteu units perquè us necessiteu. Tots són part de vosaltres i vosaltres d’ells. Quan algú tanca el seu cor i predomina la part masculina, llavors, el procés a seguir dels membres més propers, permetrà alliberar de cadascú, aspectes molt aferrats del temps passats, d’altres vides. No es casualitat haver nascut en una família molt tancada de ment, on l’energia femenina no tenia cabuda.
Les famílies desestructurades no les veieu com una desgràcia o una pena el fet de tenir als pares que es poden arribar a tenir. Recordeu que cada membre és part de vosaltres, i vosaltres d’ells. Accepteu i apreneu, perquè el fons d’aquestes relacions us uneix entre vosaltres i us faran connectar amb aquell qui en veritat sou. No penseu que la vida us ha donat l’esquena. Tot el contrari, estimats sers que viviu el procés de canvi en el vostre món vetllat per la Llar.
La família no té unes condicions imposades. La família hauria de ser lliure per a tot membre. Quan una ànima, a traves del seu ambient familiar pot arribar a connectar amb la seva essència, llavors s’adona de la importància de la família a la seva vida, tal comés, en els seu procés. Quan un ser, ressentit amb la família por no poder ser ell mateix, i estar sotmès a unes creences molt allunyades del que ell sent en el seu interior, us diem que la benedicció divina us ha estat donada per a poder fer els canvis necessaris a la vostra vida i arribar a ser vosaltres mateixos. A vegades, un necessita viure en un entorn molt diferent al que sent dins de sí mateix, per a poder reaccionar. Al final, després de donar els passos per a arribar a ell i viure segon se sent, s’adonarà que els passos donats de no seguir amb els mètodes o costums de la seva família de sang, la seva família terrenal, hauran estat essencials per a poder arribar a ell mateix.
Per a la Llar, dins d’una família no hi ha etiquetes, com pare, mare, fill, filla, germà, àvia, avi, oncle,....perquè tots sou iguals davant la Divinitat, la Font de vida de la qual tots procediu.
Tots sou sers que us necessiteu i us complementeu per a ajudar-vos els uns als altres. No hi ha qui mana més que l’altre. No es tenen en compte les etiquetes: fill/pare, per exemple, perquè cadascú és part del Tot. Sou energies que us complementeu i us podeu ajudar si us  obriu a elles, a cadascú dels membres de la família, sense pensar que sabeu més o teniu més importància que un altre. Res d’això és.
Quan un neix en un entorn familiar és pel que allà es trobarà, així com els membres adequats perquè l’aprenentatge sigui activat pel seu procés d’Ascensió.
La relació de família és de TU a TU, no de pare a fill, o de mare a filla, o d’avi a la seva filla. No hi ha etiquetes, només sers on tots es troben en el seu procés evolutiu, i tots els membres es necessiten els uns als altres, i quant més a prop estiguin i es vegin quotidianament, més rellevància prendran a les seves vides.
Degut a lo transmès de generació en generació, i havent-lo pres com a patró d’existència familiar, les relacions de família, sovint s’han deteriorat, i degut a les seves creences, distorsionat. La família té una altre funció i no tant pels recents nascuts sinó també pels pares i adults que envoltaran al nou ser que ha arribat al seu entorn familiar.

Estimades ànimes, el respecte, l’acceptació i tracte igualitari ha de retornar a la família perquè el vostre procés permeti enlairar les vibracions de la humanitat, i així, poder portar a terme el fi major, pel qual ara us trobeu aquí.
Pares, els vostres fills no són els vostres fills. Ells són part d’una Voluntat Superior, igual que vosaltres. No us vulgueu apropiar del que se us ha donat, perquè aquestes benediccions us ajudaran a donar nous passos per a arribar a vosaltres, i després, cada ser haurà de continuar el seu camí.
Tot l’humà, lo terrenal, és temporal. Res teniu, i tot se us concedeix. Els fills no són de la vostra propietat, sinó sers que porten una llum en el vostre camí perquè pugueu sentir aquell qui en veritat sou: la Vostra Divinitat, Déu.
Per això, deixeu que tot sigui i flueixi. No us aferreu a cap creença transmesa de generació en generació, sobre com us heu de comportar al tenir una família. Escolteu el vostre cor i sabreu què fer a cada moment i cóm relacionar-vos amb els vostres fills i la vostra família terrenal.

Només l’Amor permetrà sentir la unió entre vosaltres i la llibertat individual de crear i realitzar la vida que cada un sent en el seu interior.
Escolteu al vostre cor i enlairareu la vostra família, despullant-vos de les pors i el respecte excessiu vers algun dels seus membres. Tots sou iguals, independentment del físic que pugueu arribar a tenir o de l’estatus social que es pugui arribar a tenir en aquest món.
Quan les relacions es produeixen des del cor, llavors, tot recobra el seu sentit i la consciència desperta per a ser compartida, enlairant a tots els membres oberts de cor.
La família no és un nucli on se segueixen unes pautes. En la Nova Energia tots sou iguals, respectant a cadascú on l’Amor és la unió conscient de tots els membres de cada una de les famílies.
En el fons,......tots sou Família. Tots precediu de la mateixa Font d’Energia. Ara és el moment de prendre la consciència d’aquests temps i el sentit de viure personalment els canvis, no tan sols personals, sinó de tot el vostre món.
La família és un esglaó on ens permet pujar vers el més alt de la nostra Ascensió.
Sigueu vosaltres i adoneu-vos del sentit de l’existència de cada membre de la vostra família terrenal pel vostre procés!

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.