diumenge, 23 de setembre del 2018

Ment i Cor a la Nova Energia


 Estimades ànimes, els moments de donar un pas més en el vostre procés, ha arribat. El vostre món està avançant i la vostra humanitat així ha de continuar fent. Hi ha diferents aspectes en els quals han de modificar-se, en relació a la vostra manifestació, visió i aplicació en el vostre dia a dia.
El vostre cos físic arrecera diferents parts claus pel procés en el qual us trobeu. Un d’ells és la vostra ment, la qual ha estat predominant al llarg dels segles i mil·lennis. Els temps que us trobeu, la vostra ment ja no ha de predominar com ha estat sent fins ara.
Heu establert una manera d’actuar i viure on el raciocini ha anat predominant en els darrers segles del vostre temps. Heu estandarditzat el concepte de predominar la forma abans que el fons. Així, heu arribat a un punt on el vostre món sembla viure en una “veritat” basada en lo material i en tot allò que es pugui veure i comprovar. Heu donat tot el vostre poder mental a una racionalitat que us ha portat fins el punt de negar la Veritat de la vostra existència.
En la vostra ment hi ha una part racional, terrenal, i una altra creativa, divina, on la vostra vida pot creuar el llindar de la vostra veritable essència.
Heu necessitat de la vostra ment per a arribar fins el vostre present. Els resultats obtinguts han fet que diferents ànimes puguin ser conscients que el camí a seguir fins ara ja no és l’adequat per a l’evolució del ser. La ment ha tingut el seu sentit tal com ha estat utilitzada. La vostra ment va més enllà de l’estàndard i convencional, segons els patrons del vostre món.
Des dels vostres inicis, el masculí ha predominat i qui ha dirigit la direcció del vostre món i el vostre ser. Molts de vosaltres heu començat a adonar-vos que els convencionalismes i les bases que predominen en el vostre món no són els adequats per a la Nova Energia que us trobeu. Recordeu que el vostre potencial està activat i a punt de ser manifestat per a tot aquell que així ho vulgui. A tots us arribarà en el seu moment. 
La ment tal com s’ha fet servir fins ara, us ha portat a un món d’imposició, domini i sanció per a tots aquells que no hagis acceptat les normes establertes. El fet que tots hagin tingut que realitzar els mateixos passos per a arribar als objectius segons l’establert, ha fet que, cada vegada més, hagueu sentit en el vostre interior, alguna cosa diferent per a arribar a ser vosaltres. La Nova Energia fa que sentiu la Veritat del vostre camí, en el vostre interior.
A la vostra ment podeu trobar tot el viscut al llarg de la vostra vida actual. Cada situació i emoció viscuda en consonància amb les pautes mentals establertes com a convencionals, us han portat a albergar el vostre passat en aquest racó de la vostra matèria, com és el cervell. La vostra ment us permetrà crear la vida que cadascú sent en el seu interior, però no la guia adequada perquè tot pugui ser.
Fins ara la ment s’ha utilitzat per a recrear, una i una altra vegada, els mecanismes externs segons el vostre entorn. En tot moment heu creat des de les pautes del vostre passat. Realment, en els temps que viviu i se us ofereix, la vostra ment ha de continuar mantenint aquest rol? En el fons, la vostra ment us aferra al vostre passat, degut que les decisions que preneu es basen en el viscut a la vostra vida actual. 
Si la direcció a prendre no és aquesta, llavors, cóm saber quina és l’adequada pels temps que vivim? – podeu preguntar-vos.
No només sou ment, encara que predomini a les vostres vides.
No només sou passat, encara que la vostra actuació així ho sembli.
Cóm saber la direcció adequada i la manera d’actuar en els temps que viviu? La resposta és: escolteu el vostre Cor. Ell us dirà què fer en tot moment pel major bé d’un mateix, i el de tots.
Amb la ment, era el major bé d’uns quants, basant-se en uns interessos personals, però aquests temps del passat ja no tenen lloc en el vostre present. Escolteu el vostre Cor que ell us dirà en tot moment què fer, quina direcció prendre, cóm expressar-vos i la Veritat de la vostra existència. Ell us dirà el camí a seguir a la vostra vida actual.
El que us diem des de la Llar, és que ha arribat l’hora del Cor. Viure des del Cor crearà la nova Humanitat i un nou món segons el Pla Diví Superior.
Ha arribat el temps anunciat de donar nous passos per a enlairar a les ànimes i al planeta que habiteu.
Ha arribat l’hora de viure des del Cor.
El vostre interior, el vostre veritable ser us anirà fent veure quins passos donar al llarg del vostre camí a partir d’ara.
I llavors la ment, quin paper té en aquests temps? Què fem amb ella? – podeu expressar.
