dilluns, 10 de setembre del 2018

La Actitud i Reafirmació

Heu estat posats en un entorn concret amb una manera de ser. La vostra vinguda ha representat que hagueu d’actuar d’una manera con creta, no sempre estant d’acord segons el que sentíeu en el vostre interior. Això us ha creat dubtes, reflexions i, fins i tot, pors per a donar els passos que voldríeu donar pe a portar a terme la vida somniada segons els vostres desitjos.
A vegades us podeu sentir desemparats, confusos i impotents per a realitzar els vostres anhels. Voleu viure en una vida en consonància amb el que sentiu, i no sempre és possible portar-la a terme. Des de la Llar us diem que no desistiu, i en lloc de centrar-vos en voler i voler alguna cosa, perquè no us plantegeu: Quina ha de ser la meva actitud en aquest món on visc?
Sovint preteneu portar a terme alguna cosa que no us correspon amb el procés evolutiu de la vostra ànima. Voleu i voleu, sense tenir present que el voler no es correspon a la vostra essència. Qui ha dit que el que desitgeu és el que heu vingut a fer? Qui us ha dit que la vostra realització es dirigeix vers l’objectiu que us proposeu?
Estimades ànimes, la insistència en alguna cosa que no obteniu una sortida, representa una resposta al vostre anhel. No sempre el que expresseu s’aconsegueix. Imagineu-vos a algú que ha arribat al vostre món per a arribar a ser la manifestació de l’Amor, el Consol i la Pau per a la humanitat. Imagineu-vos que aquest ser es centra en un esport i vol dedicar-se a aquest esport. Realment és aquest el seu camí a realitzar? Intenta ser membre d’un equip i per més que s’esforça no és acceptat. Així any rere any. És una frustració? No, perquè els seus desitjos no concorden amb el Pla Diví que ha de seguir. Llavors, què fer? Senzillament, deixar-se anar i escoltar el vostre cor. Ell us guiarà i us portarà vers el camí adequat perquè Tot pugui ser. Uns són jardiners, d’altres esportistes, polítics, domadors de cavall, payasos, dependents o agricultors. En el vostre món hi ha tot tipus d’oportunitats perquè cadascú pugui realitzar allò que ha vingut a fer de la manera més adequada. No os desanimeu quan veieu que les portes es tanquen segons la direcció que voleu seguir o que us han aconsellat seguir. No us desanimeu perquè la porta reservada per a tu està esperant ser oberta.
Quan porteu temps insistint o provant diferents direccions per a trobar la vostra porta i continueu sense aconseguir—ho, nosaltres, els vostres germans de la Llar us diem:
-         No us desanimeu, perquè el camí que cerques no és el “volgut” per a sortir del pas. Allò que haureu de fer, us portarà al cim del vostre procés, no a una ocupació temporal que reforça el vostre sentiment d’impotència i de víctima. Vosaltres sou part de la Llar on nosaltres ens trobem. Vosaltres porteu una llavor en el vostre interior per a ser regada i poder-vos manifestar segons ou, aportant la vostra missió en aquest vida. No tots són jardiners ni agricultors. No tos són caps d’empresa ni banquers. Cadascú té una missió a realitzar i en aquest procés per a arribar a la seva manifestació, nosaltres estem amb cadascú de vosaltres.
Algú pot estar preguntant-se:
-         Però bé haig de viure d’alguna cosa, perquè sinó la meva vida no tindria cap sentit! Viure per a no fer res!
Davant l’entorn que us trobeu, relaxeu-vos i deixeu que tot sigui. Si hagués una necessitat que tingués a veure amb el vostre procés, aquesta serà coberta. Non temeu. La vostra actitud és fonamental en els temps que viviu. Segons quina sigui, la vostra vida pot ser un calvari o una placidesa que us permetrà veure amb claredat què fer.
La vostra presència en aquest món té un sentit superior. Quan veieu que les coses no surten com vosaltres voldríeu, senzillament, atureu-vos per a permetre que tota la tensió o preocupació que pugueu arribar a sentir en vosaltres s’alliberi. Quan voleu aconseguir alguna cosa estant en un estat d’inquietud, tot sembla que es demora i s’allunya de vosaltres cada vegada més. per això, la vostra actitud davant els fets és fonamental, clau, per a trencar amb totes les resistències i poder-vos dirigir vers la porta que us pertany per a poder creuar el seu llindar i arribar a materialitzar la vostra vida segons l’acordat.
La vostra actitud ha de tenir uns pilars per a poder començar a avançar vers la direcció adequada de cara a la vostra realització en aquesta vida. Un dels aspectes a tenir present és el de l’ACCEPTACIÓ.
Heu intentat aconseguir l’objectiu una i una altra vegada, però no ha estat possible, i tenint present les vostres condicions, us adoneu que segurament no arribareu a aconseguir-ho. ACCEPTEU la vostra situació.
Atureu-vos i tranquil·litzeu-vos. Després, accepteu la vostra situació, tot allò que us vingui, confiant plenament que tot arribarà a ser segons sentiu, i vosaltres arribareu a materialitzar plenament la vostra vida.  El que rebeu no sempre es correspon amb la que voleu, sinó amb la que el vostre procés necessita. ACCEPTACIÓ del que la vida us dóna y tingueu present que cada situació viscuda comporta un aprenentatge pel vostre procés evolutiu. Tot el que pugueu arribar a viure conté un sentit major. ACCEPTEU predisposats a saber del fons que comporta la vostra vivència.
Hi ha un segon aspecte a tenir present, quan ja accepteu i teniu el convenciment segur que sortireu endavant i la vostra vida millorarà. Aquest segon aspecte és el de la FLEXIBILITAT. Deixeu que tot sigui, i si alguna cosa us arriba, non la rebutgeu perquè no es correspon amb el previst inicialment. Quants sers han acceptat un pas a donar molt diferent al previst, i les seves vides van donar un tomb vers un gran benestar i prosperitat! Recordeu que l’Univers vol el millor per a vosaltres, i a vegades, aquest “millor”, no es correspon amb el que vosaltres enteneu com a “èxit a la vida”. Escolteu el vostre cor. Ell us dirà.

