dijous, 27 de setembre del 2018

Les emocions


Les emocions són una representació del viscut anteriorment. Cada situació del vostre passat ha comportat una experiència emocional a l’interior de cadascú. Aquestes vivències han fet que en el ser encarnat floreixi un sentiment, i aquest sentiment sentit ha donat fruit a una emoció.
La reacció interna que podeu arribar a tenir és fruit dels esdeveniments viscuts al llarg de la vostra vida.
Quan l’ànima dins de la matèria viu en el seu present sent conscient, honesta amb si mateixa i des del cor, els sentiments tinguts són els que denomineu “amorosos/positius”, en el sentit que el fa sentir la seva veritable naturalesa i la seva plena presència en aquesta vida en la qual es troba.
Les emocions són part del vostre procés, i és a través de l’autoconeixement que podeu adonar-vos del que sentiu i representen quan aquestes apareixen en el vostre camí. Segons el que sentiu us indicarà segons vareu viure en el seu moment concret i la vostra actitud davant del fet, persona o situació.
No hi ha emocions negatives, només sensacions que ens donen una informació per a arribar a nosaltres mateixos. Quan algú només sent malestar, ràbia, ira, desconfiança, recel, rebuig o alguna característica no volguda, hauria d’entendre la presència d’aquests sentiments per a fer les paus amb ell mateix. Només són notificacions de la nostra ànima pel nostre ser conforme hem de tenir present aquesta aspecte (el de l’emoció) per a continuar amb el nostre procés evolutiu.
Quan aquest tipus d’emocions són el que predominen a la nostra vida, aquesta requereix una revisió i una manera de viure diferent a la que estàveu vivint fins aquell moment. A vegades està relacionat només amb un aspecte del vostre ser, i a vegades, us pot indicar sobre la vostra vida en general.
El malestar és una benedicció per a aquells que ho viuen. No ho voldríem pera ningú, però a vegades, quan ignorem aspectes del nostre camí o vida, només l’exaltació, l’eclosió a través d’un sentiment expressat, l’emoció, ens pot fer reaccionar per a reprendre el camí vers nosaltres mateixos.
No hi ha emocions negatives ni positives, com ja he comentat abans; només moments d’inestabilitat per a estabilitzar la nostra vida i prosseguir vivint des de la nostra essència, el nostre interior i no des de l’exterior.
Al llarg de les vostres vides, el fet d’acceptar les influències del vostre exterior ah creat contradiccions en vosaltres, en com veieu la vida i en com us la feien viure. Arriba un moment, que de tant ignorar el nostre ser, la nostra ànima ens dóna una mà i ens fa sentir. Aquest Sentir a través de les emocions és una corda que l’Univers ens posa al nostre abast per a agafar-nos a ella i despertar de la vida il·lusòria en la que ens haguem pogut trobar en el aquell moment.
No hi ha res que tingueu, que sentiu, que no sigui pel vostre procés d’Ascensió.
Les emocions normalment són degudes a una vida des de la ment, aquesta ment racional que ens porta a valorar la forma i no a l’individu, a la seva essència, respectant-lo i acceptant-lo  tal com és.
Quan més distància hi hagi entre l’interior de cadascú, entre el que sent i el que veu i realitza segons els cànons externs, llavors, més inestabilitat hi haurà en el ser en procés d’evolució. quan aconsegueixi despertar i adonar-se que aquest malestar es correspon a algun aspecte relacionat amb ell, llavors, haurà arribat l’hora de sanar les seves emocions, siguin les que siguin.
Podeu sanar les vostres emocions. Podeu estabilitzar el que sentiu en el vostre interior degut a sentiments tinguts i expressats. Els sentiments non els podeu controlar, però sí l’emoció. L’aparició dels sentiments són innats, l’expressió de les emocions, voluntària. Quan el que viviu s’allunya del que sentiu segons hauria de ser, llavors es crea un precedent per a recordar-vos amb el temps, que hi ha alguna cosa que “no funciona” en vosaltres. Haureu de posar-li la vostra atenció i endinsar-vos en el vostre interior per a conèixer el que us esteu privant a la vostra vida per a ser vosaltres.
Us recordo que quan no actueu des del vostre cor, quan no esteu sent honestos amb vosaltres mateixos, la vostra ànima us ho recorda a través d’una emoció, un estat alterat que us fa sentir malament. Haurà arribat el moment, llavors, de recordar qui sou i permetre que la honestedat amb la vostra essència i la integritat es manifestin a la vostra vida per a poder sentir la Felicitat i arribar a la Realització del que cadascú ha vingut a fer.
Amb el Despertar de la Consciència i l’Autoconeixement us anireu trobant cada vegada millor, tenint sentiments purs relacionats amb qui sou en veritat.
El possible malestar obtingut, en moments de la vostra vida, “no és culpa de l’altre”, sinó que la responsabilitat és d’un mateix, perquè és un mateix qui s’ha creat aquesta emoció. Cadascú és responsable de sí mateix. Tot el que podeu arribar a sentir o viure ho heu atret vosaltres a la vostra vida per a sanar-lo i enlairar el vostre ser.
Els enfadaments, sovint, són impotència per no aconseguir el que un vol, però en el fons, és una actitud de victimisme i negació d’un mateix conforme creu que no pot sortir-se’n per sí mateix.
Quan algú es mostra tal cm és, amb tota la seva Llum i Amor la vida “li somriu” i atrau tot el que pugui arribar a necessitar en el seu procés. No hi ha culpables ni víctimes. No hi ha guanyadors ni vençuts, així com persones beneficiades i d’altres oblidades “de la mà de Déu”. Res d’això és.
La vida no és el que sembla, i tot allò que podeu veure procedent d’accions basades des de la ment, només és un avís conforme ha arribat l’hora de ser vosaltres mateixos,....i les emocions us donen una mostra de en quin grau us trobeu en el moment que experimenteu una sensació no volguda.
Podeu sanar les vostres emocions, sanant el vostre ser. Està a la vostra mà ser vosaltres mateixos.
Són moments claus en el procés de la humanitat, on la porta d’una gran transmutació s’està obrint per a definir una nova vida en un “nou” planeta. Aquest és el que us trobeu en aquests moments, on el vell ja no té cabuda. Esteu creant una nova vida en ell, al decidir ser vosaltres mateixos. Les vostres energies ajudaran a d’altres a donar, també, aquest pas de ser un mateix.
Les emocions són indicadors del vostre estat actual i tenen que veure en com esteu actuant davant la vostra vida. No les veieu com alguna cosa “dolenta”, no volguda, perquè són part de vosaltres mateixos per a alertar-vos que hi ha d’altres possibilitats de viure i de sentir la vida a com ho heu fet fins el vostre present.
Quan se sent la vostra essència, tot és Pau, Serenitat, Comprensió i Amor.
La vida us avisa constantment quan alguna cosa no està funcionant en vosaltres. Si estem oberts i receptius, podrem sentir la crida de la nostra ànima conforme la nostra actuació necessita un retoc per a ser nosaltres mateixos i mostrar-nos amb tot el nostre resplendor.
Tu ets part de l’Univers, i com a Divinitat que ets, quan així no és, truquen a la teva porta interior perquè l’obris i adonar-te del que succeeix a la teva vida. És en el teu interior on podràs trobar el refugi i la resposta per a estabilitzar el teu present i manifestar-te segons l’acordat per a la teva vinguda en aquesta vida actual.

Sou Divinitat i mai esteu sols.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.