Com ja us hem dit, ha arribat l’hora del Cor, i per tant, viure segons cadascú de vosaltres sent. El seguir els mateixos patrons, idees preconcebudes i convencionalismes establerts, ja no té lloc en aquests temps.
Us trobeu en els inicis d’una nova etapa. Aquest creuar el llindar d’aquesta nova vida us portarà a una més en consonància segons el que sentiu. Ja no heu de ser un més del vostre entorn, sinó que la Nova Energia que el vostre planeta arrecera i us abraça, us permet que rebutgeu tot el vell i del passat que fins ara us ha anat limitant.
Sou sers lliures i els temps que viviu només són l’inici del Gran Canvi en el vostre món.
El vostre interior està trucant a la porta d’aquell qui sou. Per això ara, nosaltres, la Llar, us recordem els temps que esteu vivint per a arribar a vosaltres mateixos. El vostre Cor us guiarà a partir d’ara. Serà la vostra guia, la vostra brúixola, on podreu avançar pels mars serens i tranquils de la vostra veritable essència. La tempesta del vostre món ja no serà una influència per a vosaltres, perquè el que sentireu en el vostre interior, crearà el benestar i la nova vida en el vostre sender d’Ascensió.
Són els temps on el Cor ha de prevaldre en les vostres decisions, des del lliure albir que us va ser concedit. El Cor ha de preponderar a cada pas que doneu vers la Llum i la Divinitat de la vostra expressió.
La ment ha de tenir un altre paper diferent al que ha tingut fins ara. Ella us ajudarà a portar a terme allò que el vostre Cor us xiuxiuegi. Ara la guia ja no ha de ser segons el viscut, sinó segons el sentit. la ment ha d’estar al servei del Cor. Aquesta és la seva nova funció.
La vostra ment ha pertanyut al que enteneu com a energia masculina, i els temps actuals donen lloc a l’energia femenina que ha faltat en el vostre estimat món. Heu viscut a mitges, només amb la masculina. On es trobava la vostra part femenina? La resposta és: en el vostre interior, ignorada i anul·lada.
Us trobeu en temps d’una gran transmutació planetària. Ha arribat l’hora de viure equilibrats, complerts. El Cor farà que mostreu la vostra energia femenina, que és la de l’harmonització, la pau, la comprensió, el respecte, la igualtat i l’Amor, entre d’altres.
Escolteu el vostre cor, que és qui sap exactament quin camí heu de seguir; i la vostra ment, que sigui com la mà d’obra que fa allò que el vostre Cor us dicta.
Aquest és el paper de la vostra ment en aquests temps, on el passat ja no té la força per a imperar a la vostra vida i que us aferreu al que va ser i no al que en veritat és.
La vostra ment, us limita. Pot portar-vos molt lluny, però si decidiu que ella sigui qui us dirigeixi, us recordem que el seu contingut procedeix de les experiències del vostre passat, i el que pugueu arribar a experimentar, serà el dolor, el malestar i la limitació. Heu d’educar la vostra ment perquè permeti realitzar el vostre camí des de l’Ordre Diví. No sou limitació, sinó llibertat il·limitada amb tot el poder celestial en vosaltres.
És el vostre Cor qui ha de prendre el timó de la vostra vida per a poder arribar als ports de més èxit per a la vostra vida.
Et convidem que pugis a la nau del teu empoderament per a materialitzar allò que has vingut a fer. escolta el teu Cor perquè ell et portarà a una visió i realització no sentida ni experimentada fins ara.
Nosaltres estarem al vostre costat en tot moment. Accepteu les nostres presències perquè som part de vosaltres junts, procedim de la Font Superior. Deixa que l’Amor sigui en tu. Sent-lo!, perquè sentint qui en veritat ets, arribaràs a saber de nosaltres i de la Divinitat que hi ha en tu.
Fins ara la teva ment t’ha distret perquè no puguis arribar a saber de tu. Tot tu erets passat. Ara, els temps que viviu, us anuncien: Deixeu de ser qui no sou, perquè el vostre Cor ha fet presència a la vostra vida per a donar-vos de la mà, pujar a la nau del Gran Canvi planetari i serà qui prendrà el timó per a portar-vos a la vostra plena realització i a la manifestació de la Divinitat que sou.
La vostra ment ha tingut un paper fins ara, però els temps estan canviant. Us ha mantingut adormits per la forma, però ha arribar l’hora que desperti la vostra essència al ser activada, així com el vostre ADN per la Nova Energia de més alta vibració en el vostre planeta Terra.
Sentiu el vostre interior! Sentiu la vostra veritable essència!
El vostre Cor és la part de vosaltres que està unida a nosaltres. A través d’ell us parlem i transmetem tot allò que necessiteu en el vostre camí actual.
Obriu el vostre Cor i us alliberarà de tot allò que no us pertany com a innat.
La vostra veritable essència és l’Amor.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.