No esteu sols. Nosaltres estem amb vosaltres, però aquest cop, heu decidit ser vosaltres el fet d’encarnar en aquesta experiència terrenal.
La vida no és el que sembla, i sovint, allò que voleu no es correspon amb el que necessiteu.
Accepteu! Sigueu flexibles!, i per això, heu d’aprendre a FLUIR, el tercer aspecte per a avançar en el vostre procés i ser portats vers l’expressió de qui sou i la realització a la vostra vida.
Les vostres rigideses no sempre us permeten alliberar-vos dels suposats obstacles que podeu arribar a trobar a la vida. Aquesta no és la vostra enemiga, sinó la vostra aliada, perquè vosaltres sou la Vida a la matèria, en el cos que ara habiteu. Vosaltres sou l’univers encarnat. Confieu i sentiu aquell qui en veritat sou.
No vulgueu imposar a la vostra vida, perquè esteu allunyant les benediccions que aquesta us té preparades. En la vostra vida terrenal no és qüestió de voler dominar, imposar i materialitzar segons la vostra ment us dicta. Aneu al vostre interior i coneixereu la veritat de la vostra situació i el camí a seguir.
Fluïu per a ser portats al més alt del vostre procés.
Fluïu per a poder arribar a la materialització del sentit pel qual heu encarnat. 
Deixeu que la fluïdesa, la flexibilitat i l’Acceptació siguin a la vostra vida. A  vegades necessiteu deixar-ho tot per a iniciar de nou. Quan us lliureu al Pla Diví, a aquell qui en veritat sou, llavors començareu a avançar pel sender adequat per a mostrar-vos amb tot el vostre resplendor. Llavors, res us faltarà perquè tot el que necessiteu us serà donat.
L’Actitud és una gran clau que us permetrà obrir la vostra porta per a realitzar amb èxit la vostra vida. Deixeu-vos portar i tingueu la Fe conforme tot serà pel vostre major bé. Sent així com és, per què preocupar-se?
No temeu estimats germans en la matèria, perquè la vostra presència enlaira tota la Llar, l’Univers i a la vostra protegida i vetllada Terra.
Mentre el procés continua tenint present i aplicant a la vostra vida els aspectes comentats, llavors, podeu anar-vos reafirmant per a enlairar les vostres vibracions, sentir aquell qui sou i activar la vostra veritable essència.
En què consisteix la REAFIRMACIÓ? En anar activant el vostre potencial innat que cadascú de vosaltres té pel sol fet de néixer en aquesta vida actual. Tots procediu de la mateixa Font Celestial.
La vostra essència és la mateixa que la nostra i que la de l’Univers on us trobeu. L’essència Divina està en cadascú de vosaltres, i quant més us Reafirmeu en qui sou, més anireu percebent com les portes de la vostra vida es van obrint de bat a bat. La vostra vida anirà canviant degut que deixareu de ser l’humà per a anar manifestant, cada vegada més, la Divinitat que sou.
Aquest procés d’anar activant la vostra veritable essència i arribant-la a manifestar us permetrà arribar a sentir aquell qui en veritat sou i a nosaltres, els vostres germans de la Llar que sempre hem estat al vostra costat. 
Reafirmeu-vos qui sou, no conforme voleu. Quant més sigueu vosaltres, tota la resta ho anireu atraient a la vostra vida quotidiana.
Vosaltres sou LLUM, AMOR i DIVINITAT.

Jo Sóc el Camí, la Veritat i la Vida.
Jo Sóc la Llum que il·lumina els meus passos.
Jo Sóc Amor.
Jo Sóc l’Essència Divina.
Jo Sóc la Pau i l’Harmonia.
Jo Sóc. Jo Sóc. Jo Sóc. “

FLUÏU i permetreu que el sentit pel qual vàreu néixer sigui materialitzat.
ACCEPTEU, perquè el fet d’anar pujant esglaons us portarà al cim del vostre procés.
Sigueu FLEXIBLES, per a deixar-vos anar i ser portats a la vostra realització.
Més enllà de les vostres percepcions terrenals, es troba la VERITAT i la MÀXIMA EXPRESSIÓ del vostre ser, alliberant les vostres probables creences i limitacions.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.